Itt az új Free Guy előzetes

Itt az új Free Guy előzetes

2020-10-30 13:36:36 - Wakanda DC - Blog » Sorozathír » Itt az új Free Guy előzetes

Egy szuper vígjáték amit a Deadpool készítőinek köszönhetünk, így akinek tetszett a Deadpool annak ez a film is biztosan jó szórakozást fog nyújtani. A filmtörténete elég érdekes, miszerint egy játékról szól az egész amiben Ryan Reynolds valami vírus szerűség. Az előzetesből kiderül, hogy lesz benne romantika, szerelem és sok humor, a Deadpool hoz hasonlóan morbid humorokkal is tele lesz. Te várod már ezt a filmet?


Itt van Ryan Reynolds Free Guy hamarosan megjelenő akcióvígjátékának legújabb trailerje . Legutóbbi kalandjában Reynolds alakítja Guyt , egy kedves és igénytelen banki pénztárost, akit rendszeresen megvernek és túszként tartanak. Miért? Nem játszható karakter egy erőszakos videojátékban. Egy nap Guy megtudja az igazságot a létezéséről és a körülötte lévő világról, ami elindítja őt egy küldetésben, hogy megmentse a játékot a bezárástól. Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar és Taika Waititi kerekíti a szereplőket, Shawn Levy pedig rendez. Az eredeti terv az volt, hogy a Free Guy júliusban indul, de a koronavírus-járvány véget vetett ezeknek a terveknek. A Free Guy megjelenését ez év decemberében tervezik , bár ez változhat. A mozik megpróbálták visszaszorítani a közönséget, és néhány megmaradt 2020 film nemrégiben elhagyta a helyét ( Fekete Özvegy, Nincs idő meghalni ). Egyelőre azonban a Free Guy előre lép a decemberi dátummal, amit ez az új trailer is bemutat.


Bő tíz hónappal az első trailer bemutatása után a 20th Century Studios feltárta második pillantását a Free Guy-ra. Nem csak a Comer Molotov Girl-jéről és a játékon kívüli világról árulkodik többet, hanem azt is, hogy Guy hogyan alakul át a szokásos NPC-ből hőssé. Ellenőrizze lent.

A Free Guy második trailere nagyobb hangsúlyt fektet Guy és Molotov Girl kapcsolatára. Míg Guy szilárdan létezik a Free City világában, Molotov Girlnek van egy álneve a való világban: Milly (a Comer is játszik), a játék egyik programozója. Kapcsolatuk nyilvánvalóan nem lehet lehetséges, de a kettő újra és újra összetartozik, amikor a Szabad Város megsemmisülésétől küzdenek. Ez a Killing Eve sztárja, Comer első nagyjátékfilmje, és csak ezen előzetes alapján valós lehetőségeket fog kapni a ragyogásra.

Összességében elmondható , hogy a Free Guy úgy néz ki, mint egy könnyed cselekedet, amely igazi szívvel mozog. Shawn Levy rendező korábban arról beszélt, hogy a Free Guy hogyan tud kapcsolatba lépni az összes közönséggel azon az üzenetén keresztül, hogy felismeri a háttérben lévőket, és nyilvánvaló, hogy Guy utazása mindenkitől a világmegváltó hősig ezt tükrözi. Még mindig nem világos, hogy a Free Guy időben megjelenik-e, de ha mégis megtörténik, akkor ez csak az a fajta komoly siker, amelyet az emberek keresnek. Hiszen manapság mindenki használhatna egy kis optimizmust, nem?


Shawn Levy, a Free Guy rendezője elmagyarázza, hogy új videojáték-vígjátéka miért fogja az embereket érdekelni az NPC-kben (és ezekhez kapcsolódni). Ebben a decemberben Ryan Reynolds újfajta hősöt fog játszani: egy normális, mindennapos banki pénztáros. Reynolds Guy-jánakazonbanvan egy csavarja: nem játszható karakter egy videojátékban. Azok számára, akik kevésbé ismerik a virtuális világot, ez azt jelenti, hogy lényegében háttérkarakter, akit gyakran megvernek és túszként tartanak. Amikor megtudja a létezése mögött meghúzódó igazságot, Guy az önerő és a felfedezés cselekvésekkel teli útjára talál. A Free Guyfőszereplői még Jodie Comer, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery és Taika Waititi.


Ryan Reynolds elgondolkodik azon, hogyan csinált karriert gúnyolódva magáról, miközben a készülő Free Guy című filmjét népszerűsítette . Az új Disney-Fox vígjátékban Reynolds Guy életre szóló felfedezést tett : egy erőszakos videojáték nem játszható karaktere. Guy hamarosan küldetésre indul, hogy megmentse a játékot a bezárástól, ami közvetlenül a Molotov Girl (Jodie Comer) és egy sor egész karakter útjába áll. A Free Guy- t eredetileg ez év júliusában tervezték szabadon bocsátani, de a koronavírus-járvány egészen decemberig késleltette. Reynolds kétségtelenül leginkább arról szól, hogy a rossz szájú Wade Wilsont játssza a Deadpool- filmekben, és időnként nehéz volt meglátni, hol végződik Wade és Reynolds. Az évek során Reynolds megszokta, hogy gúnyt űz magából, filmjeiből és a közeli körében lévőkből, főleg, ha filmjeinek marketingjét illeti. A Free Guy már látta ennek árnyalatait; a film korai promóciós klipjében Reynolds és Taika Waititi főszereplő úgy tett , mintha soha nem játszottak volna együtt a sokat emlegetett Zöld Lámpában .

Free Guy előzetes 2.A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Free Guy

Guy rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Tovább

Ryan Reynolds

Ryan Rodney Reynolds 1976. október 23-án született Kanadában, Vancouverben. Édesapja, Jim nyugdíjazott rendőr, édesanyja, Tammy eladó. Kettő vér szerinti, és egy örökbe fogadott bátyja van. A színész viszonylag hosszú utat járt be a sikerig, holott már 15 éves korában játszott a Hillside című Nickelodeon-sorozatban, és kisebb szerepeket kapott a Ha hallgattál volna (1995) és a Hidegvérrel (1996) című filmekben. Ryan a sikertelenség miatt úgy döntött, hogy felhagy a színészettel, ám egy barátja rávette, hogy költözzenek Los Angelesbe. Számtalan elutasítás után végül szerepet kapott a Két pasi meg egy csajszi című sorozatban, melyben az egyik címszereplőt alakította. Bár a sorozat nem aratott hatalmas sikereket, azonban hozzásegítette Reynoldsot a következő munkákhoz. 2002-ben egy kiöregedett diákot alakított a Buliszerviz (2002) című vígjátékban, melyek köszönhetően széleskörű népszerűségre tett szert, ezt követően pedig szerepet kapott az Apósok akcióban (2003) című remake-ben. A kétezres évek második felében beindulni látszott a karrierje, olyan filmekben láthattuk, mint a Penge: Szentháromság (2004), A rettegés háza (2005), a Csak barátok (2005), a Füstölgő ászok (2006) és a Nász-ajánlat (2009). A színész a képregény-feldolgozásokba is belekóstolt; az X-Men kezdetek: Farkas (2009) című produkcióban Deadpoolt alakította, majd a címszereplő bőrébe bújt a vegyes fogadtatású Zöld Lámpásban (2011). Az Élve eltemetve (2010) című filmben nyújtott alakítását nem győzte méltatni a szakma. Az film szinte teljes játékidejében a koporsóba zárt Reynoldsot láthatjuk. A Sundance-en bemutatott alkotás elsöprő kritikai fogadtatásban részesült. A színész az elmúlt években olyan filmekben tűnt fel, mint a Testcsere (2011), a Védhetetlen (2012), az R.I.P.D. - Szellemzsaruk (2013) és a Turbó (2013), továbbá ő kölcsönözte Guy hangját a Croodék (2013) című animációs filmben. Hosszabb-rövidebb ideig kapcsolatban volt Alanis Morisette-el és Scarlett Johanssonnal, jelenleg Blake Livelyval alkotnak egy párt.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12