Benedict Cumberbatch is feltűnik a Pókember 3. filmben

Benedict Cumberbatch is feltűnik a Pókember 3. filmben

2020-10-13 07:27:01 - Gutási Gábor - Blog » Sztárhír » Benedict Cumberbatch is feltűnik a Pókember 3. filmben

A Bosszúállók: Végjáték óta tudjunk, hogy a Marvel a multiverzum létezését nemcsak elismeri, de tervez is vele. Most erre egyértelmű bizonyíték is mutatkozik, mégpedig az, hogy Benedict Cumberbatch is csatlakozott a stábhoz. A Doctor Strang karakterét alakító színész már korábban is utalt rá, hogy nem a Doctor Strange 2-ben fogjuk leghamarabb viszontlátni, sőt arra is történtek már utalások, hogy a Végjátékban hősi halált halt Tony Stark helyét fogja betölteni Peter Parker életében. Hogy valóban így lesz-e, azt még sem a színészek, sem pedig a készítők nem erősítették meg.

A Pókember 3. várhatóan 2021. decemberébe kerül a mozikba, aminek a forgatása októberben fog kezdődni Atlantában. Bár Cumberbatech szerepe biztos a filmben, a Doctor Strange folytatása egy időben zajlik majd a Pókember 3. forgatásával, ráadásul Londonban. Hogy a színész hogyan fogja összeegyeztetni a két filmet, nagy kérdés, de komoly megterhelésnek tűnik. Ennek ellenére bízhatunk benne, hogy mindkét filmben megcsillogtatja a tehetségét, na meg a szarkasztikus humorát, amit már minden Marvel rajongó tűkön ülve vár.

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Benedict Cumberbatch

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch (London, 1976. július 19. –) angol színész, aki egyaránt elismert színházi, televíziós, mozifilmes és rádiós szerepei által. Sok híres filmben játszott szerepet (pl.: A szabadság himnusza (2006), Vágy és vezeklés (2007), Suszter, szabó, baka, kém (2011), 12 év rabszolgaság (2013)), de kétségkívül a BBC modern Sherlock Holmes adaptációjában a Sherlock (televíziós sorozat) filmsorozatban játszott főszerepe miatt lett ismert világszerte. Benedict sokoldalú színész, különleges hangját sokféle módon kamatoztatja: többször narrátorkodott filmekben, videójátékokban, valamint időről-időre a rádióban is hallható a BBC különböző rádiós sorozataiban, de szívesen vállalkozik akár reklámok alámondására is. Több filmben is szerepelt és olyan neves színészekkel, mint Gary Oldman, Colin Firth, Julia Roberts vagy Meryl Streep. 2011-ben két Oscar díjra jelölt filmben is szerepelt, Steven Spielberg Hadak útján című filmjében, mint Stewart őrnagy, illetve a Suszter, szabó, baka, kém című filmben, mint Peter Guilamm. 2012-ben, 2013-ban és 2014-ben Peter Jackson Hobbit-trilógiájában kapott szerepet, Smaugnak, a sárkánynak valamint a Dol Guldur-i fekete mágusnak, Sauronnak kölcsönözte a hangját. 2013-ban több nagy filmben is szerepelt. Ő játszotta a J. J. Abrams rendezte, Sötétségben – Star Trek című film fő gonoszát Khant, de szerepelt a 12 év rabszolgaság című - 2014-ben a legjobb filmnek járó Oscar díjjal jutalmazott - filmben, illetve Julian Assange-t, a WikiLeaks alapítóját alakította a "The Fifht Estate" című filmben. A Sherlock sorozat népszerűségének köszönhetően egyike lett a legelfoglaltabb színészeknek. Az elkövetkező években szerepei széles skálán mozognak majd és olyan hírességeket személyesíthet meg a filmvásznon, mint az Enigmát feltörő híres matematikus Alan Turing, vagy a Beatles zenekar legendás menedzsere, Brian Epstein.

Tovább

Pókember 3.

Komoly bajba keveredik Pókember. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Homokember összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal is találkozik. Peter szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez, de úgy tűnik képtelen ellenállni a csábításnak. A mindenre képes szökött fegyenc, a Peter nyomában szaglászó paparazzo, a fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát - Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12