Ezzel büntet minket Adam Sandler? - Hubie, a halloween hőse

Ezzel büntet minket Adam Sandler? - Hubie, a halloween hőse

2020-10-13 12:10:13 - Gutási Gábor - Blog » Kritika » Ezzel büntet minket Adam Sandler? - Hubie, a halloween hőse

Még mielőtt kiderült volna, hogy a Csiszolatlan gyémántban nyújtott alakításáért Adam Sandler mellőzve lesz az Oscaron, kijelentette, ha nem jelölik, valami bűn rossz filmet fog ránk szabadítani. Tudván, hogy Sandler igen is tud jó színész lenni, ha a akar, és mert a Gyagyás gyilkosság a 2019-es év legnépszerűbb Netflix filmjei közé került, sokan még várták a csodát, amikor megjelent a Hubie, a halloween hőse. Aki látta a filmet, rájöhetett, hogy Adam Sandler ugyan jó színész, de itt biztosan nem akart az lenni.

Persze nem lehet teljességgel állítani, hogy a színész beváltotta a fenyegetését, mert a film nem lett katasztrofálisan rossz, de azt azért ki lehet jelenteni, hogy a jó nem ilyen. De nemcsak Sandler játék, maga a film sem fogja alapjaiban megrengetni a műfajt. Természetesen azért a film próbálkozik, és Adam Sandler és Kevin James párosán látszik, hogy nem először dolgoznak együtt. Ha csak egy könnyed kikapcsolódást keresünk, és másfél órára kikapcsolnánk az agyunkat, akkor tehetünk vele egy próbát, és abban is biztosak lehetünk, hogy a halloween téma ellenére sem fog senki rosszat álmodni tőle, és talán Sandler játékától sem.

Róluk szól

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Adam Sandler

Adam Sandler (Brooklyn, New York, 1966. szeptember 9. –) amerikai színész, producer. Végzettségét tekintve bölcsész. 1966. szeptember 9-én született Brooklynban (New York), zsidó családban, Judy és Stanley Sandler gyermekeként. A felmenők mindkét ágon orosz bevándorlók leszármazottai. Felesége (2003) Jackie Sandler, akitől két gyermeke született. Életéről keveset tudni, mivel teljes mértékben elzárja családját és magánéletét a médiától. Mióta az eszét tudja, mulattatni akart, és ezt tette akkor is, amikor a New York University szemesztereit látogatta. Tizenhét éves (1983) kora óta lépett fel különféle klubokban stand-up komikusként, mígnem felfedezője, Dennis Miller bemutatta a Saturday Night Live producerének. 1990-1995 között a sztár lankadatlan gyártotta a poénokat, olyan visszatérő témákban, mint a maszturbáció, valamint a tanárok és a közhivatalnokok kíméletlen kigúnyolása. Mikor filmes karrierje útján igencsak megindult, otthagyta a show-világot. A Pancserockban, a Csúcsfejekben és a Segítség, karácsony!-ban kapott kisebb szerepek után a Billy Madisonnal debütált főszereplőként, ahol már a forgatókönyvbe is besegített. Sandlernek a sikert végül az 1998-as év hozta, amikor leforgatta a Nászok ásza című romantikus vígjátékot Drew Barrymore partnereként, majd A vizesnyolcast, mely 39 millió dollárt jövedelmezett az első hétvégén. Eztán következett az Apafej, mely két millióval felülmúlta az előbbi debütálását. Adam általában a haverokkal, barátokkal filmez ilyen például Nick Swardson, Chris Rock, Kevin James vagy Rob Schneider akik majdnem minden filmjében felbukkannak akár nagyobb akár kisebb szerepekben.

Tovább

Hubie, a halloween hőse

Hubie nem éppen közkedvelt a massachusettsi Salemben, de egy valóban parás Halloween alkalmával a jószívű fickó, aki mellesleg egy gyáva nyúl, a város védelmére kel.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12