Netflix film ajánló 2022-re

Netflix film ajánló 2022-re

2022-03-15 18:26:02 - Pankó Evelin - Blog » Ajánló » Netflix film ajánló 2022-re

A Netflix legjobb filmjeit mindig igazi kihívás megtalálni, mivel hatalmas a választék és minden hónapban frissül a lista. De az az egy biztos, hogy mindig találhatunk valamilyen szuper néznivalót. Ahelyett, hogy a film-kategóriák közötti keresgetéssel töltenéd az időd, összegyűjtöttük Neked a 2022-es Netflix-univerzum pár új és hamarosan megjelenő filmjet. A felhozatal miatt ne aggódj, a vígjátékoktól kezdve egészen a horror stílusáig mindent megtalálsz. És persze nyugodtan visszatérhetsz a cikkhez, hogy check-listként használd, vagy akár a filmes listánk oldalán is követheted ezeket a műsorokat! 

A 2022-ben megjelenő Netflix filmlistánkat itt találod: https://www.filmhet.hu/list/netflix-filmek-2022


1. Az Adam-Projekt

Egy időutazó pilóta összefog a fiatalabb önmagával és néhai apjával, hogy megbékéljenek a múlttal és megmentsék a jövőt. 


2. Családi találkozó Madeával

Madea nem tűr el semmiféle hülyeséget, amikor a dédunokája főiskolai diplomaosztó ünnepségén kitör a családi dráma.


3. Hustle

Az egykori kosárlabdázó úgy próbálja újjáéleszteni a karrierjét, hogy egy különös múltú játékost toboroz Spanyolországból az NBA csapatába. 


4. A magas lány 2. 

Miután Jodi Kreyman népszerűvé válik, meg kell tanulnia kiállni magért, mivel kissé rosszul kommunikált a körülötte lévőkkel, ez pedig bonyolult szituációkhoz vezet. 


5. A Jég ellen

1909-ben két felfedező küzd a túlélésért, miután lemaradtak egy dán expedícióról a jéggel borított Grönlandon.


6. A szürke ember

Amikor a CIA legképzettebb zsoldosának valódi kiléte kiderül egy sötét ügynöki titok miatt. Az egykori pszichopata kollégája pénzt ró ki a fejére, így ezzel elindul egy nemzetközi bérgyilkosok által folytatott globális hajtóvadászat. 


7. Pinocchio

A régi mese legújabb adaptációja Guillermo Del Torro által! 


8. Enola Holmes 2

Enola Holmes már nyomozóként vállalja el az első ügyét, de ahhoz, hogy megfejtse az eltűnt lány rejtélyét, segítségre lesz szüksége a barátaitól és Sherlock testvérétől.


9. BigBug

A civakodó külvárosiak egy csoportja összeragad, amikor egy androidos támadás miatt az egyébként jó szándékú háztartási robotjaik bezárják őket a saját biztonságuk érdekében. 

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Az Adam-projekt

Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kénytelen kényszerleszállást végezni 2022-ben, összeáll 12 éves önmagával, hogy együtt megmentsék a jövőt.

Tovább

Családi találkozó Madeával

Madea visszatért, és ezúttal sem tűri a hülyeségeket, amikor családi dráma tör ki dédunokája érettségi ünnepségén.

Tovább

A magas lány 2.

Jodi álma valóra válik, amikor főszerepet kap az iskolai musicalben, de a növekvő nyomás nemcsak az önbizalmát tépázza meg, hanem a párkapcsolatát is veszélybe sodorja.

Tovább

A jég ellen

1909-ben az Ejnar Mikkelsen kapitány által vezetett dán expedíció megkísérelte megcáfolni az Egyesült Államok északkelet-Grönlandra vonatkozó igényét, mely arra alapult, hogy Grönland szigete valójában két részből áll. A legénységüket hátrahagyva Ejnar és a jeget jól ismerő Iver Iversen mélyre merészkedett a hófedte sziget belsejébe.

Tovább

A szürke ember

A SZÜRKE EMBER egy CIA-ügynök, Court Gentry (Ryan Gosling), más néven Sierra Hatos. Gentry, akit Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetből menekített ki, egykoron az ügynökség magasan képzett halálosztója volt. Azonban fordult a kocka, és immár Hatos a célpont. Lloyd Hansent (Chris Evans), a korábbi CIA-ügynököt pedig semmi nem állíthatja meg, hogy levadássza és kiiktassa Gentryt, akinek Dani Miranda ügynök (Ana de Armas) segít egy lépéssel előrébb járni..

Tovább

Guillermo Del Toro: Pinokkió

Az Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro újragondolta a gyászoló fafaragó összetört szívének meggyógyítására varázslatos módon életre kelt fabábu, Pinokkió történetét.

Tovább

Enola Holmes 2.

A híres bátyjához hasonlóan magánnyomozó, Enola Holmes első hivatalos ügyébe kezd, de ahhoz, hogy megfejtse az eltűnt lány rejtélyét, barátok – és maga Sherlock – segítségére van szüksége.

Tovább

Bigbug

2050-ben az emberiség szinte mindent a mesterséges intelligenciára bíz, ez alól Alice háztartása sem kivétel. Amikor a robotok városszerte fellázadnak, saját androidjai védelmezően bezárják az ajtókat. Ahogy terjed a káosz, az összezárt szomszédok vádaskodva egymásnak esnek, amit a robotok meglepve figyelnek...

Tovább
  • Film adatlapok: 390288
  • Sorozat adatlapok: 40975
  • Színész adatlapok: 929071
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 108
  • Sorozat Listák: 23
  • Színész listák: 13
  • Cikkek: 138