A médium 3. évad

A médium 3. évad (2006)

Vissza a sorozat adatlapjára

A médium sorozat 3. évad 22 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a A médium sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • A médium 3. évad hány részes?
  • A médium 3. évad tartalma?
  • A médium 3. évad szereplői?
  • A médium 3. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Maria Lark , Patricia Arquette , Miguel Sandoval ,

Epizód lista

Ep.1 Négy álom (1. rész)

Megjelent: 2006-11-15

Allison Dubois-nál, a médiumnál felbukkan a fiatalkori szerelme, Clay Bicks. Ám a férfi halott és elhatározza, hogy beköltözik Allisonék házába, hogy legalább a nő közelében lehessen. Allison férje, Joe persze egyáltalán nincs oda az ötletért. Bridgette-nek eközben hasonló álmai vannak, mint az édesanyjának, aminek talán köze lehet Allison legújabb esetéhez az államügyészségen.

Ep.2 Négy álom (2. rész)

Megjelent: 2006-11-15

Joe sajátos helyzetben találja magát, amikor egy szellemre lesz féltékeny, miután Allison nemrég elhunyt ex-szerelme beköltözik.Az előző epizódból megismert sorozatgyilkos történetét családi veszekedés zavarja meg, hiszen Joe teljesen érthető módon felháborodik azon, hogy Clay szelleme továbbra is a házukban tartózkodik. Ami pedig még rosszabb, Bridgette-tet továbbra is gyötrik a rajzfilmes rémálmok.

Ep.3 Körbe-körbe

Megjelent: 2006-11-22

Allison ugyanazt a napot éli újra és újra, lehetőséget kapva, hogy megoldjon egy szörnyű esetet és elhárítson egy lehetséges katasztrófát.

Ep.4 Vérrokonok

Megjelent: 2006-11-29

Allison álmába ismét visszatér Charles Walker, a wichita-i hentes. Ám a médium ahelyett, hogy ezúttal is látná, hogy kit száll meg Walker szelleme, csak azt figyelheti meg, hogy a múltban milyen ember is volt Walker, és mi motiválja a szörnyű tetteit.

Ep.5 Szellemkép

Megjelent: 2006-12-06

Allison meglepetésre készül, és egy használt videokamerát vesz a férjének a születésnapjára. A gépben azonban - nem meglepő módon - rejtélyes felvételekre bukkan, aminek persze szeretne utánajárni. Vajon a kamerával egy gyilkosságot vettek fel?

Ep.6 A terror arcai

Megjelent: 2006-12-13

Allison összefog egy FBI ügynökkel egy gyilkos utáni hajszában, és Joe aggódni kezd, mert azon kapja Marie-t, hogy az üres TV-képet nézi.

Ep.7 Anyu csendestársa

Megjelent: 2007-01-03

Allison Dubois és a lánya egy vasárnap délelőtt rábukkannak az esküvői ruhakölcsönző tulajára és annak 14 éves lányára - holtan. Ezután mindketten a gyilkosságról álmodnak, amíg nem megtudják, hogy ki volt a gyilkos és, hogy a gyanúsított valószínűleg ártatlan.

Ep.8 A teljes igazság

Megjelent: 2007-01-17

Allison segítségét egy olyan ügyben kérik, melyben egy jól ismert képviselő vált brutális gyilkosság áldozatává. Devalos társaságában azonban a helyszínre érkezvén, Allison előtt egy kisfiú jelenik meg - egy kútba zárva. A látomás pedig időről-időre visszatér, s már csak azt kell megfejteni, hogy vajon mi köze lehet a férfi halálához.

Ep.9 Jobb holtan

Megjelent: 2007-01-24

Allison Dubois-nak különös rémálmai vannak két meggyilkolt ember szellemének mély barátságáról. Amikor pedig segíteni szeretne az egyikükön, hogy a halála ne következhessen be, az meglepő módon visszautasítja Allison-t, mondván, hogy ő a halálában boldogabb, mint az életében valaha is volt.

Ep.10 Maggie baba kalandjai

Megjelent: 2007-01-31

Allison eddigi talán legfurább álmát álmodja: ő és a családja babaként lakik egy babaházban. Az ébredése után aztán összefut az álmában megismert babaház tulajdonosával, akiről kiderül, hogy elég sötét frusztrációk gyötrik.

Ep.11 Push, az álmodó

Megjelent: 2007-02-07

Push parancsnokot, Allison Dubois egyik régi ismerősét meglehetősen furcsa álmok gyötrik. Meglepődve fedezi fel, hogy azok egy Phoenixben elkövetett gyilkossággal kapcsolatosak, így, ha bizonytalanul is, de felhívja Allison-t, hogy együtt járjanak a végére a titokzatos álmoknak.

Ep.12 Teljes meghasonulás

Megjelent: 2007-02-14

Joe, egy szerencsésen és nyugodtan átaludt éjszakát követően nem meglepően Allison mellett ébred. Csak, hogy a felesége megdöbbenve veszi tudomásul, hogy ki mellett kelt és azt állítja, hogy nem is ismeri Joe-t. Valamint egy bizonyos Sandra O'Bannonnak képzeli magát.

Ep.13 A lányomat soha

Megjelent: 2007-02-21

Allisonnak az utóbbi idők legszörnyűbb rémálmával kel szembenéznie. Azt látja, hogy az egyik kislánya, Marie, húsz év elteltével leukémiában haldoklik. Ám, mint az álmából kiderül, a ráknak a házuk az oka.

Ep.14 Bosszú

Megjelent: 2007-02-28

Allison egy repülőgép-szerencsétlenséget akar megakadályozni, melyet az álmában látott. Eközben találkozik egyik régi "ismerősével", a sorozatgyilkos Sonny Troyer-rel, akivel úgy tűnik, hogy hasonlókat szoktak álmodni. Troyer egy alkut ajánl a kerületi ügyésznek.

Ep.15 A szomszéd fiú

Megjelent: 2007-03-07

A rendhagyó epizód érdekessége, hogy ezúttal nem a háromgyerekes családanya, Allison Dubois álmodik, hanem éppen, hogy róla álmodnak. Mégpedig a középiskolás Allison Dubois, aki olyan valóságosnak érzi az álmát, hogy legszívesebben megakadályozná a benne történteket.

Ep.16 A megszállott

Megjelent: 2007-03-28

Allison a legújabb álmában egy papot lát, aki egy ördög által megszálltnak tűnő lányon próbál, imádsággal segíteni. A lány ágya azonban a levegőbe emelkedik, másnap pedig a papot, - aki Devalos gyermekkori jó barátja volt - holtan találják.

Ep.17 Nem Joe napja

Megjelent: 2007-04-04

Allisont egy reggel határtalan rettegés és rossz előérzet keríti hatalmába, ezért arra kéri a férjét, hogy ne menjen dolgozni. Joe, egy értekezletre hivatkozva azonban kénytelen távozni, így Allisont sokként éri később a hír, hogy túszejtés történt Joe munkahelyén.

Ep.18 Médium forródróton

Megjelent: 2007-04-11

Egy házaspár még alig ér haza Párizsból, amikor valaki betör a villájukba és megöli a férjet. A feleség a tragédia után a saját látnokával beszél telefonon, amikor Allisont is a helyszínre hívják, aki azonnal rájön, hogy a látnok éppen a testvére, akit az asszony be akar vonni a nyomozásba. Joe autójának az ablakát betörik, s a lányok szerint a matektanárnő a tettes.

Ep.19 Vigyázó szemek

Megjelent: 2007-04-25

Allison egy nap, a mindig forró Phoenix-ben dideregve ébred, és látomásainak sorozata egy ház garázsába vezeti. A házban lévő hűtőládában egy nemrég eltűnt lány holttestére bukkan... Elég hamar sikerül is a gyilkost megtalálni, aki bevallja tettét, azonban fura módon Allison álmaiban más a tettes...

Ep.20 Játszmák a fejben

Megjelent: 2007-05-02

Allison-t szinte minden éjszaka ugyanaz a rémálom kísérti, amelyben egy férfi elvágja a felesége a nyakát. A szörnyű tett előtt azért áll értetlenül a médium, mert a férfi tárgyalása éppen a végéhez közeledik, és ha minden jól megy, halálbüntetés vár rá...

Ep.21 Fejek fognak hullani

Megjelent: 2007-05-09

Allison szavahihetőségét továbbra is a lefejezős gyilkos tettei vonják kétségbe, akinek a sajtó immár az "Újrafejező" nevet adta. A gyilkosságok és egyéb események ugyanis egész egyszerűen ellentmondanak Allison álmainak és nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal tényleg annak lesz igaza, aki őrültnek tartja a médiumot.

Ep.22 Minden a fejekben dől el

Megjelent: 2007-05-16

Allison élete fenekestül felfordul, amikor nyilvánosságra kerül, mire képes. A rendőrség segítsége nélkül kell egy gyilkost kézre kerítenie.