Tényleg nagyon durva lesz a Sikoly 6?

Tényleg nagyon durva lesz a Sikoly 6?

2023-02-27 21:55:15 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » Tényleg nagyon durva lesz a Sikoly 6?

Itthon a legszigorúbb besorolást kapta a film így a mozikban csak 22:00 után vetíthetik a filmet. Már 2 előzetest is megnézhetünk a filmből, az biztos, hogy esemény dús lesz és számomra az előzetesből az derül, ki, hogy sokkal durvább lesz mint az előző részek. A film nem csak a legdurvább Sikoly film lesz, de biztosan a leghosszabb a film több mint két órás lesz. 

A Scream franchise egyet jelent a védjegyévé vált, maszkos gyilkos Ghostface-vel. Azonban sok más slasher franchise-szal ellentétben, amelyekben egy visszatérő gazember szerepel, a Scream filmek teljesen más gyilkost (vagy gyilkosokat) kínálnak, amelyek minden következő filmben megbújnak Szellemarc maszkja alatt. A hagyományos slasher trópusokat és a klasszikus rejtélyt ötvözi, ez a jól bevált formula minden Scream- film középpontjában áll , mióta Craven 1996-ban először elindította a franchise-t.

Bettinelli-Olpin és Gillett legújabb bejegyzése nem lesz kivétel e szabály alól, bár a páros sokkal agresszívebb Ghostface-t ugratott, mint valaha. A Scream 6 Ghostface-jét „ merészebbnek, pimaszabbnak ” nevezve ez sehol sem mutatható ki hatásosabban, mint a film legutóbbi előzetesében. Miután Barrera Samét és Ortega Tarát egy forgalmas bodegában bújt meg, a legújabb Szellemarcnak látszólag semmi gondja nincs a nyilvános helyeken történő gyilkolással vagy az ártatlan bámészkodók kiküldésével.

Nézd meg a sikoly filmeket időrendi sorrendben itt: Sikoly filmek

A film adatlapokon természetesen megtalálhatod az előzeteseket mindegyik filmhez ahogyan a Scream 6 adatlapján is, de itt is megnézheted mindkettőt magyar szinkronnal:

Kezdjük a legújabbal: Sikoly 6 2. előzetes:


Sikoly 6 1. előzetes:

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Sikoly VI.

A legutóbbi gyilkosságokat követően, a négy túlélő Woodsboro elhagyásával új fejezetet kezd.

Tovább
  • Film adatlapok: 432423
  • Sorozat adatlapok: 41320
  • Színész adatlapok: 1022931
  • Kommentek: 32
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 144