Krimi rajongók figyelem! Érkezik a Tőrbe ejtve második része

Krimi rajongók figyelem! Érkezik a Tőrbe ejtve második része

2022-06-22 12:52:30 - Pankó Evelin - Blog » Filmhír » Krimi rajongók figyelem! Érkezik a Tőrbe ejtve második része

Közel három évvel (2019) a Tőrbe ejtve első részének megjelenése után, végre kapunk egy folytatást, ami a Glass Onion: A Knives Out Mystery címet viseli. Ez azt jelenti, hogy nagyon hamar, de persze nem elég hamar, újabb poénos párbeszédek, bolondos karakterek és újabb izgalmas rejtélyek várnak ránk.

Az Glass Onion teljes cselekménye még nem publikus, de azt már tudjuk, hogy Daniel Craig Benoit Blanc-ja ismét próbára teszi nyomozói képességeit - ezúttal a festői görög szigeten, Szepsziszben. Ha a Glass Onion hasonlít az elődjéhez, akkor a nézőknek igazi élvezetben lesz részük.

Íme, amit eddig tudunk a filmről:

Bár jelenleg nincs hivatalos megjelenési dátuma a Glass Onionnak, a tervek szerint valamikor 2022 végén, elvileg szeptemberben fog megjelenni. De akármikor is jelenik meg, készüljetek fel arra, hogy a Netflixen lesz elérhető!

Kik lesznek a szereplők?

Rian Johnson és Daniel Craig már megerősítették, hogy visszatérnek a következő részben, de az első rész többi szereplője (még) nem. Bár a karakterek nevei és életrajzai továbbra is titokban maradnak, azt már tudjuk, hogy a Glass Onion többi szereplője Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista és Ethan Hawke.

Van előzetese?

Sajnáljuk, de még nincs trailer... Azonban a Netflix 2022-es filmelőzetesében a videó vége felé látható volt egy rövid klip a Glass Onion-ból. (itt találod: 2:35.) Ebben Blanc és néhány szereplő egy görögországi jachtra száll fel. A Variety szerint a spekulációk alapján sokan úgy vélik, hogy Johnson ősszel egy filmfesztiválon fogja bemutatni a trailert. Ígéretet erre azonban nem tettek.A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Tőrbe ejtve

A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc, akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb titkokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.

Tovább

Tőrbe ejtve - Az üveghagyma

Tovább

Daniel Craig

Daniel Wroughton Craig 1968. március 2-án született. Liverpoolban nőtt fel. Édesanyját gyakran elkísérte színházi előadásokra, ennek hatására kezdett el érdeklődni a színjátszás iránt. 16 évesen bekerült a National Youth Theaterbe, tanulmányait Ewan McGregorral és Joseph Fiennesszal végezte. A mozivásznon az 1992-es Egyedül a ringben című filmben debütált. Ezt követően többnyire kisebb szerepeket kapott. 1998-ban Cate Blanchett oldalán láthattuk az Elizabethben, 1999-ben pedig Az árokban tűnt fel. 2001-ben egy hollywoodi szuperprodukcióban, az Angelina Jolie nevével fémjlezett nagysikerű videojátékon alapuló Lara Croft: Tomb Raiderben kapott lehetőséget. Ezt olyan filmek követték, mint A kárhozat útja (2002), a Torta (2004) vagy a München (2005). Karrierjében az áttörést 2006-ban a Casino Royale hozta meg, melyben ő alakította James Bondot. Bár nagyon sokan kételkedtek benne, hogy megállja a helyét a 007-es ügynök szerepében, a franchise korábbi főszereplői, köztük Sean Connery, Pierce Brosnan és Roger Moore is bizalmat szavaztak neki. A film bemutatása után minden kétséget eloszlatott, a produkció hatalmas kasszasiker lett, de a kritikusok is méltatták. 2007-ben az Invázió, 2008-ban A Quantum csendje című filmben láthattuk. 2011-ben Harrison Ford oldalán játszott a Cowboyok és űrlényekben, majd megkapta A tetovált lány amerikai remake-jének egyik főszerepét. 2012-ben harmadszor alakította James Bondot a Skyfall című filmben. Bár úgy gondolta, hogy ez lesz az utolsó alkalom, amikor eljátszhatja az ikonikus titkosügynököt, 2015-ben ismét Bond szerepében láthatjuk majd viszont. Kétszer nősült, 1992 és 1994 között Fiona Loudon színésznő volt a felsége, akitől egy lánya született, Ella. 2011-ben vette el Rachel Weiszt, akivel a mai napig egy párt alkotnak.

Tovább
  • Film adatlapok: 393312
  • Sorozat adatlapok: 41001
  • Színész adatlapok: 934929
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 113
  • Sorozat Listák: 21
  • Színész listák: 13
  • Cikkek: 138