3. évad

Kemény zsaruk 3. évad (2004)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kemény zsaruk sorozat 3. évad 15 epizódjának rövid leírásai, megjelenések dátumaival, szereplők listájával, képekkel, ha kíváncsi vagy a Kemény zsaruk sorozatra akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól.


Epizódok száma: 15

Főszereplők: Michael Chiklis , Walton Goggins , CCH Pounder ,

Epizód lista

Ep.1 Bosszúhadjárat

Megjelent: 2004-03-09

Miután Vic és csapata elrabolták az örmények pénzét, a városban elszabadul a pokol: egyre több a hulla, és mindegyik lábfejét levágták. A megcsonkított hullák mind kapcsolatban álltak az örmény bűnszövetkezettel. Vic megtiltja társainak, hogy költekezzenek, de Shane a tiltás ellenére autót vesz a barátnőjének.

Ep.2 Zsákutca

Megjelent: 2004-03-16

Farmingtonban a fekete és a latin bűnbandák háborúznak a városban. Vic le szeretné buktatni a drogkereskedő Garzát, ezért dílernek adja ki magát. Mivel Aceveda százados nem hajlandó pénzt adni, Vic a lopott pénzből vesz el, hogy üzletet köthessen Garzával, ám a férfi átveri, és elviszi a pénzt.

Ep.3 Tisztogatás

Megjelent: 2004-03-23

Új csapat érkezik a farmingtoni rendőrséghez: a különleges egység. Aceveda százados célja megtisztítani az utcát a prostituáltaktól és a striciktől. Az egyik prostituált bevállalja, hogy lebuktatja a futtatóját. Vic és csapata nehezen viselik az új jövevényeket, és azt is, hogy Claudette lett a közvetlen főnökük.

Ep.4 Versenyszellem

Megjelent: 2004-03-30

Egy hármas gyilkosság elkövetőjének kézrekerítésén dolgozik a gyilkossági csoport. Vic csapata fogadást köt a különleges egységgel. Versengenek az elkövető elfogásáért. A vesztes csapatnak meztelenül kell végigvonulnia a rendőrség épületén. A két csapat mindent bevet a győzelemért. Shane és Tavon összeverekszik. Az összevert Tavon autóbalesetet szenved.

Ep.5 Aggasztó hírek

Megjelent: 2004-04-06

Tavon állapota nagyon súlyos. Shane összevert fejét látva, Vic arra gyanakszik, hogy verekedett a kollégájával. Shane egy ideig tagadja, de végül bevallja, hogy dulakodtak, és Mara leütötte őt a vasalóval. Dutch még mindig az erőszaktevő ügyében nyomoz, aki idős hölgyeket erőszakol meg az otthonukban. Vic hallgatózik egy kihallgatás közben, és arról értesül, hogy az örményektől lopott pénz között megjelölt bankjegyek is vannak.

Ep.6 Akasztják a hóhért?

Megjelent: 2004-04-13

Aceveda pénzhiány miatt nem engedélyezi a bűnöző profiljának elkészítését, így Dutch saját pénzéből fizeti a profilkészítőt. Az egyik járőr, Tommy feleségét és kisfiát meggyilkolják. A szomszéd körzet nyomozói Tommyt gyanúsítják... Vic összeszed néhány embert, hogy segítsenek bebizonyítani Tommy ártatlanságát. Eljutnak a gyilkoshoz, de nem sikerül megölniük, hogy elhallgattassák. A gyilkos vallomásában azt állítja, hogy a rendőr azzal bízta meg, hogy betörjön volt feleségéhez, és ellopja tőle a nagyapja érmegyűjteményét. A járőr rács mögé kerül.

Ep.7 Bármi áron

Megjelent: 2004-04-20

Miután kiderül, hogy az örményektől lopott pénz közé a szövetségiek megjelölt bankjegyeket rejtettek, Vic és társai mindenáron meg akarják szerezni a megjelölt bankjegyek sorozatszámát. Vic rájön, hogy a százados a széfjében őrzi a listát. Már csak fel kellene törniük, ami nem egyszerű feladat. Lemonhead észreveszi, hogy a rabolt pénzből hiányzik párezer dollár, de senki sem vállalja magára, hogy elvette. Shane gyémántgyűrűt vesz Marának, ami felkelti Vic gyanúját.

Ep.8 Végzetes hiba

Megjelent: 2004-04-27

Trish és Walon beépül egy bérgyilkos bandába, de a bandavezér gyanút fog. Trish felhívja Wyms nyomozót, és virágnyelven közli vele, hogy Walon lebukott. Vic figyelmezteti, így Walon megmenekül, de Trishről továbbra sem tudnak semmit. Wyms fiyelmetlenül olvasott el egy jelentést, melyben jelentették, hogy a bűnözőknek van egy informátoruk a bíróságon, ezért Trish élete veszélybe kerül.

Ep.9 Lincshangulat

Megjelent: 2004-05-04

Meglincselnek egy fekete fiút, válaszul megölik a spanyol negyed egyik papját. A városrészben faji zavargások törnek ki. Aceveda mindenkit ráállít az ügyre, hogy mielőbb elcsituljanak a kedélyek. Kiderül, hogy a fekete fiút feketék ölték meg, hogy ellentétet szítsanak a két banda között.

Ep.10 Bosszúszomj

Megjelent: 2004-05-11

Aceveda követi a két spanyolt bűnözőt, akik megverték és megalázták. A százados szemtanúja annak, amikor egy boltot kirabolnak. Egyiküket megöli, a másikat is megtalálja, de Vic megjelenése azonban meggátolja abban, hogy megölje.

Ep.11 A drogfutár

Megjelent: 2004-05-18

Dutch az idős nők megerőszakolásáért letartóztatott férfit faggatja, aki beismeri tettét, de azt akarja, hogy a nyomozó találja ki, miért tette. Vic és csapata kapnak egy megbízható fülest, mellyel lebuktathatnak egy drogterjesztőt, aki kisgyerekes anyákat alkalmaz futárnak. Sofer rendőrtiszt jelentkezik futárnak.

Ep.12 A koreai kapcsolat

Megjelent: 2004-05-25

A koreai negyedben bujtatnak egy veszélyes bűnözőt. Amikor a kommandósok lecsapnának rá, elmenekül, de menekülés közben lelő néhány gyereket. A koreaiak ennek ellenére nem akarják rendőrkézre juttatni. Vic csak később jön rá, hogy egy befolyásos ember is segíti a bűnözőt.

Ep.13 Örmény bosszú

Megjelent: 2004-06-01

Vic és társai kétségbeesetten keresik O'Brient, akit szándékosan belekevertek az örményektől lopott pénzügyletbe. Attól tartanak, hogy ha az örmények megölik, az FBI tovább nyomoz majd, és új gyanúsítottat keres. Lefizetik, hogy eltűnjön a városból, ám O'Brien előbb felkeresi a bukmékerét. Vic és társai hamarosan holtan találnak rá. Úgy döntenek, elégetik, hogy senki ne tudja meg, hogy meghalt.

Ep.14 A bűnjel

Megjelent: 2004-06-08

Vic engedélyt kap Acevedától, hogy a csapata rászálljon az örmények üzleteire. Egy Margos nevű embert keresnek. Margosnak van egy téglája az igazságügyben, aki információkat adott ki a különleges egységről. Dutch-nak gyanús lesz Vic egy apróság miatt, és beülteti a bogarat Aceveda fülébe, hogy esetleg a csapat fedezi a pénzrablókat. A százados kérdezősködése után Lem megijed, és megpróbálja elégetni a pénzt. Ha nincs bűnjel, nem kerülhetnek börtönbe.

Ep.15 Végjáték

Megjelent: 2004-06-15

Lemnek nem bocsátják meg a barátai, hogy elégette az örményektől ellopott pénzt. Amikor Vic megtudja, hogy Lem kilépésékor feloszlatják a kommandót, a többiekkel együtt megpróbálja maradásra bírni. Shane nem bírja ki, és elmondja, miért marasztalják. Lem otthagyja őket. Vic és Shane összevesznek, így nem tudni, mi lesz a kommandó sorsa.