Guy Ritchie leporolta kedvenc brit maffiózóit, és nem is csinálta rosszul

Guy Ritchie leporolta kedvenc brit maffiózóit, és nem is csinálta rosszul

2020-10-13 12:05:21 - Gutási Gábor - Blog » Kritika » Guy Ritchie leporolta kedvenc brit maffiózóit, és nem is csinálta rosszul

Nyáron debütált a mozikban az Úriemberek című Guy Richi film. Sokan várták, hogy a Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső és a Blöff után tudja-e még hozni a rendező ugyanazt a színvonalat, tekintve, hogy azóta eltelt több mint húsz év. Természetesen lehetetlen elvárni ugyanazt az élményt, de meglepő módon, a film nagyon megközelítette két nagy elődje szintjét. Igaz, a történet jóval egyszerűbb, de csavaros fordulatból, lehetetlen helyzetekből, és sosem hallott párbeszédekből most sem lesz hiány.

A színészek igazán kitettek magukért, Matthew McConaughey-nek nagyon jól állt a dörzsölt drogfőnök szerep, és meglepően hitelesen alakította Hugh Grant is a pofátlan, sunyi zsarolót. Emellett Charlie Hunnam is megvillantotta a tehetségét, mint a főnök jobb keze, amit már sokan vártak tőle. Bár annyira nem fog a film megragadni senkit, mint a Blöff, azért egy kellemes szórakozás, szóval aki szereti Mr. Richi filmjeit egyáltalán nem fog csalódni, mert úgy nézni a rendező újra magára talált.

Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Úriemberek

Amikor híre megy, hogy Mickey Pearson túl akar adni londoni birodalmán, az egész alvilág felbolydul. Rengeteg pénz forog kockán, nem csoda, hogy kirobban a harc. Mindenféle kétes alak bukkan fel a meggazdagodás reményében. Egyre több hulla és fegyver kerül elő, ám azt mégis nehéz lenne megjósolni, hogy végül kié lesz a csinos drogüzlet.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12