Mikor jön a Halálos iramban 9 2021?

Mikor jön a Halálos iramban 9 2021?

2021-04-10 12:16:37 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » Mikor jön a Halálos iramban 9 2021?

Biztosan nagyon sokan vagyunk akik már várják a kedvenc autós filmjüket, sokan a kedvenc szereplők miatt várják, hogy végre mehessünk moziba és hatalmas vásznon, szuper hangminőségben nézhessük kedvenceinket és az egyik ilyen film a Halálos Iramban 9 2021. Biztosan már mindenki látta a film előzeteseit, megnézte a képeket, posztereket ahogyan én magam is. Amit lehetett utána olvasott, hogy kik lesznek a szereplők. És biztosan te is nagyon meglepődtél, sokat agyaltál azon, hogy hogyan lehet Han az előzetesben, hiszen ő meghalt. Én mondjuk jobban örültem volna ha Gal Gadot jött volna vissza, hiszen ő sem tuti, hogy meghalt, hiszen csak azt láttuk, hogy kiesett a gépből, de senki nem ment oda hogy megnézze tényleg meghalt-e, így simán várhtajuk, hogy majd ő is előbukkan valamelyik részben.


Íme egy új előzetes:A film akciója a film előző részében lezajlott események után következik be. Dominic Toretto (Vin Diesel) régen visszavonult, és tisztességes családapa lett. A kiberterrorista Cypher (Charlize Theron) azonban váratlanul beavatkozik nyugodt és kimért életébe. A bűnöző úgy dönt, hogy bosszút áll a főszereplőn minden kudarcért, testvérét, Jacobot (John Cena) fegyverként használja Dominic megölésére.

Ha érdekel, hogy hogyan kerülhetett vissza Han ezt a videót ajánlom figyelmedbe:

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Halálos iramban 9.

Dom Toretto visszahúzódva él egy félreeső helyen Lettyvel és fiával, a kis Briannel, de tudják, hogy a veszély állandóan ott les rájuk a békés horizonton. Ezúttal ez a veszély arra kényszeríti Domot, hogy szembenézzen múltbéli bűneivel, ha meg akarja menteni azokat, akiket a legjobban szeret. Összehozza csapatát, hogy megakadályozzanak egy olyan tervet, amely megrengeti a világot. A terv kiötlője a legképzettebb bérgyilkos és legprofibb sofőr, akivel valaha találkoztak – és aki történetesen Dom elveszett öccse, Jakob...

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12