Arcane 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Arcane sorozat 1. évad 9 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Arcane sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Arcane 1. évad hány részes?
  • Arcane 1. évad tartalma?
  • Arcane 1. évad szereplői?
  • Arcane 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Hailee Steinfeld , Ella Purnell , Kevin Alejandro ,

Epizód lista

Ep.1 Üdv a játszótéren

Megjelent: 2021-11-06

Az elárvult nővérek, Vi és Powder egy rablást követően bajt hoz Zaun föld alatti utcáira az előkelő Piltoverben.

Ep.2 Pár rejtély jobb, ha megoldatlan marad

Megjelent: 2021-11-06

Jayce, az idealista feltaláló mentora intése ellenére megpróbálja hasznosítani a mágiát a tudomány segítségével. Silco, a bűnözők vezére nagy erejű anyagot tesztel.

Ep.3 A változáshoz szükséges aljas erőszak

Megjelent: 2021-11-06

A régi riválisok közötti nagyszabású leszámolás végzetes pillanat Zaun számára. Kutatásuk érdekében Jayce és Viktor mindent kockára tesz.

Ep.4 Boldog Fejlődés napját!

Megjelent: 2021-11-13

Mivel technológiájuknak hála Piltover virágzik, Jayce és Viktor mérlegeli következő lépését. Ismerős arc bukkan fel Zaunból, hogy pusztítást hozzon.

Ep.5 Mindenki ellenem akar indulni

Megjelent: 2021-11-13

Caitlyn, a gonosz végrehajtó bejárja az alvilágot, hogy Silco nyomára bukkanjon. Jayce céltáblává teszi magát, amikor megpróbálja felszámolni a piltoveri korrupciót.

Ep.6 Amikor a falak leomlanak

Megjelent: 2021-11-13

Egy buzgó pártfogolt aláaknázza mentorát a tanácsban, a mágikus technológia pedig gyorsan fejlődik. Jinxnek szembe kell néznie múltjával, miközben üldözik a hatóságok.

Ep.7 A megmentő

Megjelent: 2021-11-20

Caitlyn és Vi találkozik egy szövetségessel Zaun utcáin, és eszeveszett harcba indulnak egy közös ellenséggel. Viktor súlyos döntést hoz.

Ep.8 Olaj és víz

Megjelent: 2021-11-20

Mel, a kitagadott örökös és az őt meglátogató anyja harci taktikát cserél. Caitlyn és Vi valószínűtlen szövetséget köt, Jinx pedig megdöbbentő változáson megy keresztül.

Ep.9 A szörny, akit teremtettél

Megjelent: 2021-11-20

Miközben a háború vészes közelségbe kerül, Piltover és Zaun vezetői ultimátumot fogalmaznak meg, egy végzetes patthelyzet azonban örökre megváltoztatja mindkét várost.