Mit nézz a Disney Plus műsorán?

Mit nézz a Disney Plus műsorán?

2022-06-26 11:48:24 - Pankó Evelin - Blog » Ajánló » Mit nézz a Disney Plus műsorán?

A Disney Plus még egy viszonylag új szolgáltatás (2019 novemberében debütált), de gyorsan az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatássá vált. A Disney Plus egyik nagy előnye, hogy hatalmas tartalommal rendelkezik, miközben folyamatosan új filmekkel és tévéműsorokkal bővül a kínálata. Listánkban egy kis ízelítőt találhatsz a streaming platform műsorkínálatából. 

Mi az a Disney Plus? 

A Disney Plus a Disney új streaming szolgáltatásának hivatalos elnevezése. Ez ad otthont a Disney összes tévéműsorának és filmjeinek. Ez magában foglalja a Disney, a Pixar, a Marvel Studios, a Star Wars, a National Geographic és még a 20th Century Fox felvásárlásából származó tartalmakat is. A meglévő tartalmak mellett a Disney folyamatosan bővíti az eredeti és exkluzív Disney Plus filmek és tévéműsorok listáját. 

Hogyan lehetek előfizető?

Több lehetőséged is van, ha fel szeretnél iratkozni a Disney Plus platformra. Havonta 2490 Forintért, vagy egyszeri 24990 Forintot is fizethetsz az egész éves szolgáltatásért. Ingyenes próbaidőszak nem áll a rendelkezésünkre. 

Mit nézzünk a Disney műsorán?


Ms. Marvel' (2022) (sorozat)

A Marvel Moziverzum már elég régóta létezik ahhoz, hogy Kamala Khan (Iman Vellani), a 16 éves Jersey City-i szuperrajongó joggal mondhatja el magáról, hogy a Bosszúállók formálódását látva nőtt fel. Egy családi örökség azonban olyan szuperképességekkel ruházza fel, amelyek hasonlítanak példaképe, Marvel kapitányéhoz. Kamala hatalmas izgalommal reagál, bár a hagyományos pakisztáni-amerikai családján belüli új veszélyek és feszültségek ezt mérséklik.Obi-Wan Kenobi" (2022) (sorozat)

Ewan McGregor visszatér a "Csillagok háborúja" előzménytrilógiában játszott Jedi-mesteri szerepéhez, de ebben a sorozatban a szokásosnál is vonakodóbb hőst alakít, akinek a növendéke, Anakin Skywalker a sötét oldal erejét választotta, miközben más fiatal Jedik menekülnek a Galaktikus Birodalom elől. A Tatooine-ra száműzött Kenobi szemmel tartja Anakin fiát, Luke-ot, és megpróbálja megmenteni Leia hercegnőt (Vivien Lyra Blair), akit egy inkvizítorokból álló trió, élén a baljós Rupert Frienddel elrabolt. A "Mandalorian"-nal ellentétben az "Obi-Wan Kenobi" inkább tűnik sorozatfilmnek, mint epizódsorozatnak.Doctor Strange és az őrület multiverzuma" (2022) (film)

Sam Raimi mindent megtett azért, hogy a "Doctor Strange" folytatásával Raimi "Evil Dead" trilógiájának tébolyult képregényes energiáját csatornázza be, miközben Strange (Benedict Cumberbatch) alternatív univerzumok különböző bestiáival küzd.Encanto" (2021) (film)

A kolumbiai paradicsom bujaságában él egy olyan család, amelyben mindenki mágikus képességekkel rendelkezik, például szupererővel, gyógyító erővel és az állatokkal való kommunikáció képességével. Az "Encanto" középpontjában a család egyetlen olyan tagja áll, akinek nincsenek különleges adottságai, és az ő megható küldetése, hogy rájöjjön, milyen szerepe van a család dinamikájában.Toy Story (1995) (film)

A Pixar első nagyjátékfilmje egyben az első teljesen számítógépes animációs film is volt, amely a Disney számára a "Hófehérke és a hét törpe" című filmmel egyenértékű evolúciós ugrást jelentett. A folytatások érzelmesebb komponenssel bővültek, de az eredeti "Toy Story" talán a legviccesebb és legpörgősebb, amely Woody, Buzz és más játékok egymásra találásából és kalandjaiból merít vicceket, amelyek akkor kelnek életre, amikor senki sem figyel rájuk.


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Doctor Strange az őrület multiverzumában

Doctor Strange, régi és új misztikus szövetségesei segítségével bejárja a Multiverzum észbontó és veszélyes alternatív valóságait, hogy szembeszálljon egy titokzatos új ellenféllel.

Tovább

Encanto

A Madrigalok rejtve élnek Kolumbia hegységeiben. Mágikus otthonuk egy nyüzsgő városkában található, a csodákkal és bűbájjal teli Encantóban. Encanto varázsa a család minden gyermekét egyéni tehetséggel áldotta meg, az emberfeletti erőtől a gyógyítóerőig – minden gyermeket, kivéve egyet, Mirabelt. Ám mikor Mirabel felfedezi, hogy Encanto varázsát veszély fenyegeti, úgy érzi, hogy ő, az átlagos Madrigal lehet kivételes családjának egyetlen reménye.

Tovább

Toy Story - Játékháború

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.

Tovább

Ms. Marvel

Kamala Khan New Jersey-ben nevelkedett és nőtt fel. Hatalmas szuperhős rajongó, akik közül Marvel Kapitány iránti rajongása kiemelkedő, viszont ő maga nem rendelkezik szuperképességekkel, valamint az iskolában is beilleszkedési nehézségekkel küzd az otthoni, családi problémái mellett. Egészen addig, amíg saját maga is szupererőre tesz szert.

Tovább

Obi-Wan Kenobi

A sorozat tíz évvel a Sithek bosszúja után játszódik, a Tatuinon, és bemutatja, hogy Obi-Wan hogyan él és védi a kis Luke Skywalkert, miközben egy rejtélyes sötét alak bukkan fel a Tatuin világában.

Tovább
  • Film adatlapok: 434223
  • Sorozat adatlapok: 41382
  • Színész adatlapok: 1025418
  • Kommentek: 33
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 151