Legjobb Apple TV Plus sorozatok


A legjobb Apple TV Plus sorozatok, itt a legjobb Apple TV Plus sorozatokat találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú sorozatokat akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer Apple TV Plus sorozatot találsz.

Apple TV Plus sorozatok

The Morning Show 2019
7.9 / 10

Ebben a sorozatban bepillanthatunk egy amerikai reggeli tévéműsor kulisszái mögé és tanúi lehetünk azoknak a kihívásoknak, amelyekkel ezek a nők és férfiak nap mint nap szembesülnek.

Tovább

Ébren 2023
7.5 / 10

A sorozat középpontjában egy szabad szellemű illusztrátor van, aki minden éjszakát ébren tölt, annyira aggódik lánya jövője miatt, ebben az időben beszéli át az időt egy szociálisan szorongó újságíróval. Nincs titkuk egymás előtt, kivéve az érzéseik a másik iránt.

Tovább

Alapítvány 2021
7.9 / 10

A tizenkétezer éve fennálló Galaktikus Birodalom ránézésre virágzik, a matematikus Hari Seldon azonban rámutat arra, hogy a felszín alatt már elkezdődött a rothadás, a birodalomnak csak évszázadai vannak hátra. Seldon minderre az embertömegek viselkedését kutató tudomány, a pszichohistória segítségével jön rá, és ennek segítségével kínál megoldást is a helyzetre a Seldon-terv képében. Ha a birodalom hagyja őt és csapatát nyugodtan dolgozni az emberiség összes tudását egybegyűjtő Galaktikus Enciklopédián, az elkerülhetetlen összeomlás utáni sötét kort harmincezer évről mindössze ezerre lehet csökkenteni.

Tovább

See 2019
8.2 / 10

Egy vírus megsemmisítette az emberiséget. Akik túlélték, vakok lettek. Évszázadokkal később, amikor ikrek születnek, és mitikus látási képességgel rendelkeznek, apjuknak meg kell védenie törzsét egy királynő fenyegetése ellen.

Tovább

For All Mankind 2019
7.7 / 10

A sorozat alternatív történelmű világban játszódik, központi témája, hogy „mi történt volna, ha a globális űrverseny soha nem fejeződött volna be”, miután a Szovjetunió sikeresen végrehajtotta az első emberes holdra szállást.

Tovább

Invázió 2021
7.3 / 10

A Földet megszállja egy idegen faj, amely az emberiség jövőjét fenyegeti. Az eseményeket öt, különböző országban élő átlagember szemén keresztül láthatjuk, akik igyekeznek úrrá lenni a körülöttük elszabaduló káoszon.

Tovább

Bölcsőrablók 2023
8.4 / 10

A horrorsztori középpontjában egy pár van, akiknek gyereke születik, ami az apa számára egyszerre kihívás és áldás, aki könyvkereskedőként belebotlik egy klasszikus kötet, a Ne bántsátok a feketerigót! első kiadásába (amit a szerző Truman Capote-nak dedikált), azonban valami vészjósló legyinti meg, ahogy egyre többet veszekszik feleségével, aki el is tűnik, és a keresése közben New York igazi mélyére ereszkedik.

Tovább

A siló 2023
8.3 / 10

Férfiak és nők egy hatalmas földalatti silóban élnek, ahol számos szabály van érvényben, amelyekről azt hiszik, hogy megvédik őket a felszínen lévő mérgező és tönkrement világtól.

Tovább

Az eltérített járat 2023
8.1 / 10

Amikor a KA29-es járatot eltérítik a Dubajból Londonba tartó hétórás út során, Sam Nelson - a tapasztalt vállalati tárgyaló - megpróbálja szakmai tudását felhasználva megmenteni a fedélzeten lévőket. Vajon ez a kockázatos stratégia lesz a veszte?

Tovább

Ted Lasso 2020
8.5 / 10

Ted Lasso egy idealista és fogalmatlan amerikai fociedző,aki leszerződik egy angol focicsapat mellé - annak ellenére, hogy nincs semmilyen európai focis tapasztalata...

Tovább

Az afterparti 2022
7.4 / 10

A gimis osztálytalálkozó afterpartijának egy haláleset vet hirtelen véget, és minden résztvevőből gyanúsított lesz. Egy nyomozó egyenként faggatja ki a régi osztálytársakat, akik elmesélik a saját verziójukat a történtekről, így fedve fel a lehetséges indítékokat — majd lassan a megdöbbentő igazságról is lehull a lepel.

Tovább

Truth Be Told 2019
7.3 / 10

Merülj el a true crime podcastok világában! Új bizonyítékok arra késztetik Poppy Parnell podcastert, hogy ismét foglalkozni kezdjen azzal a gyilkossági üggyel, amely országos ismertséget hozott neki.

Tovább

Prehisztorikus bolygó 2022
8.4 / 10

Tapasztalja meg világunk csodáit úgy, ahogy még soha, ebben az epikus dokumentumsorozatban, amit Jon Favreau és a Bolygónk, a Föld producerei készítettek. Utazzon vissza 66 millió évet, amikor még fenséges dinoszauruszok és rendkívüli lények barangoltak földön, vízben, levegőben.

Tovább

Dickinson 2019
8.6 / 10

Emily Dickinson. Költő. Lánygyermek. Igazi lázadó. Ebben a felnőtté válásról szóló történetben Emily eltökélt szándéka, hogy a világ legnagyobb költőjévé váljon.

Tovább

Utolsó befutók 2022
7.7 / 10

A fekete humorú kémdráma középpontjában egy csapat szedett-vetett MI5-ös ügynök áll, valamint elviselhetetlen főnökük, a hírhedt Jackson Lamb. A csapat együtt próbál boldogulni a hírszerzés trükkös világában, hogy megvédjék Angliát a bűnözőktől.

Tovább

Strange Planet 2023
6 / 10

Üdvözlünk ezen a távoli bolygón, ami nem is olyan sokban különbözik a sajátunktól! Lakói szórakoztatóan és éleslátással osztják meg nézeteiket az életről, a szeretetről és a barátságról - mindezt rendkívül különös módon

Tovább

Mythic Quest 2020
7.4 / 10

Ismerd meg minden idők leggrandiózusabb többjátékos videójátékának fejlesztőit. Ezen a világépítésre, hősalkotásra és legendaírásra szakosodott munkahelyen a legnagyobb csaták nem a játékban zajlanak, hanem az irodában.

Tovább

Physical 2021
6.6 / 10

Sheila Rubin egy csendben szenvedő háziasszony a 80-as évek Kaliforniájában. A zárt ajtók mögött folyamatos küzdelmet folytat saját démonaival és kegyetlenkedő belső hangjával. Ám rátalál az aerobikra, ami megváltoztatja az életét, a magabiztosság és a siker útja felé terelve őt.

Tovább

Különválás 2022
8.4 / 10

Mark irodavezető egy olyan helyen, ahol a dolgozók munkahelyi és magánéleti emlékeit műtéti úton kettéválasztották. Amikor egy titokzatos kolléga felbukkan a munkahelyen kívül, elkezdődik egy utazás, amely feltárja az igazságot a munkájukkal kapcsolatban.

Tovább