Az idei szuperhős-filmek: 2. rész

Az idei szuperhős-filmek: 2. rész

2022-03-06 15:08:03 - Pankó Evelin - Blog » Filmhír » Az idei szuperhős-filmek: 2. rész

Annyi szuperhős-filmet várhatunk idén, hogy azt már nehéz követni! A Marvel Cinematic Universe és a DC Extended Universe továbbra is gőzerővel gyártja a tartalmakat, nekünk pedig már csak annyi lesz dolgunk, hogy általuk elkényeztetve érezzük magunkat és megnézzük ezeket. Hogy miben lesz más a 2022-és év? Legalább 10 szuperhős-filmet kapunk az összes kategóriából!! Lesz itt teljesen új alkotás, folytatás és másik univerzum is. Csak hogy néhányat említsünk (a cikkünk első részével is összevetve): Black Adam, Doctor Strange az őrület multiverzumában, Thor: szerelem és mennydörgés és Flash. Készen állsz? Akkor olvass tovább! 

(A filmek a megjelenésük szerint időrendi sorrendbe vannak állítva, 2022 korábbi filmjeit az 1. részben találod.)

1. Black Adam (július 29-től a mozikban)

Dwayne Johnson, mint Shazam halálos ellenségének a leleplezése a DC FanDome 2020-as megjelenése óta a rajongók körében hatalmas izgalmakat keltett. Készen állunk arra, hogy a "The Rock" megtestesítse ezt a rendkívül erős gonosztevőt? Persze már tűkön ülve várjuk az Amerikai Igazságügyi Társaság párhuzamos működésbe lépését is Pierce Brosnan (Dr. Fate), Aldis Hodge (Hawkman), Quintessa Swindell (Cyclone) és Noah Centineo (Atom Smasher) csapatával. 2. Pókember: Across the Spider-Verse (Első rész) (megjelenés: október 7 / október eleje)

A rajongók már biztosan nagyon várják, hogy végre mélyebbre merüljenek a pókember multiverzumában. Mivel a film cselekményét titokban tartják, ezért csak annyi információval szolgálhatunk, hogy a film középpontjában Miles Morales (Shameik Moore) és Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) fog állni. Plusz Spider-Man 2099 (Oscar Isaac), akit az első Spider-Verse végén láthattunk is nagyobb jelentőségű karakter lesz. 3. Flash (november 4-től a mozikban)

Végre valahára Flash is megkapja a saját játékfilmjét Andrés Muschietti (az IT rendező) jóvoltából, ami mellé vadonatúj külső, öltöny és aranycsizma is dukál! Az Ezra Miller által alakított skarlátvörös "gyorshajtó" Batman dinamikus duóját fogja össze. Úgy van! A film Ben Afflecket és Michael Keatont is visszahozza a Sötét Lovag két különböző ismétlődéseként. 4. Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! (november 11-től a mozikban)

A Fekete Párduc következő részét nagyban áthatja Chadwick Boseman és T'Challa szelleme, a sztori pedig Wakanda világára és az első filmben bemutatott karakterekre összpontosít. Ryan Coogler a Fekete Párduc utolsó részének tervezi a filmet, de reméljük, hogy később azért még láthatunk részleteket Nakia, Shuri vagy Okoye életéből. Habár a filmről túl sok információ még nem látott napvilágot, mi már nagyon várjuk! 5. Aquaman és az Elveszett királyság (december 16-tól a mozikban)

Amit tudunk: Az Elveszett Királyság Atlantisz elveszett víz alatti birodalmára utal, de ennél pontosabb információkat még mi sem tudunk. Az Elveszett királyság cselekményét a Warner Bros. még nem erősítette meg, de a Total Filmnek adott interjújában James Wan (rendező) elárulta, hogy a történetet nagyrészt az 1960-as évek kultikus horrorfilmjei ihlették, méghozzá a vámpírfilmek. A rendező utalt arra is, hogy a film a horrorfilmek kategóriájába fog tartozni. 

(Hivatalos előzetes még nem látott napvilágot)

A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Black Adam

Majdnem 5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek mindenható hatalmával ruházták fel – és ugyanilyen gyorsan bebörtönözték –, Black Adam kiszabadul földi sírjából, készen arra, hogy rászabadítsa egyedülálló igazságszolgáltatását a modern világra.

Tovább

Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)

Tovább

Flash – A Villám

Tovább

Fekete Párduc 2.

Ramonda királynő, Shuri, M'Baku, Okoye és Dora Milaje azért küzdenek, hogy megvédjék nemzetüket a beavatkozó világhatalmaktól T'Challa király halála nyomán. Miközben a wakandaiak arra törekednek, hogy magukévá tegyék a következő fejezetet, a hősöknek össze kell fogniuk Nakia és Everett Ross segítségével, és új utat kell kialakítaniuk Wakanda királysága felé.

Tovább
  • Film adatlapok: 395275
  • Sorozat adatlapok: 41032
  • Színész adatlapok: 938608
  • Kommentek: 30
  • Film listák: 114
  • Sorozat Listák: 25
  • Színész listák: 13
  • Cikkek: 138