Dr. Csont 9. évad

Dr. Csont 9. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Dr. Csont sorozat 9. évad 24 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Dr. Csont sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 9. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Dr. Csont 9. évad hány részes?
  • Dr. Csont 9. évad tartalma?
  • Dr. Csont 9. évad szereplői?
  • Dr. Csont 9. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 24

Főszereplők: John Francis Daley , David Boreanaz , Michaela Conlin ,

Epizód lista

Ep.1 Kettős zsarolás

Megjelent: 2013-09-16

Egy hotel légkondicionáló berendezésében emberi maradványokra bukkannak, és a Jefferson csapata munkához lát. Hamarosan kiderül, hogy az áldozat kettős életet élt, és nemrégiben olyan zsarolási ügy aktív részese volt, amelyben egy bájos recepcióslány is benne volt. Angela nem érti, miért viselkedik Brennan megbocsátóan Booth-szal a történtek után.

Ep.2 Két legyet egy csapásra

Megjelent: 2013-09-23

Cam nagyon megdöbben, amikor egy közúti igazoltatás során letartóztatják hitelkártya-csalásért és sikkasztásért. Sweets úgy érzi, az utóbbi időben nem tudja úgy végezni a munkáját, ahogy szeretné, ezért bejelenti, hogy egy időre szabadságra megy. Hogy megtalálják egy koreai férfi gyilkosát, Brennan és Booth álnéven jelentkeznek egy házassági tanácsadó tanfolyamra. Barátai többféleképpen is próbálnak segíteni Cam-en, de ő makacsul elutasítja őket.

Ep.3 Kézről kézre

Megjelent: 2013-09-30

Egy elszenesedett kocsiban megtalálják az Estrellas Locos nevű utcai banda egyik tagját, Jaime Delcampót. Booth és Sweets kimennek a bandatag barátnőjéhez, ahol Sweets felismeri a nő fiát, aki abba a közösségi központba jár, ahol most ő dolgozik. Kiderül, hogy a fegyvert, amivel Delcampót lelőtték, számos más gyilkosságban is használták - maga Delcampo is megölt vele valakit a halála előtt.

Ep.4 Dupla csapda

Megjelent: 2013-10-07

A Jefferson tagjai, valamint Booth és a nemrég felépült Flynn szövetkeznek, hogy egy preparált hullával előcsalják Christopher Pelant-ot rejtekhelyéről. A kísérletnek azonban tragikus vége lesz, és Booth arra gondol, hogy Flynn összejátszhatott Pelant-tal. Hamarosan Pelant megjelenik az Intézetben és közli Bones-szal, hogy ha megöli, soha nem tudja meg egy női sorozatgyilkos kilétét, aki még szabadlábon van.

Ep.5 Hölgy a listán

Megjelent: 2013-10-14

Egy sziklán fennakadt férfi hulláját megvizsgálva kiderül, hogy az áldozatnak alig néhány hete volt hátra. Végstádiumú rákbeteg volt és halála előtt szeretett volna végigmenni a bakancslistáján. Sweets nagyon felháborodik, amikor egy profilozó számítógépes programmal kell versenyre kelnie a pszichológiai véleményalkotásban. Az áldozat halála előtt videó-felvételeket kezdett árusítani, melyekben az élet-halál nagy kérdéseiről beszél, és a videók hihetetlen népszerűséget és pénzt hoztak neki, amiből többen is szerettek volna részesülni.

Ep.6 Nő fehérben

Megjelent: 2013-10-21

Booth és Brennan lázasan készülődnek az esküvőjükre, amikor váratlanul befut egy eset. Egy több mint harminc évvel ezelőtt meggyilkolt nő maradványaira bukkantak az egyetem egykori területén. Az intézet tagjai mindannyian azon vannak, hogy megkíméljék a házasulandókat a munkától, hogy csak az előkészületekre összpontosíthassanak. Közben megérkezik Max, Marianne és a család többi tagja is, azonban úgy tűnik, a szertartás egy tűzeset miatt meghiúsul.

Ep.7 Nászút haláli meglepetésekkel

Megjelent: 2013-11-04

Brennan és Booth épp a nászútjukat élvezik a festői Buenos Aires-ben, amikor Brennan javaslatára meglátogatnak egy hullaházat, ahol az ország harminc évvel ezelőtt kivégzett disszidenseinek maradványai vannak. Köztük Brennan felfedezi egy frissen elhunyt férfi maradványait, így a helyi vezetővel, dr. Perezzel együtt nekilátnak, hogy kiderítsék a halál körülményeit.

Ep.8 Donor a gáton

Megjelent: 2013-11-11

A hódok építette gáton, egy patak mentén vízi hullát találnak. Több különös fizikai tulajdonsága azonosítja a férfit, aki modellként és spermadonorként kereste a kenyerét, azonban nemrégiben kirúgták a spermabankból hamis adatok benyújtása miatt. Hodgins egy hónapja egy légylárvát hordoz magával, amit a laborban többen is furcsállnak. Brennan komoly nyilvános vitába keveredik egy írónővel.

Ep.9 12 dühös ember

Megjelent: 2013-11-15

Brennan esküdtként vesz részt Peter Kidman, a népszerű sportoló tárgyalásán. A férfit azzal vádolják, hogy megölte a feleségét. Bár az esküdtek nagy része bűnösnek gondolja a sportolót, Brennan úgy érzi, nincs elegendő bizonyíték, ami ezt alátámasztaná. Eközben azonosítják a Jeffersonba érkezett vízi hullát, amelyről kiderül, hogy összefüggésben az éppen zajló perrel. Cam nagyon megdöbben, mikor megtudja, kinek is köszönheti, hogy kisemmizték.

Ep.10 Rejtély a menzán

Megjelent: 2013-11-22

Amikor az iskolai menzán emberhúst találnak az ételben, a csapat nyomozásba kezd az áldozat után. Az Intézetben Daisy és Oliver folytonos csipkelődése okoz kisebb feszültséget. Angela úgy érzi, tartozik Brennannek egy lánybúcsúval, amit villámgyorsan meg is szervez. Az áldozatról kiderül, hogy egy élelmiszeripari gyárban dolgozott, és több lehetséges elkövető neve is felmerül.

Ep.11 Villámcsapás

Megjelent: 2013-12-06

Egy parkban fiatal lány holttestére bukkannak, azonban az azonosítást megnehezíti az a tény, hogy a testbe villám csapott. Cam meglehetősen zaklatott, annak ellenére, hogy kiderült, ki áll a személyiséglopás mögött - még Arastoóval is összeveszik. A halott lányról kiderül, hogy szertornász volt, apja pedig híres fizikaprofesszor. Booth nem tudja véka alá rejteni a szórakozott professzor iránti ellenszenvét, így Brennannel is összeütközésbe kerül.

Ep.12 Rémálom

Megjelent: 2014-01-10

Brennannek még mindig rémálmai vannak Pelant miatt: a sorozatgyilkos, akire a férfi utalt, nem hagyja nyugodni. Amikor Booth-ék házához egy emberi maradványokkal teli ládát szállítanak ki, a csapat tagjai nyomozni kezdenek és kiderül, hogy az áldozat egy 18 éve elhunyt egykori vitorlásbajnok. Brennan mélyen megrendül, amikor úgy érzi, senki nem hisz neki a sorozatgyilkossal kapcsolatban.

Ep.13 Hullócsillag

Megjelent: 2014-01-17

Fiatal country zenész, Colin Haynes szétmarcangolt holttestét találják meg egy parkban. Hamar kiderül, hogy a tehetséges muzsikus ritka csontsorvadásos betegségben szenvedett, és sosem volt igazán szerencsés sem a munkában, sem a magánéletben. Ez megfordulni látszott, amikor egy kiadó piacra dobta néhány szerzeményét. Ám a siker rövid ideig tartott, vagy mégsem? Booth összetűzésbe kerül egy fanatikus rajongóval. A szálak a Fülöp-szigetekre vezetnek, ahol Colin rendkívül népszerű. Közben Brennan sokkoló felfedezést tesz Wendell egészségi állapotával kapcsolatban, miután a fiatal gyakornok szilánkos törést szenved egy könnyűnek tűnő eséstől.

Ep.14 Sakk-matt

Megjelent: 2014-01-24

A híres sakkmester, Albert Manuson feldarabolt holttestének maradványait találják egy sertéstelepen. Sweets nagyobb szerepet kap a nyomozásban, mert korábban ő is profi szinten sakkozott, így könnyebb beépülnie a Magnuson által látogatott sakkegyesületbe. Kiderül, hogy a meggyilkolt mestert bizony nem sokan kedvelték, és többeknek lehetett indítéka megölni őt. Közben a laborba érkezik egy kanadai antropológus, aki kormánya megbízásából tanulmányt készít a két ország közti tudományos együttműködésről.

Ep.15 A fiatal mostoha

Megjelent: 2014-01-31

A laborba fiatal lány holtteste érkezik. Az azonosítás nem könnyű, mert a testet lúgba mártották, és a fogait is szándékosan szétroncsolták. Hamarosan kiderül, hogy egy igen gazdag család sarja, aki azonban a jólét ellenére boldogtalan volt, s régóta szökést tervezgetett szerelmével. Booth arra is fényt derít, hogy nem sokkal halála előtt a lányt elrabolták és óriási váltságdíjat követeltek érte. Vajon a mostoha keze van a dologban? És vajon miért ölték mégis meg, ha a szülők készek lettek volna kifizetni a váltságdíjat?

Ep.16 Kettős célpont

Megjelent: 2014-03-10

Fiatal afgán nő holttestére bukkannak a halastóban. Kiderül, hogy Sari Azeri, az áldozat bátyjával együtt egy éve kapott letelepedési engedélyt Amerikában, mert a CIA-nek segített kézre keríteni egy veszélyes terroristát Afganisztánban. A nyomozás során felmerül a gyanú, hogy a megölt terrorista esetleg mégsem halt meg a bombázáskor, és maga is Amerikában van, hogy bosszút álljon azokon, akik elárulták. Azonban ez korántsem az egyetlen teória, mert Sari az elnyomott afgán nők szószólójává vált, ami sokaknak csíphette a szemét.

Ep.17 A cselszövők

Megjelent: 2014-03-17

A laborba ezúttal egy egész szennyvízülepítő tartály érkezik, benne egy bűnöző, Benny Jerguson maradványaival. A nem éppen hálás feladatokra Bones az új gyakornokot, a Kubából disszidált Dr. Fuentest jelöli ki, aki véleménye szerint eszes, de túlzottan magabiztos. Kiderül, hogy Bennyt, aki a börtön után behajtással foglalkozott, halála előtt többször megverték, majd autóbalesetbe hajszolták. Booth feladata kideríteni, hogy vajon kinek állt érdekében megölni a férfit: a főnökének, egy csalódott adósnak, netán a volt cellatársának?

Ep.18 A zöldfülű

Megjelent: 2014-03-24

Fiatal férfi holttestét találják egy japán növényben, egy kudzugyökérben. Hodgins szakértelmének köszönhetően hamarosan megállapítják, hogy a megölt férfi a Zöldfülűek, egy népszerű gyerekműsor tagja, Joe Starkel. Joe-ról kiderül, hogy nagy nőcsábász volt, hogy állandóan veszekedett a bátyjával, hogy nemrég kiszállt a műsorból, és hogy egy ritka szívbetegségben szenvedett, amely akár a halálos is lehet, ha hirtelen sokkhatás éri.

Ep.19 Hamu és gyémánt

Megjelent: 2014-03-31

Bones csapatának ezúttal Daniel Barr hamvaiból kell megállapítaniuk, hogy miként lelte halálát. A maradványok között Hodgins egy felbecsülhetetlen értékű műkincs nyomaira bukkan, így a gyanú az áldozat dúsgazdag barátjára terelődik, aki azonban a gyilkosság idején elvonókúrán tartózkodott. Később ugyan beismerő vallomást tesz, de a szálak mégsem állnak össze. Miért adná hirtelen fel magát egy olyan férfi, aki a pénzének köszönhetően egész életében a törvények és a szabályok felett állt?

Ep.20 Mélyrepülés

Megjelent: 2014-04-07

Abby Briggs évek óta szenvedett lupuszban, amikor felfedezte az orvosi marihuána által nyújtott enyhülést és gyógymódot. Visszatérhetett a rajzoláshoz, és hálából munkát vállalt a helyi ellátóban. Élete épp kezdett újra élvezhetővé válni, amikor egy gyilkos áldozata lett. A Bones-Booth páros a tettes után nyomoz, s közben maguk is éles vitába keverednek az orvosi fű létjogosultsága miatt.

Ep.21 Döglött akta

Megjelent: 2014-04-14

Fiatal nő holttestét találják egy mocsárban, amely több furcsaságot is mutat. Úgy tűnik, mintha a különböző testrészeit különböző időpontban érte volna a halál, ráadásul a belső szervei mintha eltörtek volna. Hamarosan kiderül, hogy a nő a krionika, azaz hibernálás híve volt, és a közeli intézetben fagyasztották le. De vajon szabad akaratából? Miközben a csapat megpróbálja kideríteni az igazságot, Booth arról értesül, hogy a főnökei bekérték az aktáit, és talán előléptetik egy németországi bázis vezetőjévé.

Ep.22 Piszkos ügyek

Megjelent: 2014-04-21

Stephanie McNamara holttestére bukkannak az erdőben, és mivel a körmét ugyanúgy letépték, mint a korábbi áldozatoknak, Bonesék azt gyanítják, hogy a Szellemgyilkosnak nevezett tettes visszatért. Ám hamarosan meglepetésszerű fordulatot vesz az ügy. A nyomozás szálai egy korábbi gyilkosság kapcsán 20 éve börtönbe vetett tanárhoz vezetnek, aki látszólag még az FBI-nál is többet tud a McNamara család piszkos ügyleteiről. Az igazgatóhelyettes bejelenti Booth-nak, hogy a mostani ügy sikerességén múlik a kinevezése.

Ep.23 Bevezetés

Megjelent: 2014-05-12

Booth az előléptetési meghallgatására készül, ezért Sweets vezeti Brian, a főiskolai úszóedző halálával kapcsolatos nyomozást. Kiderül, hogy Briannek a munkáján kívül más hobbija is volt, péntek esténként nőnek öltözve táncolt egy transzvesztita klubban. Bones és csapata mindent megtesznek, hogy a gyilkos minél hamarabb kézre kerüljön, ám most is, több az indíték és a gyanúsított, mint a fellelhető bizonyíték. A kedélyeket tovább borzolja Bones legújabb gyakornoka, a rendkívül okos, de meglehetősen szemtelen Ms. Warren.

Ep.24 Nagyok játszmája

Megjelent: 2014-05-19

Booth sejtelmes hívást kap, amelyben közlik vele, hogy információjuk van a Szellemgyilkos kapcsán felmerült tégláról az FBI-ban. A hívót azonban, akiről környezete azt hiszi, hogy csak egy bolond, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, még azelőtt megölik, hogy beszélhetne Booth-szal. Az áldozat piercingjében kompromittáló adatokat találnak politikusokról, üzletemberekről, diplomatákról, és az is kiderül, hogy a kormány ölette meg. Mielőtt azonban Angela eljutna az adatok teljes feldolgozásához, és kiderülne, ki a besúgó az FBI-ban, a Jeffersont hackertámadás, Booth-t pedig életveszélyes támadás éri.