Speciális epizódok

Columbo Speciális epizódok (1968)

Vissza a sorozat adatlapjára

Columbo sorozat Speciális epizódok 2 epizódjának rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Columbo sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a Speciális epizódok epizódjairól.


Epizódok száma: 2

Főszereplők: Peter Falk ,

Epizód lista

Ep.1 Gyilkosság receptre

Megjelent: 1968-02-20

Dave Fleming, a tekintélyes pszichiáter feleségével, Claire-rel épp partit adnak házukban 10. házassági évfordulójuk alkalmából, amikor egy telefon fut be hozzájuk, s a férfi kimenti magát az összegyűlt társaság előtt azzal az indokkal, miszerint azonnal el kell rohannia egyik betegéhez, egy bizonyos Joan Hudsonhoz, aki, mint kiderül, valójában a szeretője, s akivel akkor készülnek eltervezni, hogyan szabadulhatnának meg végleg Fleming nejétől.

Ep.2 Váltságdíj egy halottért

Megjelent: 1971-03-01

Joanna Ferris, miközben férjével, James-szel beszélget telefonon, hirtelen lövést hall. Később kiderül, hogy ez volt az a lövés, ami a férjével végzett. Azt feltételezve, hogy férje a lövés pillanatában az irodájában tartózkodott, tudtán kívül tökéletes alibit állít fel a gyilkosnak, Ken Franklin-nek. Eközben a gyilkos sem tétlenkedik: olyan nyomokat hagy maga után, melyek azt hitetik el az ügy nyomozásával megbízott Columboval, hogy a szervezett alvilág végzett James-szel.