Szellemekkel suttogó 3. évad

Szellemekkel suttogó 3. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szellemekkel suttogó sorozat 3. évad 18 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Szellemekkel suttogó sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Szellemekkel suttogó 3. évad hány részes?
  • Szellemekkel suttogó 3. évad tartalma?
  • Szellemekkel suttogó 3. évad szereplői?
  • Szellemekkel suttogó 3. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 18

Főszereplők: Jennifer Love Hewitt , David Conrad , Camryn Manheim ,

Epizód lista

Ep.1 A föld mélyén

Megjelent: 2007-09-28

Melinda üzletébe betér egy Jennifer nevű lány, aki az emlékekkel teli dobozától akar megválni, amelyet a szülei házából hozott el. Innentől kezdve azonban furcsa dolgok történnek Melindával, ugyanis az anyjától kér segítséget, mégis az apja mutat utat számára...

Ep.2 Szellem a tükörből

Megjelent: 2007-10-05

Egy történet felelevenítése során, kollégista lányokkal különös és ijesztő dolgok történnek. Bloody Mary legendája egy élve eltemetett lányról szól, aki a tükörből lép elő, s ezzel halálra rémíti az áldozatát. Melinda persze felfigyel az esetre és megpróbál segíteni a katatóniába esett lányokon.

Ep.3 Üldözött hős

Megjelent: 2007-10-12

Jim egyik barátja visszatér a háborúból, miközben úgy tűnik, hogy az az emlékeit elveszítette. Mivel ő az egyetlen, aki túlélt egy akciót, az egyik elhunyt társának apja nyomozást indít a történtek miatt, mert azt hiszi, hogy a férfi cserbenhagyta az embereit. Melinda ezért megpróbálja kideríteni az igazságot.

Ep.4 Nincs menedék

Megjelent: 2007-10-19

Melinda és Jim egy étteremben vacsoráznak, amikor egy férfi rosszul lesz az asztaluk mellett. Melinda ekkor egy fiatal nő szellemét pillantja meg mellette, akinek átadja az üzenetét. A férfi erre nagyon megrémül, mert azt állítja, hogy a lány még életében zaklatta a szerelmével.

Ep.5 Eltemetett múlt

Megjelent: 2007-10-26

Elérkezett Halloween ideje, amikor is Gabriel váratlanul visszatér Grandview-ba. Melinda hamarosan találkozik egy lány szellemével, s először azt hiszi, hogy Gabriel anyja az, de lassanként rájön, hogy feltehetően a föld alól érkező kísértetekhez van köze.

Ep.6 Kettős exponálás

Megjelent: 2007-11-02

Rick randevúra hívja az egyik kollégáját, aki a fényképészeti tanszéken professzor. Amikor azonban az egyik diák le akarja őket fényképezni, a nő hirtelen elmenekül. Rick megnézi a képeket, és döbbenten fedezi fel, hogy Claudia egyiken sem látszik, ezért Melindához fordul segítségért.

Ep.7 A boldogtalan médium

Megjelent: 2007-11-09

Egy híres médium látogat el Grandview városába, s Melinda természetesen a közönség soraiban foglal helyet az előadásán. A műsor közben azonban megpillant egy szellemet, amelyet a híresség furcsa módon nem érzékel, majd ez által egy fiatal lány eltűnésének ügyébe bonyolódik.

Ep.8 Rossz vér

Megjelent: 2007-11-16

Melinda megismerkedik egy apával és a lányával, akik egy családi tragédia után költöztek a városba, hogy új életet kezdjenek. Ám hamarosan kiderül, hogy a házban, amelyben laknak, két elvetemült szellem garázdálkodik, akik azzal ütik el az örökkévalóságig hátralévő óráikat, hogy sorra elüldözik az ott lakókat. A lelkek pedig ezúttal megszállják a családot, és egymás ellen fordítják őket, az anya halála miatti bűntudatukat kihasználva.

Ep.9 Minden szellem Grandview-ba tart

Megjelent: 2007-11-23

Melinda és Jim egy hétvégi kempingezés során találkoznak egy kislánnyal, aki elszökött otthonról. Melinda pedig hamarosan rájön, hogy sok közös vonásuk van egymással, majd segít megnyugvást találni a zaklatott gyermeknek.

Ep.10 A karácsony szelleme

Megjelent: 2007-12-14

Melinda legújabb szelleme a Télapónak hiszi magát és úgy dönt, hogy megleckéztet egy apát, aki elhanyagolja a gyermekét. Időközben azonban érdekes kapcsolatra derül fény közte és a család között.

Ep.11 Zsákolj, ha tudsz!

Megjelent: 2008-01-11

Ned kosárlabdameccsén egy dühös szellem borzolja a kedélyeket, aki a halálát akarja megtorolni diáktársain. Eközben újra felbukkan az egyetemista Justin Yates, akinek egy Melinda-t leleplező videó került a birtokába.

Ep.12 Tudásomhoz mérten megteszek mindent!

Megjelent: 2008-01-18

Jim-et és a tűzoltótársait egy égő bérházhoz riasztják, ahol Jim sajnos sikertelenül próbál megmenteni egy romok alatt rekedt férfit. Később azonban attól tart, hogy a halott szelleme kísérti, de Melinda persze utánajár az ügynek...

Ep.13 A fantomlakó

Megjelent: 2008-04-04

Delia fia, Ned először randizik. A lány körül azonban, akiért rajong, furcsa dolgok történnek. Ned pedig attól tart, hogy a barátnőjének az apja még halála után is kísérti a családját. Ám amikor Melinda nyomozni kezd, rájön, hogy a család egy sokkal fájdalmasabb titkot rejteget.

Ep.14 A sírőrző

Megjelent: 2008-04-11

Melinda antikvitás üzletének kirakatára éjszakánként különböző jeleket és vádló feliratokat festenek. A nyomok Justin Yates-hez és a weboldalához vezetnek, aki korábban titkos file-okat töltött le Payne professzor számítógépéről. Ám végül mégis úgy alakul, hogy Melinda-nak kell segítenie a fiún.

Ep.15 Horror Show

Megjelent: 2008-04-25

Payne professzor beajánlja az egyik ismerősét Melinda-nak, hogy segítségére legyen a bolt könyvelésében. Ám hamarosan világossá válik Melinda számára, hogy Rick azért szeretné, hogy felvegye őt, mert kísértetek vannak a nyomában. Lassanként pedig az is kiderül, hogy a Kylie-t üldöző szellemek mindnyájan horrorfilmekből valóak.

Ep.16 Csapnivaló apák

Megjelent: 2008-05-02

Payne professzor egy véletlen során találkozik egy régi szerelmével, Ninával. Szeretné a kapcsolatot felújítani a nővel, ám a volt feleségének szelleme megjelenik és mindenhol keresztbe tesz nekik. Az asszony ugyanis addig nem léphet a fénybe, amíg Rick nem bocsát meg neki. Közben pedig kiderül, hogy a régi szerelemből született egy kisfiú is, Elliot.

Ep.17 Béklyóban

Megjelent: 2008-05-09

Melinda-nak immár egy ideje sorozatban különös álmai vannak, melyek mindig ugyanarról szólnak. A lány ugyan próbálja megfejteni az álmok jelentését, ám ezúttal nem sok sikerrel jár. Melinda azt gyanítja, hogy valaki a túlvilágról az édesapja miatt üzen neki, ezért Payne professzor segítségével nyomozásba kezd az apja halálának körülményei után.

Ep.18 A családapa

Megjelent: 2008-05-16

Melinda édesapja túléli a fejlövést, szerencsére ugyanis a golyó nem jutott el az agyáig. Eastman végre szóba áll a lánnyal, s elmondja, hogy ő kényszerítette Melinda apját az öngyilkosságra és megmutatja neki, hogy hol találja meg a csontjait. Jim eközben a nyomozása során rájön, hogy a csontok Beth és Tom Gordon első közös otthonának a pincéjében vannak elásva.