Új előzetesek 2021 december

Új előzetesek 2021 december

2021-12-15 23:14:49 - Wakanda DC - Blog » Előzetes » Új előzetesek 2021 december

A héten és a múlthéten nagyon sok szuper előzetes jelent meg és előzetesek 2 verziója is amiből párat szeretnék megemlíteni ebben a bejegyzésben. A filmek termén a héten mindenképp a Pókember - Nincs hazaút kavarta a legnagyobb port, hiszen holnaptól már vetítik ide haza is a mozik és az Amerikai mozikban hihetetlen sikert aratott, persze az előzetese már régebben megjelent, de itt egy új majdnem 3 perces változat:Az előzetes nagyon jól sikerült, tele van akcióval és én már alig várom, hogy holnap megnézhessem IMAX moziban. A következő előzetes ami a héten jelent meg Magyar szinkronnal A kaptár - Raccoon City visszavár, én a kaptár sorozat utolsó részénél már kicsit elvesztettem a fonalat, hogy most ki kinek a klónja, ki áll a kaptár - vírus mögött, de az előzetest megnézve ez szerencsére a 0-ik rész, vagyis ez még a nem túlbonyolított érthetetlen zombis összeesküvés elméletes vacak lesz.A gyerekeknek is kedvezett ez a hét és egy olyan előzetessel lepte meg őket a Mikulás amely biztosan nagyon sok gyerek kedvence lesz, a Rosszfiúk szinkronos előzetes egy nagyon szuper kis animációs mesefilm lesz, nézzétek meg az előzetest, felnőtteknek is ajánlom:A legendás állatok: Dumbledore titkai annyira friss, hogy sajnos még csak angol nyelven nézhetitek meg, ennek az előzetesnek minden Harry Potter rajongó örülni fog:Ha szereted az akció filmeket és unod, hogy az akció filmek hősei legtöbbször jóképű sármos férfiak, akkor ez a film neked is nagyon fog tetszeni, ebben a filmben végre csinos hölgyek lesznek a főszereplők. 355 szinkronos előzetes:Nem rég jelent meg a Sonic a sündisznó 2. első előzetese és máris itt a második is:


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Sonic, a sündisznó 2

Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne...

Tovább

355

A világ vezető női ügynökeinek egy csoportja megpróbálja megakadályozni, hogy egy szervezet halálos fegyvert szerezve, káoszba taszítsa a világot.

Tovább

Legendás állatok: Dumbledore titkai

Albus Dumbledore egykori tanítványa segítségét kéri, hogy meghiúsítsa Grindelwald varázslóvilág feletti irányítás átvételére irányuló terveit. Göthe beleegyezik, hogy egy varázslókból, boszorkányokból és a bátor mugli pékből álló csapatot, egy veszélyes küldetésre vezesse, ahol régi és új vadállatokkal találkoznak, és összecsapnak Grindelwald követőinek egyre növekvő légiójával.

Tovább

A rosszfiúk

Miután egy életen át legendás rablásokat hajtottak végre, öt hírhedt rosszfiú – Mr. Farkas, Mr. Kígyó, Mr. Piranha, Mr. Cápa és Ms. Tarantula – nekiveselkednek az eddigi legnehezebb kihívásnak... megpróbálnak jó útra térni.

Tovább

A kaptár: Raccoon City visszavár

Az Umbrella Corporation nevű gyógyszergyártó óriásvállalat központja valaha élettel teli, pezsgő város volt. Racoon City ma elhagyott, néptelen romvidék. A felszínen. De lenn a mélyben készülődik valami, ami erősebb és gonoszabb mindannál, amit a gyár eddig a világra szabadított. És ha elindul, az a már így is sokat szenvedett föld lakóinak végét jelentheti. De van néhány túlélő, aki nem hajlandó olcsón adni a bőrét. És azt sejtik, hogy ha bejutnak az Umbrella föld alatti központjába, és rátalálnak a cég néhány féltve őrzött, az elszabadult fertőzéssel kapcsolatos titkára, akkor eséllyel szállnak szembe a gonosszal.

Tovább

Pókember: Nincs hazaút

Peter Parker lelepleződik, már nem tudja elválasztani a normális és a szuperhős életét. Amikor Strange segítségét kéri, a tét még veszélyesebbé válik, és arra kényszeríti, hogy felfedezze, mit is jelent valójában Pókembernek lenni.

Tovább
  • Film adatlapok: 351105
  • Sorozat adatlapok: 38385
  • Színész adatlapok: 803009
  • Kommentek: 26
  • Film listák: 76
  • Sorozat Listák: 12
  • Színész listák: 12
  • Cikkek: 129