7. évad

Columbo 7. évad (1977)

Vissza a sorozat adatlapjára

Columbo sorozat 7. évad 5 epizódjának rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Columbo sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 7. évad epizódjairól.


Epizódok száma: 5

Főszereplők: Peter Falk ,

Epizód lista

Ep.1 Kapj el, ha tudsz!

Megjelent: 1977-11-21

Abigail Mitchell, a híres krimiírónő szentül meg van győződve arról, hogy unokahúga haláláért annak férje, Edmund Galvin a felelős. Ezután számára csak egyetlen dolog ad értelmet az életnek: megbosszulni unokahúga tragikus halálát, így adandó alkalommal megtervezi és végrehajtja a majdnem tökéletes bűntényt...

Ep.2 Az ínyenc gyilkos

Megjelent: 1978-01-30

Paul Gerard, a neves és ismert, minden hájjal megkent, kiváló ételkritikus már évek óta a markában tartja Los Angeles egyik legtehetősebb étterem tulajdonosát, aki kénytelen rendszeresen fizetni a szakértőnek, hogy az dicsérő kritikát jelentessen meg étterméről az újságokban és a tévében, s így elkerülje vállalkozása csődbemenetelét, csakhogy az üzletember egy napon megelégeli az állandó zsarolást, s megfenyegeti a gasztronómiai szakembert, hogy feljelenti őt a rendőrségen, amit Gerard természetesen nem engedhet, így végső megoldásra szánja el magát: gyilkolni fog, hogy mentse az irháját.

Ep.3 Ölj meg, ölelj meg!

Megjelent: 1978-02-28

Kay Freestone, aki éveken át lelkiismeretesen, kötelességtudóan végezte munkáját egy tévétársaság középvezetőjeként, jogosan reménykedett abban, hogy hamarosan előléptetik, elvégre a nő egy ideje már főnöke szeretője volt. Azonban legnagyobb megdöbbenésére pont szerelme az, aki meggátolja munkahelyi előmenetelét, gúnyt űzve ezzel barátnőjéből, aki sértettségében elhatározza, bosszút áll szeretőjén: megöli a férfit egy pisztollyal. Kaynek a gyilkosság időpontjára megdönthetetlennek látszó alibije van, ami rendkívül megnehezíti a nyomozással megbízott hadnagy dolgát, aki nem csupán a nőt, hanem másokat is megnevez lehetséges elkövetőként.

Ep.4 Gyilkosság telefonhívásra

Megjelent: 1978-04-15

A sikeres és köztiszteletnek örvendő pszichológus-agyterapeuta, dr. Eric Mason betanítja két harcikutyáját, felhasználva őket egy előre eltervezett, rafinált gyilkosság végrehajtására, ahol az áldozat nem más, mint dr. Charles Hunter, Mason legjobb barátja, akin azért akar bosszút állni a pszichológus, mert Mason néhai felesége, aki nem sokkal korábban lett öngyilkos, egy ideig titkos viszonyt folytatott Hunterrel.

Ep.5 Az összeesküvők

Megjelent: 1978-05-13

Joe Devlin, az ismert író-előadó társaival az északír forradalmároknak csempésznek fegyvert. A legújabb fegyverszállítmányt lebonyolító fegyverkereskedő azonban át akarja verni Devlinéket, ezért az lelövi a férfit. Miután Columbo elkezd nyomozni az ügyben, Devlinnek nemcsak az okvetetlenkedő nyomozó okoz fejfájást, de még új fegyverszállítmányról is gondoskodnia kell...