Ez minden, amit tudok 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Ez minden, amit tudok sorozat 1. évad 6 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Ez minden, amit tudok sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Ez minden, amit tudok 1. évad hány részes?
  • Ez minden, amit tudok 1. évad tartalma?
  • Ez minden, amit tudok 1. évad szereplői?
  • Ez minden, amit tudok 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Mark Ruffalo , Kathryn Hahn , Melissa Leo ,

Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2020-05-09

Az évadnyitó epizódban egy férfi sokkolja a könyvtár látogatóit, amikor késsel le akarja vágni a kezét. Kiderül, hogy a paranoid skizofréniában szenvedő Thomas Birdsey ily módon tiltakozik az Öbölháború ellen. Tette még a sokat látott ikertestvérét, Dominicket is megdöbbenti. Ahogy megpróbál eligazodni Thomas tettei között, Dominickben felsejlik a gyermekkoruk, amit a kegyetlen nevelőapjuk, Ray szabályai uraltak, illetve az állandó vágyakozás azután, hogy megismerjék az igazi apjukat.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2020-05-16

Miközben Dominick megpróbálja lefordítani a nagyapja kéziratát olaszról angolra a beteg anyjának, találkozik Nedra Frankkel. A feszültség egyre nő Dominick és a barátnője, Joy között, amikor a média felkapja Thomas ügyét. Dominick szeretné kihozni Thomast a bűnözőket kezelő zárt intézetből, amiben szövetségesre talál Lisa Sheffer szociális munkás személyében. Dominick összecsap Thomas új pszichiáterével, Dr. Patellel. Megtudjuk, milyen tragédia vezetett Dominick házasságának felbomlásához.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2020-05-23

A szociális munkás Lisa Sheffer felkészíti Dominicket a döntő tárgyalásra a Hatch törvényszéki intézet vizsgálóbizottságával, amelyen eldőlhet Thomas sorsa. Az egyik régi osztálytárssal való véletlen találkozás fájdalmas gyerekkori emlékeket hoz felszínre. Dominick visszaemlékszik a Thomasszal töltött egyetemi éveire, az időszakra, amikor találkozott Dessával, és kezdtek megjelenni testvére betegségének jelei. Joy megpróbálja orvosolni a problémákat a Dominickkal való kapcsolatában.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2020-05-30

Dominick még nem épült fel teljesen a balesetéből, azonban ennek ellenére – a hozzá közel állók tiltása dacára – mégis visszatér a munkába. Erős fájdalomcsillapító gyógyszereket kell szednie, melyek hatása alatt Dominick visszaemlékszik arra a nyugtalanító eseményre, ami végül Thomas első kórházi kezeléséhez vezetett. Eközben a férfi már a napokat számolja, hogy mennyi idő van még hátra az ikertestvére, Thomas sorsát eldöntő vizsgálóbizottsági ülésig a Hatch intézetben.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2020-06-06

Dominick megismeri a nagyapja történetét, aki Szicíliából érkezett az 1900-as évek elején az Egyesült Államokba, majd Threee Riversbe. Dominicket bűntudat gyötri, úgy érzi, hogy a jelenlegi nehézségei a múltjában gyökereznek. Egyre inkább meggyőződésévé válik, hogy a családja el van átkozva. Azon vívódik, hogy mi a legjobb megoldás: ha Thomas a biztonságos intézetben marad, vagy vállalja a felelősséget a testvére iránt. Végül Thomas állapota arra készteti, hogy drasztikus lépést tegyen.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2020-06-13

Az évadzáró részben Dominick és Thomas a múltról beszélgetnek a vízesésnél, ahol Thomas azt mondja Domnak, hogy Jézus megbocsát neki. Később Thomas eltűnik, Dominick kétségbeesetten megpróbálja megtalálni, a rendőrséget is értesíti. A tragédiát követően Dominick megbékélésre törekszik mindazokkal, akiket valaha is megsértett, de a közte és Ray közötti régi ellenségeskedés a legrosszabb pillanatban kap nyilvánosságot. Dominick végül választ kap a kérdésre, ami egész életében foglalkoztatta.