Halálos iramban 10 új előzetes elemzés

Halálos iramban 10 új előzetes elemzés

2023-02-27 22:16:09 - Wakanda DC - Blog » Előzetes » Halálos iramban 10 új előzetes elemzés

Nagyon sokan vártuk már a következő rész új előzetesét, és az biztos, hogy elégedettek lehetünk, nagyon sok szuper jelenetet kaptunk és kaptunk egy új szuper szereplőt is a filmbe amely még jobban garantálja a film sikerét, hogy Jason Momoa lesz az új ellenség. Lesz benne verseny, lövöldözés, autó zúzás  érzelem és minden ami ahhoz kell, hogy tutira elmenjünk a mozikba.

A Fast Five óta minden Fast & Furious film nyilvánvalóan egyre hihetetlenebb lett, mint az előző. A sorozat autókat küldött az űrbe, két karaktert térített vissza a halálból, és talán a leghitetlenebb módon azt sugallja, hogy John Cena és Vin Diesel valamilyen módon biológiai testvérek. A Fast X trailer esetében úgy tűnik, hogy a sorozat egy lépést visszalép akciófilmes hatalmába, és visszatér a gyökereihez, mint egy jó régimódi családi dráma, időnként felrobbanó autóval, de a sorozat mindig is a családról szólt és egyre nagyobb lett, de ami a legdurvább, hogy egyre több olyan új családtag ül az asztalnál akik az előző részekben még halálos ellenségek voltak. Vajon hányadik részben lesz családtag Charlize Theron :)

Rita Moreno debütál Dominic Torretto (Vin Deisel) édesanyjaként, Jordana Brewster pedig testvéreként. Chris „Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Michelle Rodriguez, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Jason Statham és John Cena mind visszatérnek, kiegészítve a Toretto család tarka, sztárokkal teletűzdelt legénységét. Unironikusan szeretem, hogy mióta Vin Diesel és Dwayne „The Rock” Johnson összeveszett , Diesel elment, és kapott magának egy másik, jobb bunyóst/színészt, hogy kiegészítse a szereplőgárdát? Soha nem fordítasz hátat a családnak, hacsak nincs szó pénzről vagy egoról.

Charlize Theron megismétli a kibergonosz Cipher szerepét, aki egy Dante nevű férfit (Jason Momoa) toboroz, aki bosszút áll, miután a Toretto család ellopta a pénzét és megölte családtagjait a Fast Five eseményei során . Ráadásul Theron határozottan a pörgős bajuszos gazember korszakában él, mivel a trailer utolsó jelenete egy kis testváltásra utal?! Még ha a franchise nem is léphet ki az űrbe, valami olyasmit fog adni, ami még a hitetlenség legmegengedőbb felfüggesztését is megfeszíti.


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Halálos iramban 10

Dom Toretto és családja minden útjukba kerülő ellenségnek túljárt az eszén és minden helyzetből kihozta a lehető legjobbat. Most szembe kell nézniük egy félelmetes fenyegetéssel, amely a múlt árnyékából bukkan fel, akit a vérbosszú fűt, és aki elhatározza, hogy szétzilálja ezt a családot, és elpusztít mindent – és mindenkit –, akit Dom szeret. Örökre.

Tovább
  • Film adatlapok: 432423
  • Sorozat adatlapok: 41320
  • Színész adatlapok: 1022931
  • Kommentek: 32
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 144