Natalie Portman meglepő hírt erősített meg

Natalie Portman meglepő hírt erősített meg

2020-10-13 11:57:38 - Gutási Gábor - Blog » Sztárhír » Natalie Portman meglepő hírt erősített meg

Natalie Portman nem ismeretlen a Marvel világában, hiszen ő játszotta a Chris Hemsworth által alakított Thor szívszerelmét. Bár a kövezkező Thor filmre még legalább két évet kell várni, a színésznő a nem is olyan régen erősítette meg, hogy ő is szerepelni fog a filmben. Ráadásul nem is akármilyen szerepben, ugyanis egy ponton túl ő lesz a női Thor. Portman ugyan nem erősített meg semmit, de pár apróságot azért elárult, többek között azt, hogy már elkezdődtek az edzések, hogy a megfelelő izomzattal rendelkezzen a szerephez.

Emellett azt is elárulta, hogy a Taika Waititi rendezésében napvilágot látó Thor: Love and Thunder a híres "The Mighy Thor" című képregény sorozaton alapul, melyben Portman karaktere nemcsak szuperhőssé válik, hanem a mellrákkal is megküzd. Hogy mennyire követi majd a film az eredeti művet azt még nem lehet tudni, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a színésznő nem fog csalódást okozni, ahogyan eddig sem tette. Még az első előzetesekre is sokat kell várnunk, de érdemes lesz figyelni Ms. Portman nyilatkozatait, hogyan is áll majd a forgatás.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Natalie Portman

Natalie Portman, eredeti nevén Neta-Lee Hershlag (Jeruzsálem, 1981. június 9. –) Oscar- és Golden Globe-díjas izraeli származású amerikai filmszínésznő. Gyermekszínészként kezdte karrierjét a 90-es években, az ezt megelőző években pedig táncolt és modellkedett. Első szerepét a Léon, a profi c. filmben kapta, melyben Jean Reno partnere volt, de az igazi ismertséget az új Csillagok háborúja-trilógia hozta meg számára, melyben Padmé Amidala szenátort alakította. Natalie többször is hangoztatta, hogy "…szívesebben vagyok okos, mint híres", ezért a Csillagok háborúja filmek forgatásával egyidőben a Harvard pszichológia szakán tanult; 2003-ban végzett. 2001-ben Csehov A sirály c. darabjában szerepelt, többek között Meryl Streep, Kevin Kline, és Philip Seymour Hoffman oldalán. 2005-ben a Közelebb c. filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.2011-ben a Fekete hattyú c. filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12