Google 2021 film toplista

Google 2021 film toplista

2021-12-18 15:51:25 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » Google 2021 film toplista

Minden évben kiad egy listát a Google a legjobban keresett filmekről amely persze Magyarországra van szűkítve. A mostani listán azonnal láttam, hogy valami nem stimmel a listán a 2. helyezés az Elk*rtuk gondoltam nah ezt megnézem a Google trends-el is és egyértelműen ennek a listának semmi köze a valósághoz, nem tudom, hogy ezt honnan vették, de olyan mintha valaki a hasára ütött volna és amit gondolt berakta html-be aztán tessék. 

Forrás: Google trends


Csináltam egy elemzést ezekkel a filmekkel az igazi Google trends-el ami tényleg a statisztikákat nézi, igaz sajnos nem lehet úgy szűrni, hogy csak 2021-et nézze, így 2020 decemberétől van a diagrammon az eredmény, a listát próbálgattam olyan filmekkel is amelyek szerintem voltak nagyobb sikerek, mint aki a 2021-es film keresési listát rakta össze és még a TOP1 film sem stimmel:

Egyértelműen látszik, hogy az Elk*rtuk kb senkit sem érdekelt, mégis a Google szerint ez volt az egyik legkeresettebb filmes szó Magyarországon, én jó pár filmet kipróbáltam még amit szerintem a legtöbben kerestek, de persze, lehet, hogy kihagytam én is valamit aminek itt volna a helye a lényeg, hogy az igazi Google trends szerint jól látszik, hogy a Fekete Özvegy volt az egyik legkeresettebb film, ugye ezt a filmet már 2020-ban meg kellett volna kapnunk, de a "helyzet" miatt ugye többször is csúszott, ezért is lehet, hogy sokkal többen kerestek erre a filmre, de abban 1000%-ig biztos vagyok hogy az Elk*rtuk filmnek semmi keresnivalója nem volt ezen a listán, hisz az átlag diagramon szinte nem is látszik a piros szín! Nézzétek meg az én listámat is ahol a szerintem legjobb filmek szerepelnek 2021-ből: Legjobb filmek 2021

A listán viszont meglepett, hogy a Miután elbuktunk című filmnek mekkora sikere volt, és az igazi trends is ezt mutatta, így ezt a filmet gyorsan fel is tettem az én listámra, a listát ti is változtathatjátok a szavazataitokkal!

Mindenesetre ezek után a többi listának sem adnék nagy jelentőséget.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Venom 2. – Vérontó

Eddie a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni. És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne. Rá is szorul: mert egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel kell szembenéznie, akit senki nem akar rövid pórázon tartani.

Tovább

Elk*rtuk

Amikor Réka rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos miniszterelnöki hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy ezzel jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll az MTV-nél újságíró-gyakornokként dolgozó szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel lebukik a főnöke előtt, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak. Ezért miközben a beszéd kiszivárogtatásának hátterét, a tévészékház ostromának részleteit és a budapesti rendőrattakok ellentmondásait kutatják, nem csak a karrierjük kerül veszélybe...

Tovább

Örökkévalók

Egy csapat földöntúli hős az emberiség hajnala óta védelmezi a Földet. Amikor rég elveszettnek hitt, rettentő lények térnek vissza rejtélyes körülmények között, az Örökkévalók összegyűlnek, hogy ismét az emberek segítségére siessenek.

Tovább

Miután elbuktunk

Tessa élete egyik legfontosabb döntésének meghozatalára készül, ám hirtelen minden a feje tetejére áll. A lány családjával kapcsolatos titkok felszínre törése minden eddiginél nagyobb próbatétel elé állítja a Hardinnal való kapcsolatát, és ezúttal egyáltalán nem biztos, hogy boldog végkifejlete lesz kettejük szerelmi történetének.

Tovább

Free Guy

Guy rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Tovább
  • Film adatlapok: 362791
  • Sorozat adatlapok: 38932
  • Színész adatlapok: 839424
  • Kommentek: 27
  • Film listák: 80
  • Sorozat Listák: 12
  • Színész listák: 12
  • Cikkek: 133