Margot Robbie és Ryan Gosling lesz az új Barbie film sztárja

Margot Robbie és Ryan Gosling lesz az új Barbie film sztárja

2022-06-20 13:45:26 - Pankó Evelin - Blog » Filmhír » Margot Robbie és Ryan Gosling lesz az új Barbie film sztárja

A hír igaz, készül a Barbie film élő szereplős adaptációja. A film 2023. július 21-én kerül a mozikba. A Warner Bros a hírt egy "első pillantással" jelentette be, amely Margot Robbie-t Barbie szerepében, rózsaszínbe burkolózva mutatja be.


A Variety 2021. július 9-én megerősítette, hogy a Little Women rendezője, Greta Gerwig fogja rendezni a filmet, Robbie-t pedig ennek a szupersztárjának szerepére szerződtették. Gerwig irányítása alatt a szőke ikon, aki elnöki, orvosi, tanári, divattervezői és olimpiai sportolói karrierje mellett zsonglőrködött is, kénytelen lesz szembenézni feminista kritikusaival. 

Robbie a brit Vogue címlap-sztorijában elárulta: "Igaz, ez a szerep rengeteg teherrel jár! És rengeteg nosztalgikus kötődéssel is egyben. De ezzel együtt rengeteg izgalmat is kaphatunk".

Íme, amit eddig tudunk a babadrámáról:

Ki játssza Ken-t?

2021. október 22-én jelentették be, hogy Ryan Gosling végső tárgyalásokon vesz részt Ken szerepét illetően, aki Barbie jól ismert romantikus érdeklődője, és szuper választás lenne főszereplőnek Robbie mellett. Úgy tűnik, Gosling eredetileg elutasította a szerepet, mondván, hogy túl elfoglalt. Ám a forgatás hosszú csúszása miatt mégis elvállalta Ken alakítását.

2022. június 15-én a Warner Bros. Pictures közzétett egy lehengerlő első képet Goslingról a hírhedt szerepben - szőkített hajjal, farmer mellényben és napbarnított bőrrel.


Miről fog szólni a történet?

Greta Gerwig a forgatókönyvet a Marriage Story-t rendező Baumbach-kal közösen írja, ami azt jelenti, hogy ez nem egy tipikus tévé-játék adaptáció lesz.

"Az emberek általában meghallják a 'Barbie'-t, és azt gondolják, 'Tudom, mi lesz ez a film', aztán meghallják, hogy Greta Gerwig írja és rendezi, és azt gondolják, 'Ó, hát, talán tévedtem..." - mondta Robbie a brit Vogue-nak.

Amíg további hírekre várunk, javasoljuk, hogy nézd meg újra a 2004-es Barbie: A hercegnő és a koldus című úttörő filmet! 

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Greta Gerwig

Greta Celeste Gerwig amerikai színésznő, rendező és forgatókönyvíró. A mumblecore nevezetű filmes mozgalom egyik jeles képviselője, és többek közt olyan rendezőkkel dolgozott már együtt, mint Joe Swanberg vagy Noah Baumbach. Utóbbi Greenberg című filmjében még csak színésznőként, 2013-as Frances Ha című alkotásában viszont már társíróként is közreműködött. A fekete-fehér komédia főszerepéért még Golden Globe-díjra is jelölték a vígjátékszínésznők kategóriájában.

Tovább

Margot Robbie

Margot Robbie ausztrál színésznő. Margot Elise Robbie 1990. július 2. Robbie karrierje független ausztrál filmekben való szerepekkel indult. Később beválogatták a Neighbours című ausztrál szappanoperába (2008-2011), amiért kétszer is jelölték Logie Award-díjra. Miután az Egyesült Államokba költözött, főszerepet játszott az ABC által gyártott rövid életű Pan Am (2011-2012) című drámasorozatban. 2013-ban szerepelt először széles vásznon, Richard Curtis Időről időre című romantikus vígjáték-drámájában, és ugyanebben az évben játszott főbb szerepet Martin Scorsese A Wall Street farkasa című életrajzi filmjében. 2015-ben főbb szerepet játszott a Focus – a látszat csal című vígjáték-drámában, szerepelt a második világháborús Suite Française című drámában és főszerepet játszott a Z, mint Zakariás című tudományos-fantasztikus filmben. Harley Quinnt alakítja az Öngyilkos osztag – Suicide Squad című szuperhős filmben. Jane Portert fogja játszani a Tarzan legendájában.

Tovább

Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling 1980. november 12-én született Kanadában, Ontarióban. Szülei, Thomas és Donna mormon vallásúak. Ryannek egy nővére van, Mandi. Tanulmányait a Cornwall Collegiate and Vocational High Schoolban kezdte, ahol a művészetek és a színjátszás terén is kitűnt kortársai közül. Miután Burlingtonba költöztek, majd a Lester B. Pearson High School diákja volt. Az iskolát és a tanulást sosem szerette igazán, nem jött ki jól az osztálytársaival, de feszélyezték őt a hagyományos oktatási rendszer kötöttségei is. A zenélés és az éneklés már gyerekkora óta érdekelte, többször lépett fel nővérével. Ezen felbuzdulva jelentkezett a Mickey Mouse Club montreali válogatására, ahol sikeresen helytállt, és a következő két évben rendszeresen szerepelt is a műsorban Britney Spears és Christina Aguleira mellett, sőt, amíg az Egyesült Államokban élt, Justin Timberlake édesanyja volt a gyámja, mert Donnának vissza kellett térnie Kanadába. Ezután több sorozatban is feltűnt, de csakhamar olyan filmekben kapott szerepet, mint a Kísérleti gyilkosság (2002) Sandra Bullock-kal, vagy a The Slaughter Rule (2002). A kritikusok először A hitetlen (2001) című filmben nyújtott alakítása után figyeltek fel rá, színészi kvalitásait nem győzték méltatni. Ryan egy zsidó neonáci fiút játszott, teljesítményéért számtalan díjra jelölték. A világszintű hírnevet a Szerelmünk lapjai (2004) című film hozta meg számára, ezt követően pedig már válogathatott a szerepek közül. Láthattuk többek közt a Fél Nelson (2006), a Törés (2007) és a Plasztik szerelem (2007) című filmekben is. Mind a kritikusok, mind a közönség körében hatalmas népszerűségnek örvendett aKék Valentin (2010), mely egy lassan tönkremenő házasság krónikája. Filmbéli partnerét Michelle Williams játszotta. 2011-ben karrierje egyik legemlékezetesebb alakítását nyújtotta a Nicolas Windig Renf rendezésében bemutatott Drive - Gázt!-ban (2011), melyben egy sötét ügyletekbe bonyolódó sofőr szerepében láthattuk. Ezt egy szintén igen erős alakítás követte a George Clooney rendezésében és főszereplésével bemutatott A hatalom árnyékában (2011) című politikai drámában. Az elmúlt években olyan filmekben kapott szerepet, mint a Túl a fenyvesen (2013), a Csak Isten bocsáthat meg (2013), melyet szintén Nicolas Winding Refn rendezet, és az Elcsábítva és elhagyatva (2013). Jelenlegi párját, Eva Mendes-t a Túl a fenyvesen forgatásán ismerte meg.

Tovább
  • Film adatlapok: 499911
  • Sorozat adatlapok: 44551
  • Színész adatlapok: 1309467
  • Kommentek: 38
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 19
  • Cikkek: 155