Így rendezzetek saját, családi Oscar-gálát!

Így rendezzetek saját, családi Oscar-gálát!

2023-02-27 21:38:54 - Wakanda DC - Blog » Ajánló » Így rendezzetek saját, családi Oscar-gálát!

A filmes szakma egyik legfontosabb díjátadója évről évre az egész világot a képernyők elé szegezi. Népszerűsége vetekszik a szilveszteri visszaszámlálós pillanatokkal és a királyi esküvőkkel is, hiszen az érdekfeszítő show-elemekkel vagy hangzatos botrányokkal tarkított műsort még azok is tűkön ülve várják, akik az alkotásokat csak hírből ismerik.

Ha a gyerekekkel nem szeretnénk hajnalban a tévé előtt gubbasztani, de mozi-rajongásunkat mégis szívesen megosztanátok velük, van egy tuti tippünk! Mi is lehetne klasszabb vasárnapi családi program, mint egy saját Oscar-gála rendezése?

Az alábbi tippekkel szuper szórakoztató közös napot kerekíthettek a hollywoodi csinnadratta köré!

Szavazzátok meg a kedvenc meséiteket!

A látványos show mellett az Oscar azért mégiscsak az év filmművészeti terméseinek értékeléséről szól. Vegyük hát át mi is a zsűri szerepét, és versenyeztessük meg például a kedvenc meséinket!

Legyen legjobb történet, legkedvesebb karakter kategória, és persze diafilmek esetében a legügyesebb mesélő is kaphat egy-egy saját készítésű szobrocskát!

Legyen műsorvezetés is!

Mielőtt átveszi a főszerepet a téli esték kedvenc kelléke, az örök klasszikus diavetítő, nem maradhat el a profi felvezető és a sok-sok díjra érdemes diafilm mese méltatása.

A hálás szerepet elvállaló gyerkőcök segítségére lehet egy mágneses rajztábla is, hiszen a rajztábla nem csak a súgógépet helyettesítheti, de tematikus kreatív dekorációt is varázsolhatunk a rögtönzött színpad mellé.


Írjatok vicces köszönőbeszédeket!

Vajon mit mondhat a három kismalac, amikor könnyes szemmel átveszi a legkitartóbb szereplő díját, kinek mond köszönetet Hófehérke, és világbékét kér-e Piroska a házi színpadon állva? A beszédek kitalálásával a fantáziájuk eleresztése mellett a nyilvános szereplést is gyakorolhatják a kicsik!

Gondoskodjatok az alkalomhoz illő öltözékről és cateringről!

Minden nagy esemény kihagyhatatlan eleme a résztvevők outfitjének dicsérete. Adjuk meg mi is a módját az estének, és használjuk fel kreatívan a ruhásszekrényünk tartalmát!

Természetesen előkerülhetnek a farsangi és szilveszteri jelmezek és kellékek is: egy elegáns kalap vagy álarc garantáltan feldobja a megjelenésünket! A nagy izgalom után pedig koccinthatunk egy kis gyerekpezsgővel is.

  • Film adatlapok: 432423
  • Sorozat adatlapok: 41320
  • Színész adatlapok: 1022931
  • Kommentek: 32
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 144