Nincs kép

A Nyugalom tengere 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A Nyugalom tengere sorozat 1. évad 8 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a A Nyugalom tengere sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • A Nyugalom tengere 1. évad hány részes?
  • A Nyugalom tengere 1. évad tartalma?
  • A Nyugalom tengere 1. évad szereplői?
  • A Nyugalom tengere 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Bae Doo-na , Gong Yoo , Lee Joon ,

Epizód lista

Ep.1 A Balhae Hold-Kutató Állomás

Megjelent: 2021-12-24

Song Jiant nem nyugtatja meg Choi igazgató küldetés előtti eligazítása. A legénység számára nem bizonyul könnyű mutatványnak a kutatóállomás elérése.

Ep.2 A Három Raktár

Megjelent: 2021-12-24

A legénység nem azt találja a kutatóállomáson, amire számít. A legénység tagjai háromfős csapatokban indulnak a minták felkutatására.

Ep.3 A Halál Oka

Megjelent: 2021-12-24

Jian testkamerája megdöbbentő pillanatokat rögzít életről és halálról. Az izzadságban úszó Gong Soochanon egy szokatlan fertőzés aggasztó tünetei jelentkeznek.

Ep.4 Az Igazság

Megjelent: 2021-12-24

Han Yunjae értesíti az igazgatót a fejleményekről, és engedélyt kap rá, hogy belépjen a tiltott területre. A legénység tudomást szerez a küldetés valódi okáról.

Ep.5 Titkos Raktár

Megjelent: 2021-12-24

Nővére titkosított üzenetének sugallatára Jian Luna után kezd kutatni az adatbázisban. Az árnyékban feltűnik egy fiatal behatoló és egy áruló.

Ep.6 A Megváltás Kulcsa

Megjelent: 2021-12-24

A mintákkal együtt E2-nek és Ryu Taesuknak is nyoma vész. Jian ismerős nevet lát a behatoló ruháján, ezért követi őt a szellőzőn át, hogy válaszokat kapjon.

Ep.7 Luna

Megjelent: 2021-12-24

Jian megnyit egy merevlemezt, amely Song Wonkyung állomáson töltött életének és munkásságának részleteit őrzi. Eközben a többiek felfedezik egy kísérlet maradványait.

Ep.8 A Néma Tenger

Megjelent: 2021-12-24

A legénység túlélő tagjai az idővel versenyezve még az állomás pusztulása előtt határoznak a küldetés sorsáról – a sajátjukéval együtt.