Most már tényleg jön a Halálos Iramban 9

Most már tényleg jön a Halálos Iramban 9

2020-10-27 13:15:21 - Gutási Gábor - Blog » Filmhír » Most már tényleg jön a Halálos Iramban 9

Ha a 2020-as év az eredeti forgáskönyv szerint alakult volna, akkor már megnézhettük volna a Halálos iramban legújabb részét. Persze, az idei évben semmi sem úgy alakult, ahogy vártuk, de legalább újabb információkat kaptunk a felkapott bandáról.

A Halálos iramban 9. része jelenleg 2021 májusáig van csúsztatva, és már azt is tudjuk, hogy nem ez lesz a záró rész. Vin Diesel már régebben bejelentette, hogy legalább 10 film fog készülni, azóta pedig azt is megtudtuk, hogy a rendező 11 filmre írta alá a szerződést.

De mit várhatunk a legújabb résztől? A Halálos iramban 9 története egy újabb családi dráma körül indul be, ahol felbukkan Don öccse, méghozzá antagonistaként. Azonban a harmadik rész nézői is örülhetnek, mivel úgy tűnik, hogy Han is visszatér a halálból.

Bár még nem tudtunk meg sok részletet a filmből, az biztos, hogy lesznek benne eszement kalandok, hatalmos robbantások, és ugye az őrült száguldás sem maradhat el. Reménykedjünk benne, hogy a jelenlegi helyzet miatt sem fog tovább eltolódni a bemutató.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Halálos iramban 9.

Dom Toretto visszahúzódva él egy félreeső helyen Lettyvel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély állandóan ott les rájuk a békés horizonton. Ezúttal ez a veszély arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltbéli bűneivel, ha meg akarja menteni azokat, akiket a legjobban szeret. Összehozza csapatát, hogy megakadályozzanak egy olyan tervet, amely megrengeti a világot. A terv kiötlője a legképzettebb bérgyilkos és legprofibb sofőr, akivel valaha találkoztak – és aki történetesen Dom elveszett öccse, Jakob...

Tovább

Vin Diesel

Vin Diesel Mark Vincent néven született 1967. július 18-án New Yorkban. Nevelőapján (színházi rendező) keresztül került először kapcsolatba a színészkedéssel. 15 évesen kezdett el edzeni és 17 éves korában már kidobóként dolgozott. Főiskolán angol nyelv és irodalom szakon tanult 3 évig, majd otthagyva tanulmányait színészi ambíciókkal Los Angelesbe költözött. Hiába volt tapasztalt színpadi színész, nem kapott munkát Hollywoodban. A sikertelen próbálkozások után visszament New Yorkba. 1995-ben megírta a Multi-Facial című film forgatókönyvét, melynek egy személyben volt rendezője, producere és főszereplője is. A filmet levetítették a Cannes-i Filmfesztiválon is. 1997-ben ismét írója, rendezője és főszereplője volt a Árnyékból a fényrenek, mely a Sundance Filmfesztiválon debütált. Bár a produkciót méltatták a kritikusok, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az 1998-as év azonban meghozta számára a hosszan érlelt áttörést. Miután Steven Spielberg látta őt a Multi-Facialben (1998), szerepet ajánlott neki a Ryan közlegény megmentése című filmben, melyet a Szuper haver (1999) követett. Ezt követően olyan akciófilmekben láthattuk, mint az Into Pitch Black (2000), a Pitch Black - 22 évente a sötétség (2000), a Halálos iramban és folytatásai (2001), az xXx (2002) vagy Riddick - A sötétség krónikája (2004) franchise részei. Legutóbb az elsöprő kritikai- és közönségsikernek örvendő A galaxis őrzői (2014) című filmben Groot hangját kölcsönözte. A forgatáson állítólag több mint ezerszer vették fel vele az: "I am Groot" mondatot. Gyerekkorában hangszálszakadást szenvedett, minden bizonnyal ennek köszönheti az azóta már védjegyévé vált mély hangját. Paloma Jimenezzel él együtt, akitől 2008-ban lánya született.

Tovább

Michelle Rodriguez

Mayte Michelle Rodriguez 1978. július 12-én született San Antonióban, Texasban, az Egyesült Államokban. Édesanyja a Dominikai Köztársaságból származik, édesapja Puerto Ricóból, és az amerikai hadseregben szolgált. Michelle gyerekkorában élt mindkét szülője hazájában, mielőtt 11 éves korában végleg vissza nem költöztek az Államokba, New Jersey-be. Michelle eredeti tervei szerint író vagy rendező szerett volna lenni, de néhány kisebb filmszerep, és annak a lehetősége, hogy Robert Rodriguez filmjében játszhasson, a színészet felé irányította (egy magaziban látta a hirdetést, melyre jelentkezett). A sikeres meghallgatás után 2000-ben meg is kapta a A bunyós csaj (2000) címszerepét, annak ellenére, hogy mind a színészet, mind a boksz terén híján volt a tapasztalatnak. Alakításával azonban egyértelműen maga mellé állította a szakmát, így Michelle előtt hirtelen kinyíltak Hollywood korábban zárt ajtói. A karakteres színésznőt előszeretettel szerepeltetik akciófilmekben. Az ezredforduló után olyan filmekben tűnt fel, mint a Halálos iramban (2001), A kaptár (2002) és a S.W.A.T. - Különleges kommandó (2003). A színésznő 2005 és 2006 között feltűnt a kultikus Lost című sorozatban is. Legjövedelmezőbb filmje a kilenc Oscarra jelölt Avatar (2009) volt, de jól szerepelt a mozipénztáraknál a Danny Trejo főszereplésével készült Machete (2010) és a Machete gyilkol (2013) is. A színésznő magánélete nem mentes a botrányoktól, többször tartóztatták le lobbanékony természete és alkoholproblémái miatt. Jelenleg Clara Delevigne modellel jár. Szabadidejében szevedélyének, a görkorcsolyának hódol.

Tovább
  • Film adatlapok: 433533
  • Sorozat adatlapok: 41369
  • Színész adatlapok: 1025377
  • Kommentek: 33
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 148