Már megint Malcolm 2. évad

Már megint Malcolm 2. évad (2000)

Vissza a sorozat adatlapjára

Már megint Malcolm sorozat 2. évad 25 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Már megint Malcolm sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Már megint Malcolm 2. évad hány részes?
  • Már megint Malcolm 2. évad tartalma?
  • Már megint Malcolm 2. évad szereplői?
  • Már megint Malcolm 2. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 25

Főszereplők: Bryan Cranston , Justin Berfield , Erik Per Sullivan ,

Epizód lista

Ep.1 Dugó

Megjelent: 2000-11-05

A vakációról hazatérve a család dugóba keveredik. Malcolm megismerkedik egy lánnyal, Reese fagyit szeretne enni, Lois a dugó ellen próbál tenni, Hal pedig elgondolkozik az életéről. Dewey ezalatt bejárja a fél világot, Francis pedig száz hápicukrot próbál megenni.

Ep.2 Halloween

Megjelent: 2000-11-08

Francis nem tudott Halloweenre hazajönni, így a fiúk idén nem tudtak csibészkedni. De amikor hazaérkezik, bepótolják a halloweenezést. Eközben Hal és Lois egy ámokfutót próbálnak nyakoncsípni, aki minden nap felveri az utca csendjét autójával.

Ep.3 Lois születésnapja

Megjelent: 2000-11-12

Lois fiait a LuckyAide-be viszi, ahol szülinapi ajándékot vehetnek anyjuknak, bár a srácok nem éppen erre fordítják a pénzük jórészét. Hal elfelejti felesége születésnapját, Francis pedig a hazafelé úton megismerkedik egy mozambiki lánnyal és vele együtt jelenik meg a családi ünneplésen, ahonnan csak az ünnepelt hiányzik.

Ep.4 Vacsora

Megjelent: 2000-11-15

Stevie szülei vacsorázni hívják a családot, hogy jobban megismerjék egymást. Malcolm és Reese egy hülye játékot játszanak, amibe Stevie is beszáll. Francisék bulit rendeznek, mert a tábornokhoz az "édesanyja" látogat el.

Ep.5 Felrobbant a puma!

Megjelent: 2000-11-19

A család egy kicsit elutazik, egy messzi hotelbe mennek, hogy kikapcsolódhassanak. Kezdetben Hal és Malcolm rossz fát tesznek a tűzre a kaszinóban, így kitiltják onnan őket. Más elfoglaltságot kell találniuk, Hal Malcolmot és Reese-t a sivatagba viszi, Dewey és Lois pedig egy nyeremény welness-pihenésen vesznek részt. Francis hazamegy, hogy bulit csapjon az elutazó család tudta nélkül, de egyedül marad, illetve Craig-gel.

Ep.6 Puppi Puppi

Megjelent: 2000-11-22

Hal és Lois elmennek otthonról egy találkozóra, így a fiúkhoz egy bébiszitter jön. Méghozzá egy nagyon szexi lány. Eközben Halt nagyon irritálja egyik ismerőse, ezért összeverekszenek. A katonai iskolában Francis pedig a szexi bébiszitterrel telefonál, aki régen még kövér volt, mostanra pedig bombázó, csak erről nem tud Francis.

Ep.7 Betörés

Megjelent: 2000-11-26

A Lucky Aide-be betörnek, így se Lois, se Craig nem unatkozik. Hal egy limlom szekrényt visz haza, amiből aztán odabent kiszáll több száz denevér, amiket a fiúkkal együtt próbál összeszedni. Francis iskolatársa közben egy szakításon van túl és Francis sztriptízbárba viszi.

Ep.8 Terápia

Megjelent: 2000-11-29

Malcolm pszichológushoz kezd járni, mert így tud ellógni az általa zavarba ejtőnek vélt iskolai Középkori Hétről. Hal és Lois eközben egy új helyiségre bukkannak a házban. Deweyról kiderül, hogy kiváló lengőteke-játékos, Francis pedig a katonai iskolában új munkát kap: mosnia kell.

Ep.9 Szentivánéji álom

Megjelent: 2000-12-10

Malcolm szerepet kap egy iskolai darabban, és a próbák miatt felborítja az egész család napirendjét. Lois mindennap a LuckyAide-ben ücsörgő masszőrhöz megy, Hal és Dewey pedig LEGO-várost építenek. Eközben a katonai iskolában szigorítások lépnek életbe, amit Francis nem tűr el.

Ep.10 Reese, a szájhős

Megjelent: 2000-12-17

Miután egy verseny keretein belül Reese-t megveri egy lány, az iskolában mindenki újult erőre kap és új hierarchia és ezzel együtt anarchia kezd kialakulni, és az ostor Malcolm-on csapódik a legjobban. Eközben Francis próbál hazajönni a szülinapjára, mert társai furcsa játékot űznek a szülinaposokkal.

Ep.11 Az öreg Mrs. Griffin

Megjelent: 2001-01-07

Malcolm beilletlenkedik egy idős asszony kertjébe, miközben a labdáját keresi, ám a hölgy nem tűri az idegeneket a kertjében és fellép aki fiú ellen, aki véletlenül eltöri az idős asszony kezét. Ezért Malcolm-nak minden délután segíteni kell az öreg Mrs. Grifinnek. Eközben Francis barátja, Richie is a katonai iskolába lett küldve.

Ep.12 Cinthia

Megjelent: 2001-01-14

Malcolmékhoz új lány kerül, aki belezúg a fiúba. Malcolm azonban nem tudja hova tenni az érzéseit, se Cinthiáét, se az sajátjait. Dewey a bacik ellen küzd, Francis pedig rossz fát tesz a tűzre, de apja miatt mást büntetnek meg, ezért Hal egészen Alabamáig utazik.

Ep.13 Új szomszédok

Megjelent: 2001-01-21

A család mellé új szomszédok költöznek, bár a család egyik tagja sem jön ki a másik család tagjaival, kivéve Halt és a másik család édesapját, akik komoly barátságot kötnek egymással. Dewey-t egy kertitörp tartja rettegésben, Lois nem bírja ki a másik anyát, Reese-t egy kislány üldözi, Malcolm-ot pedig az idegesítő fiúgyerek szivatja. Francis-ékhez eközben egy rangos személy jön látogatóba.

Ep.14 Hal szünetel

Megjelent: 2001-02-04

Hal felmond a munkahelyén és otthon megpróbálja elkészíteni álmai festményét. Francis a tavaszi szünetre hazaérkezik, de minden idejét a Lucky Aide-ben tölti. Malcolm rádöbben, hogy nem tudja, vajon mi is lesz, ha nagy lesz.

Ep.15 A nagyszülők

Megjelent: 2001-02-11

Amikor a nagyszülők váratlanul meglátogatják a családot, a ház még inkább a feje tetejére áll. Malcolm úgy érzi, hogy nem szeretik, Reese viszont mindent megkap nagyapjától. Dewey-t régi emlékek gyötrik és fél a nagyszüleitől. Eközben még a család hűtője is elromlik. Francis New Orleans-ba látogat barátaival egy karneválra.

Ep.16 Igazam van!

Megjelent: 2001-02-18

Loist egy rá pikkelő rendőr megbünteti, mert elvileg szabálytalankodott, holott az anya biztos ennek az ellentettjében. A rendőrség az előző büntetésekre hivatkozik, ezáltal a család Francistől követeli a büntetés kifizetését.

Ep.17 Malcolm nélkül

Megjelent: 2001-02-25

Malcolm kórházba kerül, így a család végre játszhat azzal a társasjátékkal, amiben Malcolm mindig legyőzte őket. Eközben Malcolm a gyerekosztályra kerül és ráadásul folyamatosan azt próbálja bizonygatni, hogy már semmi baja. Francis és társai pedig éhségsztrájkot tartanak, ugyanis a tábornok elvette tőlük a televíziót.

Ep.18 Reese főzni tanul

Megjelent: 2001-03-04

Amikor a szülők már semmi büntetést nem tudnak kitalálni Reese számára, elhatározzák, hogy beíratják főzőiskolába. Malcolm Cintiát próbálja meggyőzni, hogy butaság bulit csapnia és arra az egész iskolát meghívnia. Eközben Francis-nek egy dolgozatot kell megírnia, de valami mindig eltereli a figyelmét.

Ep.19 Reese megbukik

Megjelent: 2001-03-11

Amikor Lois megtudja, hogy Reese mindenből bukásra áll, Malcolmnak kell korrepetálnia a fiút. Eközben Francis hazatér, de mivel fellázadt anyja ellen, barátjánál, Ritchie-nél száll meg.

Ep.20 Bowling

Megjelent: 2001-04-01

Az Emmy-díjat nyert epizódban megtudhatjuk, hogy mi lett volna, ha a fiúkat Hal, és mi, ha Lois viszi el bowlingozni, és ha a házastársuk otthon Dewey-ra vigyáz.

Ep.21 Drazsé

Megjelent: 2001-04-22

Amikor Craig elutazik, a családnak kell vigyáznia a macskájára. Eközben Francis jegyeket vesz egy utcai harcra, de Malcolm és Reese közül csak az egyikőjüket viheti magával.

Ep.22 Minimotor

Megjelent: 2001-04-29

Mivel a család leégette Craig házát, ezért Craig egy ideig velük lakik. A fiúk szereznek egy motorbiciklit, ám anyjuk nem engedni azt használni. Hal elutazik Francis-hez, de nem kap lehetőséget arra, hogy büszke lehessen a fiára.

Ep.23 Karnevál

Megjelent: 2001-05-06

Már megint Malcolm 2. évad 23. epizódja, Karnevál című rész vetítésének időpontja 2001-05-06

Ep.24 Evakuáció

Megjelent: 2001-05-13

Már megint Malcolm 2. évad 24. epizódja, Evakuáció című rész vetítésének időpontja 2001-05-13

Ep.25 Visszaemlékezés

Megjelent: 2001-05-20

Már megint Malcolm 2. évad 25. epizódja, Visszaemlékezés című rész vetítésének időpontja 2001-05-20