Tim Burton rendezi az új Addams Family sorozatot!

Tim Burton rendezi az új Addams Family sorozatot!

2020-10-27 13:17:14 - Gutási Gábor - Blog » Sorozathír » Tim Burton rendezi az új Addams Family sorozatot!

Egyesek csak galád családként ismerik, mások inkább Addams Familynek hívják. Először a 60-as években találkoztunk velük a tévében, akkor mint sorozattal. Aztán a 90-es években jelent meg újra, ahol három részt ért meg, viszont egy közepes, vagy majdnem inkább átlagos mozi lett. Ezután sokáig nem hallottunk a családról, bár nem olyan régen kaptunk egy animációs filmet is, ami szintén a gyenge kategóriába sorolható. 

A jövő azonban változik, és új hírek vannak a levegőbőben. Úgy tűnik, hogy az Addams Family most új erőre kap, és nem egy önálló filmként, hanem egy új sorozatként jelenik majd meg a képernyőn. Bár nem árultak el sok részletet, néhány érdekességet így is lehet tudni. Eszerint a sorozat napjainkban fog játszódni, és Wednesday Addams lesz a nézőpontkarakter. A rendezői székben pedig nem más ül, mint Tim Burton!

Egyelőre nem tudni, hogy hol kerülhet majd műsorra, megállapodás sem született még senkivel. Az azonban biztos, hogy a sorozatnak nagyon magas lécet kell megugrani, bár ez lehet, hogy Tim Burton mellett mégis sikerül.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Addams Family - A galád család

A környék legfurább családja viccesen, szokatlanul és nevéhez méltó módon értelmezi újra, mit is jelent jó szomszédnak lenni.

Tovább

Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család

Új taggal bővül a galád család, Morticia egy ennivalóan édes porontynak ad életet. Pubert igazi Addams csemete: az anyjától örökölte a hollófekete haját, Fester bácsikájától a hullafehérséget, az apjától pedig a bajuszát. A megszületésével azonban csőstül jön a baj, a kamaszodó nagyobbak ugyanis féltékenyek a kicsire. Nem férnek a bőrükbe, mindent megtesznek, hogy eltegyék láb alól a csöppséget. Gomez és Morticia végül - a kölykök nagy bosszúságára - egy dadust szerződtet a kicsi mellé. A kéjsóvár Debbie szemet vet Fester bácsikára. A szabad pálya érdekében a dadus táborba küldi a csemetéket.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12