Elveszett lány 1. évad

Elveszett lány 1. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Elveszett lány sorozat 1. évad 13 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Elveszett lány sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Elveszett lány 1. évad hány részes?
  • Elveszett lány 1. évad tartalma?
  • Elveszett lány 1. évad szereplői?
  • Elveszett lány 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Anna Silk , Zoie Palmer , Ksenia Solo ,

Epizód lista

Ep.1 A Fae világa

Megjelent: 2010-09-12

Bo évek óta menekül, mert ha csak megcsókol valakit, az meghal. Amikor az egyik hátrahagyott hullát nyílt helyen hagyja, rátalál a szukkubuszok közössége, így Bo megtudja, ki ő, és honnan származik. Hamarosan választania kell, mely szukkubusz klán oldalára áll. Ám ő mindkettőt visszautasítja, és az emberiséget választja.

Ep.2 Ahol az akarat, ott a Fae arat

Megjelent: 2010-09-19

Bo Willnek segít megtalálni kincsének tolvaját, aki ezért cserébe elárul néhány információt Bo biológiai szüleiről. A nyomozás során Bo egyre többet tud meg a szukkubuszok világáról.

Ep.3 Testvériség

Megjelent: 2010-09-26

Bo és Kenzi magánnyomozó irodát nyitnak. Első ügyük kapcsán beépülnek egy főiskolai közösségbe, hogy megtaláljanak egy eltűnt diákot. A kutatás közben olyan szálra találnak, amely mindkettejük életét veszélyeztetheti.

Ep.4 A végzetes Fae-erő

Megjelent: 2010-10-03

Bo védelmébe veszi azt a nőt, akit egy fúria éppen vele akart megöletni. Amikor az ügy egyre csúnyább lesz, Bonak féltékenység és erőszak közepette kell rendet teremtenie.

Ep.5 Halálos szerencse

Megjelent: 2010-10-17

Mayer, a sötét oldalhoz tartozó Fae megbízza Bo-t, derítse ki, hogyan szedte rá egy szerencsejátékos ember. Cserébe Bo bebocsátást nyer Mayer orákulum unokahúgához, és további információhoz juthat szüleivel kapcsolatban. A nyomozás egyre hajmeresztőbb lesz, amikor kiderül, hogy a simlis szerencsejátékos egy testcserélő Fae, aki emberi testekbe költözve él.

Ep.6 Ételmérgezés

Megjelent: 2010-10-24

Amikor Kenzi halálos mérgezést kap egy leves elfogyasztása után, Lauren és Bo egy nagy, befolyásos gyógyszeripari vállalatnál keresi a gyógymódot. A fedett küldetés alatt mindkettejüknek nehezére esik az önfegyelem...

Ep.7 ArachnoFaebia

Megjelent: 2010-10-31

Kenzi egyik Sámán-trükkjével dolgozik: egy vérfürdő után egy családi házat "tisztít meg a gonosz szellemektől". Dolga végeztével azonban véletlenül hazavisz egy Fae pókot, amelynek mérge pszichotikussá teszi áldozatait. Dysonnak és Laurennek félre kell tenni ellentéteiket, hogy a pókcsípést szenvedett Bo és Kenzi meg ne öljék egymást.

Ep.8 A múltkeresés

Megjelent: 2010-11-07

Bo munkája során rábukkan valakire, aki talán tud néhány dolgot anyjáról. Ám a szálak elakadnak egy halálra ítélt fegyencnél, aki állítása szerint semmit nem tud Boról. Ezt Bo nem hiszi el, ahogyan azt sem, hogy a rab Lou Ann bűnös. Ezért minden szálat megmozgat, hogy kiszabadítsa a nőt, és előkerítse azt, aki börtönbe juttatta őt.

Ep.9 Lasoshae

Megjelent: 2010-11-14

Egy kellemesnek ígérkező Fae ünnepnap horrorrá változik, amikor egy jós kimondja, hogy 12 órán belül valaki meg fog halni Trick bárjában.

Ep.10 Saskia

Megjelent: 2010-11-21

Egy szexuális gyilkosság után nyomozva Bo találkozik Saskiával, az erős, érzéki szukkubusszal. Hamarosan barátság szövődik kettejük közt, ám a nyomozás alatt Saskia felfedi sötét oldalát is.

Ep.11 Faegzetes igazság

Megjelent: 2010-11-28

Amikor Dyson véresen és emlékek nélkül ébred, könnyen meggyanúsítják Bal meggyilkolásával. Bo és Kenzi feladata, hogy leporolják Dyson memóriáját, és előkerítsék a valódi gyilkost, mielőtt a Fae-világ minden teremtménye Dyson fejét akarná...

Ep.12 Csak kizárt tagoknak

Megjelent: 2010-12-05

Bo és Dyson férjnek és feleségnek adja ki magát, hogy segítsenek Kenzi egyik régi barátján. A színjáték Bo és Dyson kapcsolatában is új fejleményeket hoz. Amikor Dyson színt akar vallani, és elmondani Bo-nak, mindent tud a nő származásáról, egy váratlan látogató megpróbálja elhallgattatni.

Ep.13 Vérvonal

Megjelent: 2010-12-12

Bo megtudja az igazságot anyjáról, és környezete titkolózásáról. Bo nem tudja, kiben bízhat ezután, és úgy dönt, előkeríti Dearestalone-t, és mindent kiderít saját eredetéről. Amikor Bo eltűnik, Dyson egy ősi Norntól kér segítséget, hogy szerettének ne essen baja. A férfi áldozata örökre megváltoztatja Bo és Dyson kapcsolatát.