Eufória 1. évad

Eufória 1. évad (2019)

Vissza a sorozat adatlapjára

Eufória sorozat 1. évad 8 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Eufória sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Eufória 1. évad hány részes?
  • Eufória 1. évad tartalma?
  • Eufória 1. évad szereplői?
  • Eufória 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Zendaya , Alexa Demie , Algee Smith ,

Epizód lista

Ep.1 Nyár este

Megjelent: 2019-06-16

Sorozatnyitó rész. A tizenhét éves Rue kijön a rehabról, és esze ágában sincs tisztának maradni. A tanítási év kezdete előtt rendezett utolsó bulin megismerkedik Jules-zal, aki nemrég költözött a városba.

Ep.2 Apja fia

Megjelent: 2019-06-23

Az első tanítási napra Rue egy új baráttal, Jules-zal érkezik, de nehezére esik maga mögött hagyni a múltat. Nate mániái erőszakba csapnak át, Kat pedig talál magáról egy videót a neten.

Ep.3 Nézd!

Megjelent: 2019-06-30

Kat elkezd webkamerázni, Julesnak megtetszik a neten egy fiú, Rue-t szembesítik a kamuzásával a Névtelen Drogfüggőknél, Cassie meglátogatja McKay-t az egyetemen.

Ep.4 Megrázottak

Megjelent: 2019-07-07

Rue próbál tiszta maradni Jules kedvéért, és Giára vigyáz a vidámparkban, Jules találkozik Callel és a családjával, Cassie és Maddy elhatározza, hogy együtt fognak mollyzni.

Ep.5 Bonnie és Clyde

Megjelent: 2019-07-14

Maddynek és Nate-nek egy rendőrségi nyomozást kell kezelnie, Rue és Jules is elgondolkodik a kapcsolatukon, Kat beleveti magát az új életmódjába.

Ep.6 A következő rész

Megjelent: 2019-07-21

Jules furcsán viselkedik halloweenkor, és Rue aggódni kezd amiatt, hogy talán túlságosan is támaszkodik rá, McKay megkérdőjelezi saját jövőjét, Nate kidolgoz egy tervet.

Ep.7 Hogyan küzdjünk meg a pisilés gyötrelmeivel depressziósan

Megjelent: 2019-07-28

Rue depressziós, és egyhuzamban megnéz 22 részt egy brit valóság show-ból, Jules elmegy meglátogatni egy régi barátját, Cassie-nek tanácsra van szüksége a halloween éjszakáján történtek miatt.

Ep.8 És sóval hintenéd a helyét

Megjelent: 2019-08-04

Az évadzáró részben téli bált rendeznek az East Highland gimiben.