Szerelem van a levegőben hány részes?

Szerelem van a levegőben hány részes?

2021-11-24 23:25:54 - Wakanda DC - Blog » Sorozathír » Szerelem van a levegőben hány részes?

Nagyon sokan kerestek arra és nagyon sokan kérdezitek, hogy a napjaink egyik legkedveltebb sorozata hány részes, 100%-os választ sajnos nem tudunk adni erről hiszen szinte biztos, hogy tovább fogják forgatni és lesznek új évadok és epizódok is ahogy az a nagy sikerű sorozatoknál szokott lenni. Amit most tudunk, hogy jelenleg 2 évadja van a sorozatnak, az első évad 39 részt tartalmaz a második évad pedig 13 részt tartalmaz, így összesen 52 Amit elsőre én sem értek, hiszen jelenleg nállunk a 68. részt vetítik a TV-ben. A török wikipedia Szerelem van a levegőben (Sen Çal Kapımı) oldalon is ezeket az információkat találhatjátok, vagy a Török FOX Szerelem van a levegőben hivatalos oldalán is, vagyis a válasz a kérdésre:

52 részes a Szerelem van a levegőben

De magyarországon valahogy másképp osztották fel a részeket, hiszen jelenleg a TV-ben a 68. részt vetítik, sajnos egyenlőre nem sikerült rájönnöm, hogy ez hogyan lehetséges, ami biztos, hogy Magyarországon 45-50 perces epizódokat vetítenek míg a FOX oldalán ha elindítod mondjuk a második évad befejező részét vagyis az 52. részt láthatod, hogy 2 órás a egy rész és ha megnézed a többit ott is szintén 2 órásak az epizódok. Keresgéltem és megtaláltam a port.hu oldalán egy listát ahol elvileg pontosan láthatjuk, hogy Magyarországon hány részes a Szerelem van a levegőben sorozat:

74 részes Magyarországon a szerelem van a levegőben

A Szerelem van a levegőben (eredeti cím: Sen Çal Kapımı) egy török televíziós sorozat, melynek főszereplői Hande Erçel és Kerem Bürsin. Törökországban 2020. június 8-tól sugározza a Fox TV, Magyarországon 2021. augusztus 23-tól sugározza az RTL Klub.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Szerelem van a levegőben

A gyönyörű és rendkívül tehetséges Eda Yildiz (Hande Erçel) nagy álmai szertefoszlanak, amikor megvonják az ösztöndíját az olaszországi egyetemen. Az ösztöndíj-botrány vétlen okozója a rendkívül sikeres építész, Serkan Bolat (Kerem Bürsin), akiért minden nő epekedik. A lány azonban nem alél el a férfitól, és kész revansot venni. Eda és Serkan olyan csatározásba keverednek, amiből csak egy mindent elsöprő szerelemmel lehet győztesen kijutni.

Tovább
  • Film adatlapok: 257558
  • Sorozat adatlapok: 34318
  • Színész adatlapok: 513837
  • Kommentek: 0
  • Film listák: 32
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 61