Scarlett Johansson, mint Frankenstein menyasszonya

Scarlett Johansson, mint Frankenstein menyasszonya

2020-10-27 13:02:40 - Gutási Gábor - Blog » Sztárhír » Scarlett Johansson, mint Frankenstein menyasszonya

Az Apple és az A24 közös sci-fi thrillerje, a Bride új köntösbe bújtatva, egy másik szemszögből meséli el a Frankenstein menyasszonyát. A főszerepbe pedig nem kisebb személyt fogunk látni, mint Scarlett Johansson, aki már bebizonyította nekünk, hogy nem csak szuperhősként, képregény filmekben tud emlékezetes alakítást nyújtani. A filmet Sebastián Lelio rendezi és írja, aki a 2018-as Oscar gálán a legjobb idegen nyelvű film díját is megkapó Egy fantasztikus nő című filmet is rendezte. 


A forgatókönyv nem egyedül az ő keze munkáját dicséri, mivel Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo is dolgoztak rajta. A Bride története egy tökéletet feleségnek teremtett nő életét mutatja be, aki megszökve alkotójától a nagyvilágban próbálja megtalálni a helyét. Johansson nemrég azt nyilatkozta, hogy nagyon örül a szerepnek, és hogy a rendezőkkel és a forgatókönyvírókkal nemcsak az eredeti mű gondolatiságát viszik tovább, de a jelenünk változásaira is reflektálnak vele. A filmre még várnunk kell, de Johansson nyilatkozata alapján érdemes lesz rá várni. 

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Frankenstein menyasszonya

Frankenstein kísérletei közben életre kel Eva. Egy robbanás következtében tönkremegy a gépezet, amivel életre keltette Evát, de néhányuknak sikerül megmenekülniük. Azt gondolják, hogy a gonosz Viktor is életét vesztette a robbanáskor, ám tévednek, ugyanis túlélte a balesetet, és egy cirkuszhoz beállva bosszút esküszik.

Tovább

Egy fantasztikus nő

Marina, a pincérnő kipróbálja magát bárénekesként, hogy így lépjen túl barátja halálán.

Tovább

Scarlett Johansson

New Yorkban született 1984-ben, édesapja dán származású építész, édesanyja lengyel származású színésznő. Karrierjét gyerekszínészként kezdte, első komolyabb szerepe az 1998-as A suttogó volt. Ezt követte a Tétova tinédzserek, A férfi, aki ott sem volt, az Amerikai história és az Elveszett jelentés, amelyért BAFTA-díjat kapott. Nagy sikert aratott a Leány gyöngy fülbevalóval és A sziget című mozikban, ezután feltűnt a Fekete dália, A tökéletes trükk, a Vicky Cristina Barcelona, a Hitchcock és A másik Bolyen-lány című alkotásokban is. A Bosszúállók-sorozatban Fekete Özvegyet alakítja. 2008-ban zenei albumot jelentetett meg Anywhere I Lay My Head címmel.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12