Szellemekkel suttogó 1. évad

Szellemekkel suttogó 1. évad (2005)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szellemekkel suttogó sorozat 1. évad 22 epizódjainak rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Szellemekkel suttogó sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól. Érdekelnek ezek a kérdések?

  • Szellemekkel suttogó 1. évad hány részes?
  • Szellemekkel suttogó 1. évad tartalma?
  • Szellemekkel suttogó 1. évad szereplői?
  • Szellemekkel suttogó 1. évad részeinek megjelenési dátumai?


Epizódok száma: 22

Főszereplők: Jennifer Love Hewitt , David Conrad , Aisha Tyler ,

Epizód lista

Ep.1 Bevezető

Megjelent: 2005-09-23

Melinda Gordonnak különleges képessége van: képes beszélni a halottak lelkével. Újdonsült férjével, Jimmel új házukat próbálják befejezni, mikor Melinda találkozik egy katona szellemével. A férfi arra kéri a nőt, hogy vezesse el a családjához, mert szeretné látni újszülött fiát. Kiderül azonban, hogy a katona a vietnami háborúban harcolt, így évtizedek óta halott...

Ep.2 Az átkelő

Megjelent: 2005-09-30

Melinda egy hatéves kisfiúval találkozik egy vasúti átjárónál, aki édesanyjára vár, ezért nem akar onnan elmozdulni. Kiderül, hogy a gyermek balesetben elhunyt, amikor kocsijuk megállt a vasúti átjáróban. Melindának meg kell találnia Kenny szüleit, hogy a fiú lelke nyugovóra térjen.

Ep.3 Észvesztő

Megjelent: 2005-10-07

Ikertestvére halála után - nyugtalanító viselkedése miatt - a pszichiátrián kezelnek egy tizenéves lányt. Melinda hamarosan rájön, hogy az elhunyt iker kísérti a zavartnak tűnő tinit. A távozásra váró húgnak először bocsánatot kell kérnie ikerpárjától, hogy mindketten kiszabaduljanak: egyikük a klinikáról, másikuk pedig a földi bolyongásból.

Ep.4 Összeforrt szívek

Megjelent: 2005-10-14

Egy kerékpáros-balesetben elhunyt férfi veszi fel a kapcsolatot Melinda Gordonnal, és kéri a lány segítségét. Szeretné megmenteni a menyasszonya életét, és megtudni, vajon ki kapta meg egykor a szívét. Azonban kiderül az is, hogy az elhunyt férfi épp úgy, ahogy a menyasszony, sem áll még készen arra, hogy átkeljen. Melinda igyekszik, hogy megtalálja a szív tulajdonosát.

Ep.5 Elveszett fiúk

Megjelent: 2005-10-21

Melindának egy nap három kisfiú szelleme jelenik meg, akik egy árvaházi tűzben haltak meg. A romos épületet egy vállalkozó le akarja rombolni, ezzel a fiúk hontalanná válnának. Kiderül, hogy a vállalkozó és a meghalt fiúk valamikor ismerték egymást.

Ep.6 Hazatérés

Megjelent: 2005-10-23

A fiatalon elhunyt Jason veszi fel a kapcsolatot Melindával. Amikor a fiú 17 évesen megtudta, hogy adoptálták, még azelőtt meghalt, hogy anyját megtalálta volna. Melinda segítségével végre megtalálja az édesanyját, Frant, ám a nő nem hajlandó tudomást venni fiáról, s semmi pénzért nem akar vele kapcsolatba lépni.

Ep.7 Remény és megbocsátás

Megjelent: 2005-10-28

A kórházban járva, Melinda összetalálkozik egy nyughatatlan nő szellemével. Az asszony arra kéri őt, hogy segítsen neki kideríteni, hogy mi is okozhatta valójában a halálát - egy sebészeti beavatkozás közben.

Ep.8 Galambszárnyon

Megjelent: 2005-11-11

Egy különösen gonosz szellem kísérti Melinda férjét, Jimet, hogy ezzel kényszerítse ki a lányból, hogy a segítségére legyen. Jim idővel egyre rosszabb állapotba kerül, s minden jel arra utal, hogy a szellemnek sikerül őt az őrületbe kergetnie. Melindának gyorsan kell cselekednie.

Ep.9 Hangok

Megjelent: 2005-11-18

Egy tizenéves fiú halott édesanyja próbálja felvenni a kapcsolatot a fiával - különféle jelzéseken keresztül. Ám, amikor ezzel nem sikerül magára felhívnia a figyelmet, Melindához fordul segítségért, mert mindenképpen beszélni szeretne a fiúval.

Ep.10 A kísértetmenyasszony

Megjelent: 2005-11-25

Egy házasulandó pár esküvőre való készülődését a korábbi menyasszony szelleme folyamatosan zavarja, mígnem nyugalmat talál.

Ep.11 A bokszoló

Megjelent: 2005-12-09

Egy fiatal srác halott édesanyja arra kéri meg Melindát, hogy segítsen kibékíteni egymással a fiát és az apját. Teo ugyanis azóta haragszik az idősebb de la Paz-ra, amióta az édesanyja meghalt, mert őt okolja azért, hogy kevés időt tölthetett vele a halálos ágyánál.

Ep.12 A halhatatlan komédiás

Megjelent: 2005-12-16

Melinda ezúttal egy öngyilkosságba menekült férfi bolyongó lelkén kell, hogy segítsen. A mindig vidám humorista a halálát követően a túlvilág és az e világ között maradt.

Ep.13 A barátságos szomszéd szellem

Megjelent: 2006-01-06

Melinda egy szellemkutya segítségével rémisztgeti - akaratlanul - a gyerekeket. A szomszédban lévő öreg házba egy Todd nevű fiatalember költözik, akivel kapcsolatban furcsa érzései támadnak Melindának. Észreveszi, hogy a szellemkutya figyel egy kísértetet, aki besuhan a férfi házába. Melinda hamar rájön, hogy a szellem ártani akar a férfinak.

Ep.14 Az utolsó kivégzés

Megjelent: 2006-01-13

Egy kötél általi halállal kivégzett gyilkos képeinek kiállítás-megnyitója botrányba fullad, mert a férfi lánya megjelenik és elviszi az egyetlen képet, amit az apja rá hagyott. Melinda a helyszínen van, amikor a gyilkos szelleme megszólítja őt, hogy segítsen a lányának, mert nagy szüksége van rá.

Ep.15 Melinda első szelleme

Megjelent: 2006-01-27

Melindát nagyon felzaklatja egy kislány szelleme. Rájön, hogy a kislány még az általános iskolában volt az osztálytársa és még akkor meghalt. A szelleme azóta sem talált békét, így Melindának szembe kell néznie múltjával és fájdalmas emlékeivel.

Ep.16 A Halott ember hágója

Megjelent: 2006-02-03

Andreát egy zajos szellem kergeti az őrületbe, így az éjszakát kénytelen Melindáéknál tölteni. Melinda rájön, hogy a férfi kísértete valószínűleg ismeri Andreát, amikor is egy régi fotóalbumban megtalálják a képét.

Ep.17 A démoni gyerek

Megjelent: 2006-03-03

Melinda egy fiatal fiú szellemének próbál segíteni, aki senkit és semmit sem kímélve szeretné a halála körülményeit tisztába tenni. Ám mielőtt mindez megtörténhetne, úgy dönt, többek életét is megkeseríti.

Ep.18 A jövendőmondó és a mágus

Megjelent: 2006-03-10

Andrea és Melinda ellátogatnak a városba érkező utazó karneválhoz, de a mulatságos vurstliban nagyon sok szellem van jelen. Egyikük egy jövőbelátónál majdnem megöli őt és Melindát.

Ep.19 Harag

Megjelent: 2006-03-31

Egy veszélyes szellem meg akar ölni egy bírót. Később Melindát is megtámadja a dühös fekete férfi szelleme. Melinda rövidesen rájön, hogy a férfit sok évvel ezelőtt egy fehér ember ölte meg, akit azonban nem ítéltek el, s ebben a rasszizmus is szerepet játszott.

Ep.20 Eltűntek

Megjelent: 2006-04-07

Melinda egyre több szellemet lát - nap, mint nap. Egyik este éppen hazafelé tart a kocsijával, amikor néhány kísértetet vesz észre, akik a temető felé csalják. Nem sokkal ezután balesetet szenved és amikor felébred, többé nem lát szellemet.

Ep.21 Szabadesés

Megjelent: 2006-04-28

Melindának az az érzése támad, hogy valami szörnyűség készülődik. Rövidesen egyre furcsább dolgokat lát, amik talán összefüggésbe hozhatók a szellemek eltűnésével.

Ep.22 Az egyetlen

Megjelent: 2006-05-05

Az egész város egy lezuhant repülőgéppel van elfoglalva, az esetleges túlélők után kutatnak. Egyre valószínűbb, hogy Andrea bátyja is a gépen volt. Melindát eközben nagyon megviseli, hogy ennyi szellemet lát egyszerre, akik nem akarják elfogadni a sorsukat. Meg kell tudnia, mi történt a repülőgéppel. Végül egy olyan ember távozik az élők közül, akire senki sem számított, még Melinda sem.