Nyomtalanul 6. évad

Nyomtalanul 6. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

Nyomtalanul sorozat 6. évad 18 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Nyomtalanul sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Nyomtalanul 6. évad hány részes?
  • Nyomtalanul 6. évad tartalma?
  • Nyomtalanul 6. évad szereplői?
  • Nyomtalanul 6. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 18

Főszereplők: Poppy Montgomery , Roselyn Sánchez , Enrique Murciano ,

Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2007-09-27

Egy híres pár négyéves örökbe fogadott fiát elrabolják, és a csapatnak kell megállapítania mi áll valójában az elrablás hátterében.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2007-10-04

A csapat fontolóra veszi, hogy egy apa, aki bűntény helyszíneket tisztít foglalkozásszerűen, eltűnése a lányával munkájára vezethető vissza.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2007-10-11

A csapat egy eltűnt édesanya után kutat, akiről azt hiszik, a szintén elveszett fiát keresi.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2007-10-25

Mikor egy nő eltűnik, miután a rendőrök megölték a fiúját, a csapat banda belügyekre gyanakszik. Később, Sam megtudja, hogy terhes.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2007-11-01

Kelly Schmidt eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. Azután veszett nyoma, hogy egy ámokfutó lövöldözni kezdett a munkahelyén, aki később öngyilkos is lett. Az FBI úgy gondolja, biztosan sokkhatás alatt áll a nő és nem tudja helyén kezelni a megtörtént eseményt. Azonban a nyomozás során több aggasztó tény is a napvilágra kerül, amik szerint a Kelly csak egy állnév, vállalati lopás gyanúja áll fent és a gyermekét is törvénytelenül tartja magánál. Mindeközben Sam elmondja Elena-nak és Jack-nek, hogy terhes, akik a vártnál talán nagyobb távolságot tartanak a hírrel kapcsolatban, mint ahogy Sam remélte.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2007-11-08

Terry Lee Wicker, sorozatgyilkos után folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. Ebben az ügyben segítségükre lesz a Las Vegas-i helyszínelő csapat is, akik egy Nevadában történt gyilkosság miatt körözik Terry-t, aki jelenleg fiával menekül.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2007-11-15

Tom Sweeny, hallgató eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. A nyomozók attól félnek, hogy eltűnése előtt nem sokkal valószínűleg sok ember célkeresztjébe került Tom, miután egy előadáson rasszista felszólalása miatt összeverekedett egy évfolyamtársával, aminek videó felvétele az internetre is felkerült. Közben már Danny is tudomást szerez Sam terhességéről, viszont úgy tűnik, Sam nehezen kezeli a körülötte kialakuló helyzetet.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2007-11-22

Brett Hendricks, ketrecharcos eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. A nyomozás során az ügynökök először attól tartanak, hogy esetleg egy rivális harcos keze lehet a dologban. Azonban később tiltott fegyverkereskedelemre utaló bizonyítékokat is találnak Brett autójában. Mindeközben Sam próbálja megtalálni gyermeke édesapját, akinek csak a keresztnevét tudja.

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2007-12-06

Lindsay Bynum, korábbi elitélt és frissen szabadult édesanya eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. Az első nyomok alapján félő, hogy Lindsay újra rossz útra tért, aminek köze lehet az eltünéséhez. Ezalatt Vivien megkapja a saját különleges alakulatát és az Angela Richter-féle elrablásban folytat nyomozást, amiben feltehetően több lányt is szexrabszolgaként tartanak fogva valahol.

Ep.10 10. epizód

Megjelent: 2007-12-13

Glen Beckett, egyetemista eltűnésében folytat nyomozást Jack Malone FBI ügynök és csapata. Glen, aki a matematika területén érzi igazán otthon magát, egy szerény, tisztelettudó fiatalember. Aki előtt nagy jövő áll és az egyetem legnagyobb reménysége. Azonban ez a látszólag szép világ egyre inkább kezd szétesni a nyomozás során. Otthagyta az egyetemet, édesanyával egy hónapja nem beszélt és feltehetően Atlantic City-ben csal a Black Jack-ben, ami igen veszélyes próbálkozás a kaszinók világában.

Ep.11 11. epizód

Megjelent: 2008-01-10

Scott Lucast, az eltűnt magánnyomozót próbálja megtalálni Jack Malone FBI ügynök és csapata. Az ügy során megtudott információk alapján az FBI ügynökei egyre biztosabbak benne, hogy Scott egyik megfigyelt ügyfele lehet eltűnésének hátterében. Mindeközben egy aggódó édesanya kérésére Jack próbál segíteni egy korábbi ügy során megmentett Jennifer Long-on, akinek az édesanya attól tart, hogy Jennifer talán kárt is tehet magában.

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2008-01-17

A csapat egy olyan ügyön dolgozik, ahol egy veterán kórházi dolgozó tűnik el és a nyomozás két irányt vehet.

Ep.13 13. epizód

Megjelent: 2008-04-03

Jack eltűnik, miután saját kezébe vesz egy ügyet, amely összefüggésbe hozható egy prostituáltakkal kereskedő hálózattal, amin épp Vivian dolgozik.

Ep.14 14. epizód

Megjelent: 2008-04-10

Diana Reed, középiskolás tanuló eltűnésében folytat nyomozást az FBI. Diana nemrég kapott új szívet és a műtét után a szülei szerint nagyon megváltozott személyisége. Sajnos nem az előnyére, amivel Diana nem kevés ellenséget szerzett magának az iskolán belül és kívül is. Mindeközben Jack az életéért küzd a műtőasztalon, ahol a partizán akciója során szerzett súlyos sérüléseket próbálják meg orvosolni. Sam pedig próbálja kezelni a Brian a "problémát".

Ep.15 15. epizód

Megjelent: 2008-04-24

Jay McCann eltűnésében folytat nyomozást az FBI. Jay csodával határos módon ébredt fel 6 hete egy 3 éven át tartó kómából. A családja értetlenül áll az eltűnése előtt, azonban a nyomozás során olybá tűnik, a családnak igen is van rejtegetni valója a múltban. Mindeközben Jennifer Long élete újra veszélybe kerül és mivel Jack úgy érzi, hogy Sam nem érzi át a helyzet igazi súlyát, ő maga megy és jár utána az ügynek, egyenesen az intenzív osztályról.

Ep.16 16. epizód

Megjelent: 2008-05-01

Lacey Moran eltűnésében folytat nyomozást az FBI Jack Malone különleges ügynök vezetésével. Az FBI-nál úgy gondolják biztosan emberrablás történt, mert az indíték azonnal egyértelművé válik: Lacey nem rég nyert a lottón 32 millió dollárt, amivel sok ember célkeresztjébe került. Mindeközben Sam és Brian közt jól alakulnak a dolgok, úgy tűnik barátként is megoldják a helyzetet, viszont Jack gyanakvó és úgy tűnik volt is oka rá Brian-el kapcsolatban.

Ep.17 17. epizód

Megjelent: 2008-05-08

Egy teherautó-söfőr eltűnik miután megmentette egy fiú életét. Mindeközben Jack elmeállapotát egy pszichológus kivizsgálja.

Ep.18 18. epizód

Megjelent: 2008-05-15

Öt ember, különös kapcsolattal, eltűnik egy kávéházból, és a csapat vizsgálja, hogy a kapcsolatuknak mi köze az eltűnésükhöz. Mindeközben, Spade készen áll gyermeke születésére.