Márciusi filmajánló

Márciusi filmajánló

2022-02-27 22:18:24 - Pankó Evelin - Blog » Filmhír » Márciusi filmajánló

A nyári kasszasiker szezonig még van pár hónapunk, de azért szögezzük, le hogy 2022 legjobban várt filmje márciusban jelenik meg! A hónap elején Robert Pattinson felveszi a korábban Michael Keaton, Ben Affleck és George Clooney által viselt fekete köpenyt, és három (!!) órán keresztül figyelhetjük Batman szerepében. Köszönjük Matt Reeves! A Batman messze a hónap legjobb filmbemutatója, de a mozikban és a streaming szolgáltatóknál is számos olyan film jelenik meg, amire érdemes időt szánni! Ebben a hónapban kerül mozivászonra Sandra Bullock, Channing Tatum és Brad Pitt akció-vígjátéka és Collin Farrell filozófiai sci-fije is. Na de csapjunk a lecsóba!

1. Batman (március 4)

A számos Covid-hoz kapcsolódó késés után itt van végre az új Batman, akit nem más, mint Robert Pattinson alakít. Vajon felérhet Michael Keatonnal és Christian Bale-el? Mit fog kezdeni Matt Reeves a karakterre, amire eddig még nem volt példa? Hamarosan minden kiderül. Február 28-ig embargó van érvényben a kritikákra, de bármit is mondanak a kritikusok, ez lesz az év egyik legnagyobb filmje! 


2. After Yang (március 4)

Március első hete mozgalmas lesz Colin Farrel számára. Nem csak nagyszerű teljesítményét láthatjuk Oswald Cobblepotként az új Batman filmben, hanem egy sokkal finomabb munkáját is megmutatja ebben a mélyreható és megindító sci-fiben. Az After Yang egy család történetét meséli el, akik egy robotot vásárolnak, hogy magányos örökbe fogadott gyermekük bárbátyja legyen. Amikor a robot elromlik, olyan titkok derülnek fényre, amik mindent megváltoztatnak. A Wall-E óta nem volt olyan film, ami ennyire törődött volna egy robot lelkével. 


3. Pirula Panda (március 10)

A Pirula Panda az teljesen nők által rendezett Pixar animációs film. A film Kanadában játszódik, és egy ázsiai családból származó hősnő körül forog. A szóban forgó hősnő Mei Lee, egy hatalmas, bozontvörös pandává változó változó kislány (természetesen csak akkor, ha stresszel). Ami ebben az átlagos Pixar filmektől eltér, az a film vizuális stílusa. A rendezőt a japán rajzfilmek ihlették, így azokat a színeket, formákat és hangulatokat belecsempészte a legújabb alkotásába is! 


4. Adam Project (március 11)

A Netflix legújabb sci-fije, Ryan Reynoldssal a főszerepben! Egy fiatal fiúnak össze kell fognia a jövőbeli énjével, hogy megtalálja az eltűnt apját. Igazi családi film!


5. Az elveszett város 

Sandra Bullock egy romantikus regényeket író nőt alakít, aki egyenesen az egyik könyvéből vett dzsungel-kalandban találja magát. Az utat persze végig kíséri a könyvborítóján szereplő hiú modell férfi. Imádjuk a kalandokat és szeretjük a vígjátékokat is, így reméljük ez a film ennek a kettőnek a tökéletes kombinációja lesz!

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Batman

A bűnözés elleni küzdelem második évében Batman olyan korrupciót tár fel Gotham Cityben, amely a saját családjához kötődik, miközben szembesül a Rébusz néven ismert sorozatgyilkossal.

Tovább

After Yang

Egy olyan világban, ahol a szülők robotokat vásárolnak élő bébiszitter gyanánt, egy apa és lánya megpróbálja megmenteni robot családtagjuk, Yang életét.

Tovább

Pirula panda

Mei Lee, a 13 éves magabiztos lány próbál anyukája kötelességtúdó lánya lenni, miközben küzd a kamaszkori problémákkal. Védelme érdekében édesanyja, Ming mindig lánya közelében van, ami egy sajnálatos valóság a kamasz számára. És ha a változások a lány érdeklődési körében, kapcsolataiban és testében nem lenne elég, mindannyiszor, amikor ő túl izgatott lesz (szinte mindig), átváltozik egy hatalmas vörös pandává.

Tovább

Az Adam-projekt

Miután az időutazó vadászpilóta, Adam Reed kénytelen kényszerleszállást végezni 2022-ben, összeáll 12 éves önmagával, hogy együtt megmentsék a jövőt.

Tovább

Az elveszett város

Loretta Sage mindig egzotikus helyekről írt a népszerű kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét. Miközben Loretta az új könyvét népszerűsíti, elrabolja őt egy különc milliárdos, aki azt reméli, hogy elvezeti őt a könyvében található elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a valóságban is hős tud lenni, nem csak a könyvekben, így nekivág, hogy megmentse a nőt. A furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...

Tovább
  • Film adatlapok: 350278
  • Sorozat adatlapok: 38331
  • Színész adatlapok: 800760
  • Kommentek: 26
  • Film listák: 76
  • Sorozat Listák: 12
  • Színész listák: 12
  • Cikkek: 129