Keress pénzt filmes cikkek írásával
Ezeket a vígjátékokat várhatjuk idén

Ezeket a vígjátékokat várhatjuk idén

2022-05-13 20:05:53 - Pankó Evelin - Blog » Filmhír » Ezeket a vígjátékokat várhatjuk idén

Elnézzük, hogy az utóbbi évekről nem a móka és a kacagás jutott először mindenkinek az eszébe. Szerencsére volt néhány egész jó alkotása a 2020-as és a 2021-es évnek is, ám az idei filmek és sorozatok úgy gondoljuk, hogy ezeket felülmúlják. Lassan visszatérnek a tömegek a mozikba, és a számos várva várt filmek és sorozatok pedig végre képernyőre kerülnek. Összegyűjtöttük a vígjátékok szerelmeseinek az idén májustól megjelenő legjobb darabokat, hogy mókásan teljen az év második fele is. Jó szórakozást!

1. Hacks - A pénz beszél - sorozat - HBO - második évad: május 12

Egy amerikai vígjáték dráma, tragikomédia, amelynek a stábja igazán odatette magát, és a legjobb vicceket, jeleneteket dolgozta ki. 2. Senior Year - film - Netflix - május 13

A 2000-es évek elején játszódó vígjátékoknak sosem lehet ellenállni, pláne, ha a középsikolai életről van szó. Rebel Wilsont ebben a filmben pontosan ennek a világában láthatjuk, méghozzá pompomlányként, aki egy rosszul sikerült mutatvány miatt hosszú időre kómába kerül. 37 évesen ébred fel, és a tinédzser kori álmait kezdi üldözni. 3. Bob burgerfalodája - film - mozi - május 26

Egy aranyos és vicces 12 évados animációs sorozatnak a várva vált megfilmesített verziója. A Belcher család kalandjait egy zenés vígjátékban követhetjük, amelyben megpróbálják megmenteni az éttermüket annak bezárásától. 4. Minyonok: Gru színre lép - film - mozi - június 30

Amióta a Gru 2010-ben az animációk szenzációjává vált, azóta csendesen formálódik a Minyonok verziója is. Most Gru (szupergonosz) fiatalkorára visszavezető előzményfilmhez érkeztünk, ami a Vicious 6 nevű csapatot is bemutatja nekünk. A hűséges minyonjaival az oldalán, Gru megpróbálja bebizonyítani a gonosz képességeit és vetekszik egy másik szupergonosszal egyaránt.5. The man from Toronto - film - Netflix - augusztus 12

A világ leghalálosabb bérgyilkosát összetévesztik egy teljesen átlagos sráccal (Kevin Hart) egy Airbnb bérlésénél.6. Rick és Morty - sorozat - 6. évad - HBO - még nincs hivatalos dátum, 2022

A felnőtteknek szóló, IMDB listákat vezető animációs sci-fi témájú sorozat sokak egyik kedvenc komédiája. Vajon mi történik a legújabb évadban?7. Tőrbe ejtve 2 - film - Netflix - még nincs hivatalos dátum - 2022 - előzetes nem elérhető

Rian Johnson hatalmas sikerű első filmjének követező része. Szinte biztos, hogy Daniel Craig visszatér a képernyőre, akihez sok más korábbi szereplő is csatlakozik. 

8. Fortune hadművelet: A nagy átverés - film - mozi - június 16

Orson Fortune különleges ügynök beszervezi a csapatába Hollywood egyik legnagyobb filmsztárját, hogy segítsen neki egy titkos küldetésben, amikor egy új fegyvertechnológia eladása a világrend felborulásával fenyeget. A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

A végzős év

Egy félresikerült mutatvány miatt a pomponlány 20 évig kómában volt. Mikor 37 évesen felébred, készen áll rá, hogy megvalósítsa középiskolai álmát, és bálkirálynő legyen.

Tovább

Bob Burgerfalodája: A film

Bob Flecher családias hangulatú kis hamburgerbüféjét, melyet feleségével, Lindával közösen vezet, mindenki ismeri. A mindennapok gondjai ugyanúgy változatlanok, ám nincs olyan probléma, amelyen ne lehetne segíteni egy kis derűvel.

Tovább

Minyonok: Gru színre lép

A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.

Tovább

A torontói ember

Még a legnagyobb profik is követnek el hibákat, főként akkor, ha egy balfékkel sodorja össze őket a sors. Az alvilág egyik leghírhedtebb bérgyilkosa élete egyik legnehezebb küldetésére vállalkozik, a dolgokat pedig az sem könnyíti meg, hogy a sors összehozza egy totál lúzerrel.

Tovább

Tőrbe ejtve - Az üveghagyma

Benoit Blanc, a világhírű nyomozó Görögországba utazik, hogy felgöngyölítsen egy új rejtélyt, melyben egy milliárdos és az ő eklektikus baráti társasága szerepelnek.

Tovább

Fortune-hadművelet: A nagy átverés

A Five Eyes, a nemzetközi hírszerző ügynökség beszervezi Orson Fortune MI6 ügynököt, hogy megakadályozza egy halálos új fegyvertechnológia eladását, amely a világrend megbomlásával fenyeget.

Tovább

Hacks – A pénz beszél

A történet egy sötét mentorkapcsolatról szól, ami Deborah Vance, egy Las Vegas-i komikus és egy 25 éves kívülálló között alakul ki.

Tovább

Rick és Morty

Rick egy mentálisan labilis de tudományokban jártas öregember, aki nemrég visszatért családjához. Idejének nagy részét Morty nevű unokájával tölti, veszélyes, különös kalandokon, az űrben és alternatív dimenziókon keresztül. Morty már instabil családi életével összeegyeztetve, ezek az események Mortynak sok stresszt okoznak otthon és az iskolában.

Tovább
  • Film adatlapok: 422632
  • Sorozat adatlapok: 41163
  • Színész adatlapok: 1007566
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 140