Már szinkronnal is nézhetjük a Monster Hunter előzetesét

Már szinkronnal is nézhetjük a Monster Hunter előzetesét

2020-10-27 12:44:49 - Gutási Gábor - Blog » Előzetes » Már szinkronnal is nézhetjük a Monster Hunter előzetesét

Akik már játszottak a Monster Hunter játékkal, biztosan már izgatottan várják, hogyan sikerült a sztorit filmvászonra adaptálni. Bár a filmre még decemberig várni kell, az első előzeteseket már megnézhetjük, sőt, a szinkronos verzió is megérkezett. Persze messze menő következtetéseket a szinkron alapján még nem lehet levonni, a látvány szempontjából azonban elmondható, hogy a CGI-on egyáltalán nem spóroltak. Látványra nagyon ütősnek ígérkezik a film, de, hogy valóban jó lesz-e azt majd a történet és a színészek játéka fogja végül meghatározni. 


Színész fronton azonban bizakodóak lehetünk, hiszen a főszerepben Milla Jovovich domborít, akitől a szörnyes vonal egyáltalán nem áll messze. Bár a Resident Evil szériát a vége felé már nem fogadták tárt karokkal a rajongók, a színésznő játékára nem igazán érkezett panasz. A Monster Hunter alap sztorijában nem zombik lesznek, hanem egy idegen világ béli szuper harci technikákkal bíró szörnyek, akik egyáltalán nem örülnek a világukba tévedt emberekkel. Természetesen a Mila Jovovich által alakított Artemis hadnagyot és csapatát sem kell félteni. Hogy, hogyan állják a sarat, decemberben kiderül. 


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

A kaptár

Valami szörnyűség lappang a Kaptárban, egy óriási, földalatti genetikai kísérleti üzemben, ahol halálos vírus üti fel a fejét. Válaszlépésként a Vörös Királynő - azaz a Kaptárt irányító óriási szuperkomputer - szigorú zárlatot rendel el, nehogy a vírus kiszabaduljon. Ezzel az intézkedéssel egyúttal az összes bent rekedt dolgozót is halálra ítéli. Alice és Rain feladata, hogy kommandós társaik élén izolálják a vírust, a team azonban hamarosan érdekes felfedezést tesz: a dolgozók valójában igazán nem is halottak. Ők most a kielégíthetetlen étvágyú, ragadozó Nem-Holtak, akik a Kaptárban ólálkodnak.

Tovább

Monster Hunter

A portal transports Lt. Artemis and an elite unit of soldiers to a strange world where powerful monsters rule with deadly ferocity. Faced with relentless danger, the team encounters a mysterious hunter who may be their only hope to find a way home.

Tovább

Milla Jovovich

A sokoldalú Milla Jovovich , aki modellként, színésznőként, divattervezőként és énekesként is bizonyított, 1975. december 17-én született Kijevben, Ukrajnában. Édesapja Bogdan Bogdanović Jovović szerb orvos, édesanyja Galina Mikhaylovna Loginova orosz származású színésznő. A család Milla 5 éves korában politikai okok miatt elhagyta a Szovjetuniót, először Londonba, majd a kaliforniai Sacramentoba költöztek, végül Los Angelesben telepedtek le. Szülei hamarosan elváltak, így egyedülálló anyja eleinte színészkedésből, majd takarításból próbálta meg eltartani a családot. Édesapja ezalatt egy illegálisan elvégzett műtét miatt börtönbe került 1994-ben, és csak öt évvel később szabadult. A fiatal Milla nehéz családi körülményei és multikulturális háttere miatt nehezen illeszkedett be az amerikai közegbe – a hidegháborús félelmek miatt osztálytársai orosz kémnek és kommunistának csúfolták. 12 évesen, amikor megkapta élete első szerződését, ott is hagyta az iskolát, hogy az akkor már három éve épített modellkarrierjére koncentráljon. Anyja emellett balettra, énekórákra és színi tanodába járatta, ahol hamar megmutatkozott tehetsége. Modellkarrierjében a nagy áttörést Richard Avedonnak köszönheti, aki a 11 éves Millát beválogatta a Revlon egyik kampányának arcai közé. Azóta a Vouge és Cosmopolitan mellett több mint 100 magazin címlapján szerepelt, és az egyik legjobban kereső szupermodellnek számít. Jovovich színészi karrierje szintén elég hamar kezdődött: 1988-ban már két filmet is maga mögött tudhatott (A nepáli herceg – 1988, Vágyak találkozása – 1988), és hamarosan nem csak a filmvásznon, hanem sorozatokban is feltűnt. Pár évvel később megkapta a Visszatérés a kék lagúnába női főszerepét, ami miatt sokáig a szláv Brooke Shields-ként emlegették. További kisebb szerepek és nagyobb csalódások után 1997 Milla számára az igazi ismertséget a Luc Besson rendezésében bemutatott Az ötödik elem (1997) hozta meg. A harcos amazon szerepében később is gyakran feltűnt, miután megkapta Alice szerepét a A kaptár (2002) című, azonos néven futó számítógépes játékból készült filmben. A sorozat későbbi darabjai, a Kaptár 2. - Apokalipszis (2004), a A kaptár 3. - Teljes pusztulás (2007), a A kaptár: Túlvilág (2010) és a A kaptár: Megtorlás (2012) is az ő főszereplésével készültek, ahogy a hamarosan bemutatásra kerülő záró epizód, a A kaptár – Utolsó fejezet (2015) is. Milla a modellkedésen és a színészkedésen kívül a zenélést is sikerrel űzi, zenekarával, a Plastic Has Memory-val rendszeresen koncertezett, dalai több filmben hangzanak el, és a mai napig szívesen komponál. Harmadik férjével, a filmrendező Paul W. S. Andersonnal boldog házasságban él, kislányuk, Ever Anderson 2007-ben született.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12