Új előzetes: Gyilkos Halloween

Új előzetes: Gyilkos Halloween

2020-10-30 13:42:51 - Wakanda DC - Blog » Előzetes » Új előzetes: Gyilkos Halloween

Új előzetes jelent meg a Halloween Kills filmről, igaz ezt a filmet csak jövő Halloweenkor nézhetjük meg, az előzetest jól időzítették és már várhatjuk is a 2021-es halloweent, mert ez egy igazán jó kis horror filmnek ígérkezik. Nézd meg az előzetest és oszd meg velünk a véleményedet hozzászólás formájában.

A Blumfest 2020 során a Halloween Kills második hivatalos előzetesét bemutatták, és számos sarkalatos történetrészletet tártak fel. Végiggondoltuk azokat a titkokat és cselekmény-részleteket, amelyeket David Gordon Green a horror fesztivál során mutatott be.

Ez az első olyan év, amikor a Blumhouse Productions olyan rendezvényt tartott, ahol több rendezőt is meghívtak, hogy megvitassák nemrégiben megjelent vagy hamarosan megjelenő horrorfilmjeiket. 2020. október 28-án jelent meg Zoe Lister-Jones The Craft: Legacy című műve, amely a Blumfest során az egyik legnagyobb vitapontnak számított. A COVID-19 járvány miatt a horror műfaj egyik legjobban várt megjelenését 2021-ig elhalasztották , beleértve David Gordon Green Halloween Kills című művét . Ez a rendező második filmje a trilógiában, a 2018-as Halloween után, és a tizenkettedik a teljes Halloween- franchise-ban.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Gyilkos Halloween

A rémálom még nem ért véget, amikor a megállíthatatlan gyilkos, Michael Myers megszökik Laurie Strode csapdájából, hogy folytassa rituális vérfürdőjét. A megsérült és kórházba szállított Laurie átvészeli a fájdalmat, miközben inspirálja Haddonfield lakóit, hogy keljenek fel Myers ellen. A Strode-nők és a többi túlélő saját kezükbe véve az irányítást csapatot alkotnak, hogy levadásszák, és végleg véget vessenek Michael rémuralmának.

Tovább
  • Film adatlapok: 340682
  • Sorozat adatlapok: 37888
  • Színész adatlapok: 745612
  • Kommentek: 25
  • Film listák: 60
  • Sorozat Listák: 9
  • Színész listák: 12
  • Cikkek: 116