Gotham 2. évad

Gotham 2. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Gotham sorozat 2. évad 22 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Gotham sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól. Gordon nem éppen erkölcsös módon kellemetlen alakokkal kezd üzletelni. Eközben a gonoszság pusztító vihara már lecsapni készül. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Gotham 2. évad hány részes?
  • Gotham 2. évad tartalma?
  • Gotham 2. évad szereplői?
  • Gotham 2. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Ben McKenzie , Donal Logue , David Mazouz ,

Epizód lista

Ep.1 Légy átkozott

Megjelent: 2015-09-21

Pingvin lesz Gotham királya miután az erőviszonyok átrendeződnek Gothamben, Selina és Butch is neki dolgoznak. Jim is felkeresi, miután a közrendőrré fokozása után egy kellemetlenség miatt kirúgják a testületből. Loeb kiiktatását kéri.

Ep.2 Kopp, kopp

Megjelent: 2015-09-28

Essen a rendőrfőnöki kinevezése után azonnal egy nagyon nehéz üggyel találja szemben magát. A Galavan által az Arkhamból kiszabadított bűnözők elrabolnak pár munkást, és megölik őket. Jim nyomoz az ügyben, ez az első feladata a visszatérése óta.

Ep.3 Az utolsó nevetés

Megjelent: 2015-10-05

Lee próbál segíteni Jimnek, hogy átlendüljön az Essen halála miatti dühén és szomorúságán, ezért elhívja a város új gyeremekkorházának megnyitójára. Jerome Valeska apja felbukkan ismét a városban, Harvey úgy gondolja, hogy rajta keresztül elkaphatják a fiát.

Ep.4 Strike Force

Megjelent: 2015-10-12

Megérkezik az Örsre az új rendőrfőnök, akit Essen halál aután neveznek ki. A férfi, Nathaniel Barnes, keményen kezdi az első napját, kirúgja az összes korrupcióval gyanusítható rendőrt. Theo találkozóra hívja Pingvint, azt javasolja, kössenek szövetséget.

Ep.5 Ijesztgetés

Megjelent: 2015-10-19

Nygma meghívja Lee-t és Jimet, hogy vacsorázzanak együtt vele és Christinnel, akivel most már hivatalosan is együtt járnak. Az új rendőrfőnök komoly csapást mér Pingvinre, lefoglalja a készpénz készletének jelentős részét. Galavan felkéri Jimet, hogy legyen a hivatalos támogatója a polgármester választáson.

Ep.6 Tűz van

Megjelent: 2015-10-26

Jim nem válogat az eszközökben, hogy a gyújtogató banda nyomára bukkanjon, Barnes-nak kell figyelmeztetnie, hogy vegyen vissza a brutalitásból. Bruce folytatja az edzéseket Alfreddal, egyre ügyesebben harcol. Nygma kihallgatja Christine és Lee beszélgetését, amiben róla van szó.

Ep.7 Anyu kis szörnyecskéje

Megjelent: 2015-11-02

Elérkezett a polgármester választás napja, Galavan nagyon magabiztos, így hogy Gordon is a támogatói között van. Selina meglátogatja Brucet a Wayne házban, nem gondolja, hogy nem találja egyedül a fiút. Nygma gonosz énje kegyetlen kirakós játékot készít a jó énjének.

Ep.8 Ma éjjel

Megjelent: 2015-11-09

Barbara besétál a rendőrségre és megadja magát, ám csak Jimmel hajlandó beszélni, neki kell kihallgatni a lányt Lee legnagyobb aggodalmára. Galavan kénytelen felgyorsítani a Wayne vállalat átvételére szőtt tervét. Nygma megoldja a Chrsitine problémát.

Ep.9 Keserű pirula

Megjelent: 2015-11-16

Tabitha bérgyilkost fogad, mert bosszút akar állni a bátyja miatt Jimen. Lee nehezen kezeli, ami Barbara és Jim között történt, főleg, hogy a férfi látogatja a kómában fekvő volt menyasszonyát. Bruce információt akar szerezni a szülei gyilkosáról Silveren keresztül, amit Alfred nem néz jó szemmel.

Ep.10 Gotham fia

Megjelent: 2015-11-23

Leenek egyre gyanúsabb Christine eltűnése. Nygmát próbálja faggatni, aki egyre furcsábban viselkedik, mert megpróbálja mindenki elől eltitkolni, hogy Pingvin nála húzza meg magát. Bruce Selina segítségével akarja megtörni Silvert, hogy árulja el, ki ölte meg a szüleit.

Ep.11 Rosszabb, mint a bűn

Megjelent: 2015-11-30

Galavan azt akarja, hogy Silver érje el, hogy a fogvatartott Bruce ismét beleszeressen, ám a lány szívét sem hagyja hidegen az ifjú Wayne. A rendőrfőnök körözést ad ki Jimre, aki Pingvinnél és Nygmánál húzza meg magát. Alfred végre visszajut a városba.

Ep.12 Mr. Freeze

Megjelent: 2016-02-29

Gordon fontos tanúvallomásra készül. Eközben Gothamben egy új, hidegvérű gonosz fagyasztja halálra az embereket.

Ep.13 A halott nem érzi a hideget

Megjelent: 2016-03-07

Alfred új információkat oszt meg Bruce szüleinek gyilkosáról. A rendőrség új lakóval akarja bővíteni az Arkham Elmegyógyintézetet.

Ep.14 Sár és őrület

Megjelent: 2016-03-14

Strange kezelése látszólag segít Pingvinen, azzal próbálja a professzor motiválni, hogy a terápia végén elhagyhatja az Arkhamot majd. Bruce végre eljut a bérgyilkoshoz, aki megölte a szüleit, arra készül, hogy bosszút álljon értük. Alfred megkéri Jimet, hogy próbálja ezt megakadályozni.

Ep.15 Őrült szürkeség

Megjelent: 2016-03-21

Egy névtelen telefonáló azt állítja, hogy nem Pingvin, hanem Jim ölte meg Galavant, ezért a Belső Ügyosztály újra elkezd nyomozni az ügyben. Pingvin első útja a szabadulás után Butch-hoz vezet, ahol Tabitha kegyetlenül ellátja a baját. Bruce egyre jobban érzi magát Selina társaságában.

Ep.16 Rabok

Megjelent: 2016-03-28

Jim nagyon nehezen viseli a börtön egyhangúságát, ám arra nem számít, hogy a köztörvényesek közé való áthelyezése mennyi veszélyt rejt majd számára. Harvey mindent megpróbál, hogy kihozza és Nygmától is segítséget kér. Pingvin egyre jobban megismeri az apját a házában töltött idő alatt.

Ep.17 Irány az erdő

Megjelent: 2016-04-11

Jim és Harvey lépésről lépésre végigmennek a történteken, és próblnak új bizonyítétkot találni, mert Gordon addig nem nyugszik, amíg nem tisztázza a nevét. Pingvint nagyon megviseli az apja halála, ezért megörül, amikor Grace arra kéri, maradjon velük a Van Dahl házban. Barbara állapota látszólag rohamosan javul, de az Arkham orvosai úgy vélik, hazudik.

Ep.18 Fenyő

Megjelent: 2016-04-18

Barbara elmegy Gordonhoz, hogy helyrehozza kapcsolatukat. Bruce és Alfred keresni kezdi Thomas Wayne egyik régi munkatársát.

Ep.19 Azrael

Megjelent: 2016-05-02

Jim elmegy az Arkhamba, hogy néhány kérdést feltegyen Hugo Strange-nek, az intézet vezetőjének, a Fenyves programmal kapcsolatban. Összetalálkozik Nygmával is, aki remekül érzi magát a betegek között, végre kihasználhatja az összes különleges képességét.

Ep.20 Elszabadulva

Megjelent: 2016-05-09

Jim rájön, hogy csak Thabitán keresztül van esélye megtalálni Galavant, ezért Harvey-val felkeresik a lányt, aki hajlandó segíteni nekik. Bruce szeretne betörni az Arkhamba, hogy körülnézzen Strange holmijai között, ezért visszatár Gothambe, és Selina segítségét kéri. Nygma rájön, hogy szökhet meg az Intézeből.

Ep.21 Szörnyek légiója

Megjelent: 2016-05-16

Selina megtalálja Nygma útmutatása alapján Bridgetet az Arkhamban, de arra nem számít, hogy a barátnője fel sem ismeri. Harvey lesz az új kapitány, amíg Barnes el nem hagyhatja a kórházat, remeül végzi a feladatait.

Ep.22 Átmenet

Megjelent: 2016-05-23

Strange trükkjének köszönhetően a gothami rendőrség azt hiszi, hogy az Arkham körül minden rendben van, ezért Harvey visszahívja az embereit az örsre. Közben Nygma annak ellenére, hogy a Doktor segítségére volt, ismét egy cellába kerül. Fish arra használja az új képességét, hogy megszökjön az Arkhamból.