Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 1. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Brooklyn 99 - Nemszázas körzet sorozat 1. évad 22 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt (Andre Braugher) közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is asszisztál. A káoszt csak fokozza, hogy az új vezető döntései nem könnyítik meg a szolgálati szabályzatot igencsak lazán kezelő Peralta életét. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 1. évad hány részes?
  • Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 1. évad tartalma?
  • Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 1. évad szereplői?
  • Brooklyn 99 - Nemszázas körzet 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Andy Samberg , Melissa Fumero , Terry Crews ,

Epizód lista

Ep.1 Az új kapitány

Megjelent: 2013-09-17

Jake Peralta nyomozó élete megváltozik, mikor a körzetébe új Kapitány érkezik. Mindeközben, Charles többször bepróbálkozik Rosa-nál, hogy elcsábítsa egy mozis randira.

Ep.2 Fogós kérdés

Megjelent: 2013-09-24

A szolgálati szabályzatot lazán kezelő Jake elkésik a munkából, így csak egy huszadrangú ügyet kap. Mindeközben, egy médiummal való találkozás teljesen összezavarja Charles fejét.

Ep.3 A pech

Megjelent: 2013-10-01

Jake megpróbál kitörni az érdektelen pangásból. Mindeközben, a Kapitány megkéri Amy-t, hogy beszéljen veszélyeztetett fiatalokkal, amihez nagyszerű segítséget kap Rosa-tól és Gina-tól. Eközben máshol a kapitányságon, Charles segít Terry-nek titokban felépíteni egy babaházat a lánya születésnapja alkalmából.

Ep.4 Bizarr szex

Megjelent: 2013-10-08

Egy tetthelyre kiérve, Jake flörtölni kezd egy vonzó orvosszakértővel, ezzel feltartva a boncolási jegyzőkönyv elkészítését és meghiúsítva a csapatnak a nyomozás megkezdését. Mindeközben Amy kihasználja Terry rejtett művészi képességeit.

Ep.5 A keselyű

Megjelent: 2013-10-15

Jake megpróbál bosszút állni egy másik egységen, akik szerinte ellopták az ügyét. Mindeközben, Holt kapitány és Gina elviszik Terry-t egy lőtérre, hogy segítsenek neki visszaszerezni a fegyvertartási engedélyét.

Ep.6 Halloween

Megjelent: 2013-10-22

Jake kísérletet tesz, hogy ellopja Holt kapitány hősi érdemrendjét. Mindeközben Amy igyekszik túljutni Halloween gyűlöletén, míg Terry megpróbál többet megtudni Rosa múltjáról.

Ep.7 48 óra

Megjelent: 2013-11-05

Miután megfelelő mennyiségű bizonyíték nélkül tartóztat le valakit, Jake-nek csak 48 órája maradt, hogy további bizonyítékokat gyűjtsön, különben az elkövető kiszabadul. Mialatt munkatársai kénytelenek hétvégéjükön segíteni az ügyben, Charles ítélkezik egy pite készítő versenyen Rosa és Gina között, míg a Kapitány segít elsimítani egy problémát Terry és a sógora közt.

Ep.8 Keményvonalasok

Megjelent: 2013-11-12

Jake esélyt kap, hogy együtt töltsön egy napot példaképével, egy korábbi bűnügyi riporterrel, azonban egy részegen kikotyogott és "rögzített" megjegyzés Holt kapitányról alaposan felforgatja a körzet életét. Mindeközben, Terry és Charles tanítgatja Rosa-t, hogyan kell helyesen viselkedjen a tanúk padján.

Ep.9 Pizzakóstoló

Megjelent: 2013-11-19

Miután Sal pizzázója leég, Jake elhatározza, hogy bebizonyítja a tűzoltó parancsnoknak, hogy téves a tulajdonost első számú gyanúsítottként vádolni. Mindeközben a kapitányságon egy számítógépes vírus felfedi mindenki internetes böngészőjének előzményeit.

Ep.10 Hálaadás

Megjelent: 2013-11-26

Amy terve, hogy Hálaadás napi vacsorát tart a körzetnek félresiklik, mikor Holt kapitány és Jake sietve távozik, hogy elkapjanak egy elkövetőt.

Ep.11 Karácsony

Megjelent: 2013-12-03

Jake Holt kapitány biztonsági felügyelete alá kerül, miután halálos fenyegetéseket kap. Mindeközben, Amy megpróbál egy karácsonyi fotót készíteni a kapitányságról, míg Terry a végső pszichológiai értékelésére megy.

Ep.12 A Pontiac tolvaj

Megjelent: 2014-01-07

Rosa egyik besúgója információkkal rendelkezik egy megfoghatatlan autótolvajról, akit Jake már évek óta hasztalan üldöz. Mindeközben a körzetben, Holt kapitány megpróbál gazdit találni két kiskutya számára.

Ep.13 A fogadás

Megjelent: 2014-01-14

Jake és Amy végül a végére érnek a folyamatos fogadásuknak, hogy ki tud embert letartóztatni. Mindeközben, Charles-ról kiderül, hogy mit is gondol valójában a kollégáiról...

Ep.14 Az ében sólyom

Megjelent: 2014-01-21

Terry visszatér a terepre Jake oldalán, hogy megpróbálják kordában tartani az őrmester érzelmi kilengéseit. Mindeközben, Amy és Rosa felderítenek egy ügyet Gina lakásán.

Ep.15 A hiéna

Megjelent: 2014-02-02

Jake megdöbbenve értesül arról, hogy Amy arra készül, hogy elhagyja a körzetet és az örök ellenségnél, a speciális egységnél dolgozzon tovább a jövőben. Mindeközben Terry és Holt kapitány megpróbálja hatékonyabbá tenni a munkahelyet.

Ep.16 A parti

Megjelent: 2014-02-04

Mindenki Holt kapitány születésnapja alkalmából az otthonába hivatalos, azonban a körzet tagjai végül rossz benyomást tesznek az ünnepelt férjére.

Ep.17 Boyle-üzemmód

Megjelent: 2014-02-11

Chalres új szerelembe esik, azonban Jake közbelép, hogy megóvja a meggondolatlan lépésektől. Mindeközben Rosa-nak és Amy-nek egy álarcos elkövetővel gyűlik meg a baja.

Ep.18 A lakás

Megjelent: 2014-02-25

Jake a lakása elvesztését kockáztatja hatalmas adósságai miatt, hacsak Gina ki nem segíti őt. Mindeközben Holt kapitány és Terry teljesítmény értékeléseket végeznek.

Ep.19 A terepgyakorlat

Megjelent: 2014-03-04

A körzet részt vesz egy kötelező kiképzésén, ahol Amy belebotlik egy rendőrtisztbe, akivel randizni szokott. Mindeközben, Holt kapitány képtelen kilépni egy játékból a telefonján, míg Rosa dühös lesz Charles-re, amiért nem hívja meg az esküvőjére.

Ep.20 Az elegáns Brudgom

Megjelent: 2014-03-11

Charles Jake-et kéri fel tanújának a közelgő esküvőjére. Mindeközben, Terry, Amy és Gina egy új extrém diétába kezdenek, míg Holt kapitány segít Rosa-nak egy őszinte bocsánatkérésben.

Ep.21 A megoldhatatlan ügy

Megjelent: 2014-03-18

Hétvégi pihenőjén és persze Terry segítségével, Jake megpróbál lezárni egy rejtélyes ügyet, amiről mindenki azt hiszi, hogy megoldhatatlan. Mindeközben, Amy egy romantikus kirándulást tervez Teddy-vel, míg Charles megtud egy titkot Gina-ról és Rosa-ról.

Ep.22 A meghallgatás

Megjelent: 2014-03-25

Az évad befejező részében Jake nyomozását egy emberbarát polgári vezető, Lucas Wint ügyében leállíttatja Podalski rendőrfelügyelő. Azonban Jake továbbra is meg van győződve arról, hogy meg tudja oldani az ügyet, így Amy és a vonakodó Holt kapitány segítségével további bizonyítékok után kutat, még akkor is, ha ez felfüggesztéssel járhat. Mindeközben Charles családi problémáktól szenved, és Gina tudja csak hogyan vidítsa őt fel.