Jared Leto újra magára öltheti Joker szerepét?

Jared Leto újra magára öltheti Joker szerepét?

2020-10-27 12:59:27 - Gutási Gábor - Blog » Sztárhír » Jared Leto újra magára öltheti Joker szerepét?

Bár Jared Leto úgy tűnt, átigazolt egy másik képregény filmbe A Suicide Squad - Öngyilkos osztag megosztó véleményei után, úgy tűnik hamarosan újra magára öltheti a híres és hírhedt maffiaherceg szerepét. Míg Joaquin Phoenix Oscar szobrot kapott a szerepért, addig Jared Leto-t az alakításáért, finom szólva nem csókolták homlokon a rajongók. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy Zack Snyder vele képzeli el a szerepet, és ad egy második esélyt a nevető gyilkosnak Leto megformálásában. Persze nem kell aggódni, nem egy újabb egész estés Joker filmről van szó.


Leto Jokere mindössze Az Igazság Ligája rendezői változatában kerül bele. Annak idején, amikor az Öngyilkos osztag debütált a mozikban Leto nem egyszer adott hangot a csalódottságának, hogy rengeteg jelenete végezte a vágóasztalon, így a karaktere sem volt teljesen érthető. Pedig szívét-lelkét beletette a szerepbe, hiszen a forgatási szünetekben sem vált meg a szerepétől, amivel állítólag a kollégáit is az őrületbe kergette. Hogy ez most is így lesz-e, azt még nem lehet tudni, az azonban bizonyos, hogy ha csak egy rövid ideig is, de újra láthatjuk Letot zöld hajjal és eszelős vigyorral. 

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Joker

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök méltó ellenfele.

Tovább

Jared Leto

Jared (Joseph) Leto 1971 december 26-án született a Louisiana állambeli Bossier Cityben. Színészként és zenészként is hírnévre tett szert, ő a népszerű 30 Seconds to Mars rockbanda énekese, gitárosa és dalszerzője. Gyermekkorában számos alkalommal költözésre kényszerültek, éltek Louisianában, Colorádóban, Virginiában és Haitin is. Leto a középiskola után pár évig festészetet tanult a University of the Arts Philadelphia falai között, majd a New York-i School of Visual Artson töltött el néhány évet. 1992-ben úgy döntött, hogy Los Angelesbe költözik, és zenészként valamint színészként is szerencsét próbál. 1994-ben szerepet kapott a My so-called Life (1994) című sorozatban. Ezt követően karrierje emelkedő pályára állt, és olyan filmekben láthattuk, mint a Cool and the Crazy (1994), a A szerelem színei (1995), a Az utolsó nagy király (1996) vagy a Harc a másodpercekért (1997). Az ezt követő években többnyire szerepeket kapott (Az őrület határán, 1998, Harcosok klubja, 1999, Amerikai pszichó, 2000), de ekkoriban már az egyik legjobb fiatal tehetségként tartotta számon a szakma. Egyik legjelentősebb alakítását a Rekviem egy álomért (2000) című filmben nyújtotta, melyben egy lecsúszott narkós szerepében láthattuk. Teljesítményét a kritikusok is elismeréssel illették. Kiváló színészi kvalitásait a A fegyvernepperben (2005), valamint a Chapter 27 (2007) és a Mielőtt meghaltam (2013) című filmekben is megcsillogtathatta. Utóbbiban egy AIDS-es transzvesztitát alakított, a szerep pedig meghozta karrierje első Oscar-díját. A filmezés mellett a 30 Seconds to Mars frontembereként is ismerjük. A bandát bátyjával, Shannonnal lapították még 1998-ban. A zenekar sikeréhez az is hozzájárult, hogy Jared Leto rendezi a zenekar videoklipjeit. Eddig négy nagylemezt adtak ki – 30 Seconds to Mars (2002), A Beautiful Lie (2005), This Is War (2009) és Love, Lust, Faith and Dreams (2013). Emellett három további lemezt is piacra dobtak – AOL Sessions Undercover (2007), To the Edge of the Earth (2008) és MTV Unplugged: 30 Seconds to Mars (2011).

Tovább
  • Film adatlapok: 259470
  • Sorozat adatlapok: 34699
  • Színész adatlapok: 533151
  • Kommentek: 1
  • Film listák: 32
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 61