4. évad

Kemény zsaruk 4. évad (2005)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kemény zsaruk sorozat 4. évad 13 epizódjának rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Kemény zsaruk sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 4. évad epizódjairól.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: CCH Pounder , Michael Chiklis , Walton Goggins ,

Epizód lista

Ep.1 Terepszemle

Megjelent: 2005-03-15

Vic mellett csupán Ronnie maradt a korábbi csapatból, Shane és Lemonhead más kapitányságokon dolgoznak, mióta összevesztek az örmények elrabolt pénze miatt. Aceveda százados bemutatja utódját, Monicát. Monicának nagy tervei vannak, melyek megvalósításához segítségre van szüksége, ezért megpróbálja felmérni, kire számíthat és kire nem.

Ep.2 Isten nem ver bottal

Megjelent: 2005-03-22

Meghal Vic csapatának egykori pártfogója, Gilroy, akit Mexikóba szöktettek, nehogy lebuktassa őket. A mexikói hatóságok visszaküldték a holttestet. Shane-nek új társa van, Army, akit igyekszik rávezetni arra, hogyan kell kihasználni a bűnözőket. A fiú nagyon tanulékonynak bizonyul. Vic szemmel tartja Shane-t, mert az az érzése, hogy belekeveredett valami zűrös ügybe.

Ep.3 Új söprű jól söpör

Megjelent: 2005-03-29

Monica, az új főnök drákói szigorral akar lecsapni a bűnözőkre. Elhatározza, hogy a szövetségi törvényt alkalmazva, elkobozza a drogdílerek kocsiját vagy házát, attól függően, ha azokban árulják vagy tárolják a kábítószert. Az új módszer igencsak felháborítja a környéken élőket.

Ep.4 Csapatépítés

Megjelent: 2005-04-05

Aceveda még mindig képtelen feldolgozni, hogy egy bűnöző megalázta, ezért nem tud normális életet élni. Megismerkedik egy prostituálttal, akivel megállapodik abban, hogy az ő szabályai szerint játszanak. A lány belemegy abba is, hogy bántalmazza, ha nem hagy látható nyomot. Shane próbál információkat szerezni Victől, hogy segítsen egy bűnözőt, akitől ezért pénzt szed. Vic gyanút fog, és hamis infókat ad neki. Végül Vic beveszi az újonnan alakult bandaellenes csapatba, hogy szem előtt legyen.

Ep.5 Elvarratlan szálak

Megjelent: 2005-04-12

Aceveda ahol csak tud, keresztbe tesz az új századosnak. Monicát bosszantja, hogy elődje lépten-nyomon lejáratja. Claudette tudomást szerez arról, hogy társa, Dutch alkut kötött az ügyészséggel. Shane információkkal látja el Antwont, a bandavezért, cserébe az jól megfizeti. Lemonhead és Vic szemmel tartják Shane-t, mert nem bíznak benne, és félő, hogy az elvarratlan szálak még gondot okozhatnak nekik.

Ep.6 Zsarulesen

Megjelent: 2005-04-19

Julien, aki a környéken nőtt fel, rossz szemmel nézi, hogy az új százados felforgatja Farmingtont. Amikor Monica parancsot ad a templom átkutatására, Julien megtagadja az ajtó betörését. Titokban kapcsolatba lép Acevedával, hogy rávegye, állítsa le a szigorú intézkedéseket. Vic azt gyanítja, hogy Shane-nek köze van egy tinilány eltűnéséhez, aki Antwonról adott ki értékes információkat, ezért bepoloskázza egykori barátja kocsiját.

Ep.7 Kutyaszorítóban

Megjelent: 2005-04-26

A templomi razziát valaki videóra vette és úgy vágta össze, mintha a rendőrök veszélyeztették volna a híveket. A felvételt eljuttatják a médiának. Aceveda kárörvendően igyekszik megakadályozni az új százados terveit. Azt ajánlja Monicának, hogy mellőzze Vicet, akkor talán ő is jobban támogatná. Monica nehéz helyzetbe kerül. Vic megtudja, hogy Antwon azt kéri Shane-től, ölje meg őt.

Ep.8 Besúgók

Megjelent: 2005-05-03

A rendőrség informátorait rendre elvágott torokkal találják meg. Aceveda kiküld egy belső ügyosztályos nyomozót, hogy derítse ki, hogyan szivárognak ki az információk. Monica úgy dönt, a környékre költözik. Vic fél, hogy valami baja eshet, ezért őrszolgálatot szervez a házához. Shane találkozóra hívja Vicet, aki azt hiszi, egykori barátja meg akarja ölni, ezért felkészülten érkezik.

Ep.9 Véres bosszú

Megjelent: 2005-05-17

Shane bevallja Vicnek, hogy Antwon a halott kislánnyal zsarolja, akit az ő fegyverével lőtt le. Halpern elárulja, hogy a kislány holttestét egy mobil WC alá ásták el egy építkezésen, de ott nem találják. Eközben eltűnik két járőr, akiket családi perpatvarhoz riasztottak. Carl és Scooby megkínzott holttestét egy rendőrség által lefoglalt házban találják meg.

Ep.10 Felrúgott szabályok

Megjelent: 2005-05-24

Rawling százados Antwont sejti a kettős rendőrgyilkosság hátterében, ezért őrizetbe veteti. Vic megpróbálja menteni Shane-t, ezért üzletet ajánl Antwonnak, de nem is sejti, hogy a százados milyen ütőkártyákkal rendelkezik. Amikor Antwon bedühödik, az ügyvédje által üzen az embereinek, hogy kerítsék elő a kislány holttestét, benne a rendőrök golyóival. Vic kénytelen beszámolni a századosnak az ügy részleteiről. Antwon börtönbe kerül, de a százados kételkedni kezd Vic és társai becsületességében.

Ep.11 Hazudj, ha bírsz!

Megjelent: 2005-05-31

Miközben mindenki a két rendőr, Carl és Scooby gyilkosait keresi, a százados hazugságvizsgálatnak veti alá Armyt és Shane-t, miután Antwon korrupcióval vádolta meg őket. Egy volt bűnöző gyorstalpaló tanfolyamot tart nekik, hogy átverhessék a poligráfot. Corrine bevallja Vicnek, hogy Dutch-csal randizgat.

Ep.12 A vádalku

Megjelent: 2005-06-07

Aceveda százados felkeresi a börtönben Juant, aki egykor megerőszakolta. A bűnöző azzal fenyegeti, hogy az akkor készített fotókat nyilvánosságra hozza, amennyiben a rendőr nem juttatja ki a börtönből. Aceveda az FBI-on keresztül vádalkut ajánl a rendőrgyilkosság felbujtójának, Antwonnak, melynek értelmében fel kell adnia a salvadori drogmaffiát. A közbenjárásáért azt kéri, hogy végezzenek Juannal a börtönben.

Ep.13 Sok hűhó semmiért

Megjelent: 2005-06-14

Antwon információi alapján az FBI egy Bonilla nevű drogbáróra utazik. Monica tudja, hogy ha nekik sikerül elfogniuk Bonillát, Antwon vádalkuja semmit sem ér, és a rendőrgyilkos rács mögött marad. Vic a csapatával elkapja Bonillát, Antwont újra letartóztatják, de az ügy nagy port kavar, és Monica állásába kerül. A farmingtoni őrs végül vezető nélkül marad.