Nagyon jó film amit meg kell nézned!

Nagyon jó film amit meg kell nézned!

2021-04-10 12:03:59 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » Nagyon jó film amit meg kell nézned!

Ezt a filmet mindenképp meg kell nézned, biztosan te is nagyon végysz már egy izgalmas filmre a karantén ideje alatt, láttad már az összes gyenge és még gyengébb filmet is ami mostanában készült. Én most szeretnék mutatni neked egy filmet amit a napokban néztem meg és végre felment a pulzusom, voltam dühös és hihetetlen öröm is eltöltött, szóval kavarodtak az érzések bennem folyamatosan, amit nagyon kevés film tud kiváltani. Magáról a filmről nem is szeretnék spoilerezni, egyszerűen csak nézd meg az előzetest, és ha még az se győzött meg akkor csak kezd el nézni, és ha végig nézted és megbántad a rá szánt időt akkor írj megjegyzést a filmhez és bocsánatot kérek, de ilyenre biztosan nem kerül majd sor, mert ez a film tényleg nagyon ütős.

Ez a film pedig nem más mint: Fontos vagy nekem (I Care a Lot)


Íme az előzetes, de a film adatlapján természetesen még többet is találhattok:


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Fontos vagy nekem

Marla Grayson törvényes képviselőként tevékenykedik az állami apparátusban, azonban tisztességtelen és csak a haszonszerzésre irányuló módszereivel több idős embert forgat ki a teljes vagyonából. Ám hamarosan meggyűlik a baja legújabb áldozatával, akinek háttere sokkal szélesebb volumenű, és aki sokkal ravaszabb mint azt első ránézésre hitte volna.

Tovább

Rosamund Pike

Rosamund Pike (Rosamund Mary Ellen Pike, London, 1979. január 27. –) angol színésznő. Gyermekkorában sokat utazott, németül és franciául is megtanult, angol irodalmat hallgatott az egyetemen. Egy ifjúsági csoporttal előadott Rómeó és Júlia színdarabban felfigyeltek a tehetségére, egy ügynök azonnal le is szerződtette. Huszonhárom éves koráig elsősorban angol tévésorozatokban tűnt fel, például az Édesek és mostohákban (1999). A 2002-es James Bond-filmben, a Halj meg máskorban a jeges szépség, Miranda Frost szerepét játszotta. 2011-ben szerepet kapott a Johnny English újratöltve című filmben, és Andromédát alakította a sci-fi eposzban, A titánok haragjában (2012). Több kritikus szerint élete alakítását nyújtotta Amy Dunne-ként a Holtodiglan thrillerben.

Tovább
  • Film adatlapok: 362791
  • Sorozat adatlapok: 38932
  • Színész adatlapok: 839424
  • Kommentek: 27
  • Film listák: 80
  • Sorozat Listák: 12
  • Színész listák: 12
  • Cikkek: 133