Jelentkezz, te is lehetsz Squid Game játékos! Nyerd meg az életed!

Jelentkezz, te is lehetsz Squid Game játékos! Nyerd meg az életed!

2022-06-27 12:46:09 - Pankó Evelin - Blog » Sorozathír » Jelentkezz, te is lehetsz Squid Game játékos! Nyerd meg az életed!

Úgy gondolod, hogy megvan benned minden, ami a "Squid Game" játékához kell? A Netflix most lehetőséget ad a Nyerd meg az életed című koreai sikersorozat rajongóinak, hogy bizonyítsanak: a túlélődráma által inspirált valóságshow házigazdái lehetnek.

Június 14-én a streaming platform bejelentette, hogy "minden idők legnagyobb reality versenyét" rendezik meg. És akárcsak a Nyerd meg az életedben, a műsorban is 456 versenyző - ez lesz az eddigi legnagyobb szereplőgárda egy valóságshowban - fog megküzdeni egy sor észvesztő játékban a hatalmas, 4,56 millió dolláros (igen, jól hallottad!) pénzdíjért.

Mielőtt pánikba esnél, és azt hinnéd, hogy a streaming platform sírba taszítja a versenyzőket, csak annyit mondjunk, hogy a tét nem élet-halál kérdése. Konkrét játékokat még nem jelentettek be, de már most kíváncsiak vagyunk, hogy a 10 epizódos sorozat, amely "tele lesz feszültséggel és fordulatokkal", tartalmazni fogja-e a Red Light, Green Light baba, a kötélhúzós meccs és a dalgona cukorkakihívás nem halálos változatát. Mivel a Squid Game 2. évada már készül, reméljük, hogy az új epizódokból is kapunk némi inspirációt.

Szeretnél azon kevesek közé tartozni, akik zöld tréningruhát ölthetnek magukra? Íme, hogyan csíphetsz el egy helyet a versenyben:

A Netflix jelenleg nyitott a potenciális versenyzők jelentkezésére a világ minden tájáról, feltéve, hogy a jelentkezők beszélnek és értenek angolul, mivel a játékok utasításait hangszórón keresztül angolul adják meg. A jelentkezéshez a Netflix azt kéri, hogy küldjetek be egy egyperces videót, amelyben elmagyarázzátok, hogy kik vagytok, miért szeretnétek részt venni a Squid Game: The Challenge-ben, mi lenne a nyerő stratégiád, és mit tennél a történelmi jelentőségű pénzdíjjal, ha te nyernél. A résztvevőknek legalább 21 évesnek kell lenniük, és vállalniuk kell, hogy 2023 elején négy héten át részt vesznek a forgatáson.

Mivel a forgatás várhatóan csak 2023-ban kezdődik, gyanítjuk, hogy a verseny csak 2023 végén vagy 2024 elején kerül képernyőre. De ne aggódj! Íme a vetélkedő előzetese, hogy addig is elidőzz kicsit:A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Nyerd meg az életed

Több száz pénztelen játékos elfogad egy különös meghívást, hogy gyerekeknek való játékokban mérjék össze a tudásukat. Csábító díj – és halálos veszedelem – vár rájuk.

Tovább
  • Film adatlapok: 393312
  • Sorozat adatlapok: 41001
  • Színész adatlapok: 934929
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 113
  • Sorozat Listák: 21
  • Színész listák: 13
  • Cikkek: 138