Új filmek júliusban!

Új filmek júliusban!

2022-06-30 10:04:02 - Pankó Evelin - Blog » Előzetes » Új filmek júliusban!

2022 júliusában érkeznek az év legjobban várt filmjei, például a Marvel Moziverzum legújabb darabja és egy másik szuperhősfilm a DC Univerzumból. Bár a koronavírus-járvány még messze nem ért véget, a világ már alkalmazkodik egy újfajta normalitáshoz, és ennek érdekében a mozik világszerte újra nyitva vannak és normálisan működnek, a stúdiók pedig végre megjelentetik azokat a filmeket, amelyeket el kellett halasztani - sokan azonban még mindig a streaming platformokon való közvetlen megjelenést választják.

1. Minyonok: Gru színre lép (07.1.)

A Minyonok új kalanddal térnek vissza! A film az 1970-es években játszódik és Gru (Steve Carell) 12 éves korának történetét ismerhetjük meg. A Vicious 6 nevű szupergonosz csapatának rajongója, Gru kitalál egy tervet, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy csatlakozzon hozzájuk. Amikor a Vicious 6 kirúgja vezetőjét, a legendás harcost, Wild Knucklest, Gru megragadja az alkalmat, hogy jelentkezzen hozzájuk. Sajnos ez nem megy jól, és a helyzet csak rosszabb lesz, miután Gru a Minyonok, többek között Kevin, Stuart, Bob és Otto segítségével ellop tőlük egy drágakövet, és hirtelen a gonosz csapat halálos ellenségeként találja magát. Gru menekülés közben megtanulja, hogy még a rosszfiúknak is szükségük van néha egy kis segítségre a barátaiktól.A megbocsátás (július 1)

A Megbocsátás (The Forgiven) egy John Michael McDonagh által írt és rendezett krimi-dráma, amely Lawrence Osborne 2012-es, azonos című regénye alapján készült. A marokkói Magas-Atlasz-hegységben játszódó film egy válás szélén álló gazdag házaspár - David (Ralph Fiennes) és Jo Henninger (Jessica Chastain) - történetét követi nyomon, akik egy grandiózus villában tartott partira menet véletlenül elütnek és megölnek egy fiatal marokkói férfit. David és Jo a helyi rendőrség összejátszásával és a parti többi résztvevőjének segítségével megpróbálja eltussolni az esetet, ám amikor a fiú apja megérkezik, hogy igazságot szolgáltasson, feszültségekkel teli összecsapás alakul ki, és Davidnek és Jo-nak meg kell birkóznia végzetes tettükkel és annak megrendítő következményeivel.Thor: szerelem és mennydörgés (július 8)

Az MCU tovább bővül Thor és társainak a visszatérésével a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben. A film a Bosszúállók eseményei után játszódik. Thor, a mennydörgés istene (Chris Hemsworth) megpróbálja megtalálni a belső békéjét, de újra akcióba lendül, hogy megakadályozza Gorr, az istenek mészárosát (Christian Bale) az újabb kegyetlenségétől. Thornak össze kell fognia néhány régi barátjával, hogy elpusztítsa Gorrt, így újra összefog Korggal (a rendező Taika Waititi hangján), Valkűrrel (Tessa Thompson) és Jane Fosterrel (Natalie Portman). A Thor: Szerelem és mennydörgés főszerepében Russell Crowe mint Zeusz, Chris Pratt mint Star-Lord, Pom Klementieff mint Mantis, Dave Bautista mint Drax, Karen Gillan mint Nebula, valamint Bradley Cooper és Vin Diesel mint Rocket Raccoon és Groot hangja is feltűnik.Tomboló Blöki - Hank legendája (július 15) 

A Paws of Fury: The Legend of Hank egy animációs harcművészeti vígjáték, amelyet Mel Brooks 1975-ös Blazing Saddles című filmje inspirált. Hank (Michael Cera hangján), a szerencsétlen sorsú beagle, aki szamuráj szeretne lenni, egy macskákkal teli városban találja magát, akiknek szükségük van egy hősre, hogy megvédje őket egy kegyetlen gonosztevő tervétől, aki le akarja törölni a falujukat a térképről. Hanknek egy vonakodó kiképző, Jimbo szmoking macska (Samuel L. Jackson) segítségével kell felvennie a félelmetes szamuráj szerepét, és összefognia a macskákkal, hogy megmentsék a helyzetet - a probléma csak az, hogy mindannyian utálják a kutyákat. 


A szürke ember (július 15)

A szürke ember egy akcióthriller Anthony és Joe Russo rendezésében, Mark Greaney 2009-es, azonos című regénye alapján. A szövetségi börtönből kiszabadult és a megbízója, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) által beszervezett CIA-ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling), más néven Sierra Six, vagy más néven A szürke ember, egykor az ügynökség által szentesített, magasan képzett halálkereskedője volt, de most fordult a kocka. Most Six a célpont, akit Lloyd Hansen (Chris Evans), a CIA egykori munkatársa vadászik szerte a világon, és aki semmitől sem riad vissza, hogy elintézze őt. Gentry szerencséjére Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) fedezi a hátát, és minden segítségre szüksége lesz. A The Gray Man július 15-én kerül a mozikba, majd július 22-én a Netflixen is látható lesz.Bosszú (július 29)

A Vengeance egy fekete-komédia, amelyet B.J. Novak írt és rendezett rendezői debütálásában. Ben Manalowitz (Novak) újságíró és podcaster, aki New Yorkból Nyugat-Texasba utazik, hogy egy lány halála ügyében nyomozzon. Ám a lány bátyja, Ty (Boyd Holbrook) meg van győződve arról, hogy a húgát megyilkolták. Ty belerángatja Bent egy vad nyomozásba, hogy kiderüljön mi történt a húgával, miközben Ben mindent podcaston rögzít. A főszerepben Dove Cameron, Issa Rae, Ashton Kutcher, J. Smith-Cameron, Lio Tipton és John Mayer is feltűnik.DC Szuperállatok Ligája (július 29)

A DC Szuperállatok Ligája egy animációs szuperhősfilm, amelyet Jared Stern rendezett. Amikor az Igazság Ligáját Lex Luthor (hangja: Marc Maron) elfogja, Superman kutyája, Krypto (Dwayne Johnson) egy csapatot alakít a menhelyi háziállatokból, akik szuperképességeket kaptak, hogy megmentsék gazdáját és Superman barátait. A csapatot egy Ace nevű kopó vezeti(Kevin Hart), aki többek között szupererős és szinte elpusztíthatatlan; társa egy PB nevű malac (Vanessa Bayer), aki óriás méretűre tud nőni; egy Merton nevű teknős (Natasha Lyonne), aki szupergyorssá változik; és egy Chip nevű mókus (Diego Luna), aki elektromos erőre tesz szert. A film 45 nappal a mozibemutató után lesz elérhető az HBO Maxon.


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Minyonok: Gru színre lép

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább

The Forgiven

Egy hétvége története, amelyben egy véletlenszerű esemény további történések beláthatatlan következményeit indítja el egy parti vendégei között.

Tovább

Thor: Szerelem és mennydörgés

A mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Tovább

Tomboló Blöki

Hank, az álmodozó kutyus egyik leghőbb vágya, hogy egy nap igazi szamurájjá válhasson. A macskák világában azonban aligha van esélye, mígnem egy nap a gonosz hadúr, Ika Chu rá nem veszi Hanket, hogy Kakamucho városának szamurája legyen. A gondok akkor kezdődnek, amikor ugyanezt a várost Ika Chu ki akarja fosztani, Hank pedig egyáltalán nem biztos abban, hogy meg tudja védeni a lakókat.

Tovább

A szürke ember

A SZÜRKE EMBER egy CIA-ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling), más néven Sierra Hatos. Gentry, akit Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetből menekített ki, egykoron az ügynökség magasan képzett halálosztója volt. Azonban fordult a kocka, és immár Hatos a célpont. Lloyd Hansent (Chris Evans), a korábbi CIA-ügynököt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy levadássza és kiiktassa Gentryt, akinek Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) segít egy lépéssel előrébb járni..

Tovább

DC Szuperállatok ligája

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen? Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Tovább
  • Film adatlapok: 393312
  • Sorozat adatlapok: 41001
  • Színész adatlapok: 934929
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 113
  • Sorozat Listák: 21
  • Színész listák: 13
  • Cikkek: 138