Legjobb Apple TV Plus filmek


A legjobb Apple TV Plus filmek, itt a legjobb Apple TV Plus filmet találod a legjobbak szerint rendezve. Ha szereted az ilyen műfajú filmeket akkor itt biztosan megtalálod azokat amelyeket érdemes megnézni, ha pedig mégsem találnád, használd a keresőt ahol több tízezer Apple TV Plus filmet találsz.

Apple TV Plus filmek

Ghosted 2023
7.1 / 10

Miután Cole és Sadie randiznak egymással, a lány nem válaszol az üzeneteire. Cole úgy dönt, hogy meglepetés gyanánt Londonba utazik, de ott meglepő felfedezést tesz: kiderül, hogy Sadie titkos ügynök. A következő randi helyett egy nemzetközi akcióba keverednek, ahol együtt kell megmenteniük a világot.

Tovább

Szerencse 2022
7.8 / 10

Sam Greenfield a legszerencsétlenebb ember a világon! Hirtelen a még sosem látott Szerencseországban találja magát, és össze kell fognia az ottani varázslatos lényekkel, hogy jóra forduljon a szerencséje.

Tovább

Palmer 2021
8.2 / 10

12 év börtön után Eddie Palmer volt középiskolás futballsztár hazatér, hogy új életet kezdjen. Egy nehéz családi körülmények között élő kisfiúval különleges barátságot köt.

Tovább

Snoopy bemutatja: Marcsi, a különleges 2023
8 / 10

A csendes, jószívű, zárkózott Marcsinak rengeteg zseniális ötlete van, hogy segítsen barátainak céljaik elérésében és problémáik megoldásában. Ám amikor a világ felfigyel rá, és reflektorfénybe kerül, akkor az ötleteinek megosztása komoly kihívássá válik számára.

Tovább

Emancipáció 2022
7.9 / 10

Egy férfi lebilincselő igaz története alapján, aki bármit megtenne a családjáért - és a szabadságáért. Amikor Peter, a rabszolga az életét kockáztatva megszökik, hogy visszatérjen családjához, a szeretet és a kitartás veszedelmes útjának vág neki.

Tovább

Finch 2021
7.9 / 10

Egy masszív napkitörés következtében az ózonréteg erősen megsérült, a Föld felszíne pedig lakhatatlanná vált. Az emberek többsége a föld alá menekült, s hasonlóképp tett főhősünk, Finch (Tom Hanks) is, aki egyetlen élő társával, az ír terrier kutyussal, Goodyearrel (Seamus) éli túl a mindennapokat az őket körülvevő veszélyes és megtépázott világban.

Tovább

CODA 2021
8 / 10

Siket szülők gyermekeként Ruby az egyetlen halló a családjában. Amikor rádöbben, hogy az éneklés az új szenvedélye, kénytelen lesz választani családi kötelezettségei és álmai megvalósítása között.

Tovább

A Greyhound csatahajó 2020
7.4 / 10

Ebben a lebilincselő, megtörtént eseményeken alapuló második világháborús történetben Ernest Krause kapitány egy 37 hajóból álló nemzetközi konvoj élén indul veszélyes küldetésre az Atlanti-óceánon, hogy több ezer katonát és nélkülözhetetlen utánpótlást szállítson a szövetséges csapatoknak.

Tovább

Tetris 2023
7.8 / 10

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videójátékát a Szovjetunióból.

Tovább

Cherry: Az elveszett ártatlanság 2021
7.4 / 10

Cherry kimarad a főiskoláról, majd az élet a hadseregbe sodorja, ahol szanitéc lesz Irakban – ezalatt egyetlen támasza igaz szerelme, Emily. A háborúból visszatérve a poszttraumás stressz nyomása alatt élete a drogok és a bűnözés spiráljába kerül, miközben azért küzd, hogy megtalálja helyét a világban.

Tovább

A kisfiú, a vakond, a róka és a ló 2022
8.4 / 10

Egy fiút, egy vakondot, egy rókát és egy lovat követhetünk nyomon, akik barátságot kötnek, és együtt utaznak, miközben a fiú otthont keres.

Tovább

A kiút 2022
6.6 / 10

Lynsey éppen azzal küzd, hogy visszaszokjon a New Orleans-i életéhez egy traumatikus sérülést követően. Megismerkedik egy helyi szerelővel, Jamesszel, és a két ember között váratlan kötelék kezd kialakulni.

Tovább

Farkasok népe 2020
8.2 / 10

A Wolfwalkers az 1600-as évek közepén játszódik, amikor a babona és a mágia uralta az emberi társadalmat, és amikor a farkasokra mint démoni teremtményekre tekintettek, a természet pedig teljesen elvadult volt, amit meg kellett szelídítenie az embereknek. Ebben az időben érkezik Írországba egy 11 éves vadásztanonc kislány, Robyn, hogy apjával együtt elpusztítsák az utolsó farkasokat. Robyn élete azonban megváltozik, miután megment egy helyi lányt, Mebh-t, ezzel megnyílik előtte az ún. wolfwalkerek titokzatos világa és ő maga is azzá válik, amit apja olyannyira el akar pusztítani.

Tovább

Simlis 2023
7 / 10

A film története New York City titkain keresztül bontakozik ki, a Fifth Avenue-i penthouse-aitól Queens árnyékos utcasarkaiig. A gyanús motivációk és a feje tetejére állított elvárások forgatagában semmi sem az, aminek látszik.

Tovább

Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja 2022
7.7 / 10

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnámban harcolnak.

Tovább

Macbeth tragédiája 2021
7 / 10

William Shakespeare azonos című tragédiája nyomán. Egy skót nagyúr három boszorkány meggyőz arról, hogy ő lesz Skócia következő királya. A férfit ambiciózus felesége is támogatja a hatalomátvételi terveiben.

Tovább

A pénzember 2020
7.6 / 10

George Nolfi (Sorsügynökség) legújabb filmjét két afroamerikai vállalkozó, Bernard Garrett és Joe Morris valós története ihlette. Garrett és Morris az első olyan színes bőrű vállalkozók közé tartoztak, akik egy alapvetően fehérek uralta területen tudtak sikereket elérni, az ingatlanpiacon és a bankszektorban. Bőrszínük miatt azonban a két férfinak cselhez kellett folyamodnia, hogy megkerüljék koruk, az ’50-es, ’60-as évek Amerikájának előítéleteit...

Tovább

Billie Eilish: Kicsit homályos a világ 2021
8.4 / 10

Ez a dokumentumfilm közeli és bensőséges bepillantást kínál a rendkívüli tinédzser Billie Eilish életébe. A díjnyertes filmrendező R.J. Cutler nyomon követi útját a színpadon és otthon a családjával, mikor debütáló albumának írása és felvétele megváltoztatja az életét.

Tovább