Aquaman 2

Aquaman 2

2021-10-17 18:53:32 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » Aquaman 2

Azt már tudjuk, hogy az Aquaman egy nagyon jól sikerült DC szuperhős és nagyon jól sikerült a film is, szinte biztos, hogy minden DC rajongónak az egyik kedvenc szuperhőse lett és már tudjuk, hogy 2022-re ígérik a film megjelenését, reméljük az újabb hullámok miatt nem fog eltolódni, mert biztosan ti is nagyon várjátok már. A legtöbb új információt az Instagramon találhatjuk ahogyan Jason Momoa megosztott pár képet arról, hogyan fog kinézni az új részben és kiderült az új rész címe is:

Aquaman and the last kingdom

Aquaman és az elveszett királyság


Ezt a cikket folyamatosan fogjuk frissíteni képekkel új információkkal így érdemes elmenteni a kedvencek közé ha érdekel az Aquaman 2 először is lássuk a képeket az új Aquaman "jelmezről"Nem volt biztos, hogy a főszereplők maradnak, de úgy néz ki, hogy szerencsére minden főszereplő marad, Amber Heard alatt rezgett nagyon a léc, hogy nem ő lesz az Aquaman hableánya, egy petíció miatt amit több mint 1,5 millióan írtak alá, ami nagy számnak tűnhet, de szerintem ez nagyon kevés. Szerencsénkre maradt, lent láthatjátok a főszereplők adatlapját is amit egy kattintással érhettek el a további információkért, de természetesen a film adatlapján amit szintén lent találhattok a teljes szereplőgárdát megtalálhatjátok.


A jelenlegi információk szerint az Amerikai mozik 2022 December 16-án kezdik el vetíteni, így elég nagy rá az esély ha egy kicsit is csúszik a film készítése már csak 2023-ban nézhetjük meg.

Aquaman 2 előzetes sajnos még nem jelent meg, erre még pár hónapot biztosan kell várnunk, viszont megjelent egy werkfilm filmecske amiben forgatási jeleneteket képeket láthatunk ha valaki nagyon kíváncsi és szeretne a lehető legtöbbet megtudni már most a filmről annak ajánlom ezt a videót:A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Jason Momoa

A hawaii és kaukázusi felmenőkkel rendelkező színész, Joseph Jason Namakaeha Momoa 1979. augusztus 1-jén született Honululuban, de Iowa államban nőtt fel. 1998-ban a Hawaii Egyetem diákja lett, ekkor figyelt fel rá Takeo Kikuchi, a világhírű desginer, ezzel pedig beindult a fiatal egyetemista modellkarrierje. Olyan márkáknak lett reklámarca, mint a Louis Vuitton vagy a Gucci. 1999-ben megnyerte a Hawaii's Model of the Year versenyt, ezt követeőn pedig megkapta első szerepét a Baywatch: Hawaii című sorozatban. 2003-ban feltűnt a Temptedben, egy évvel később pedig a Defektes derbiben (2004) tűnt fel, de sajnos mindkét filmje megbukott a közönség és a kritikusok körében is. Karrierjében az áttörést az HBO sikersorozata, Trónok harca jelentette, melynek első évadában Khal Drogo szerepében tűnt fel. Még ebben az évben került mozikba első hollywoodi szuperprodukciója, a Conan, a barbár (2011). A széria és a film együtt meghozta a világhírnevet a sármos színésznek, aki ezt követően először a Sylvester Stallone nevével fémjelzett Fejlövésben (2013), majd a Vadcsapáson című filmben is szerepet kapott. Következő filmje, a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, melyben első alkalommal láthatjuk Aquaman szerepében 2016-ban kerül a mozikba. Hobbija az írás. 2007-ben Lisa Bonettől született kislánya.

Tovább

Patrick Wilson

Teljes nevén Patrick Joseph Wilson 1973. július 3-án született a Virgina állambeli Norfolk-ban. 2001-ben kapta meg első szerepét a My Sister's Wedding című filmben, majd 2003-ban az Angels in America című mini-sorozatban kapott szerepet. 2005-ben a Hard Candy című filben kapott főszerepet, Elle Page és Sandra Oh oldalán. 2006-ban Brad Adamsként volt látható a Little Children-ben, majd a Running with Scissors-ben tűnt fel. 2008-ban a Life in Flight című drámában szerepelt Amy Smart oldalán. Ebben az évben szerepelt a Passengers című misztikus drámában Anne Hathaway oldalán. 2010-ben Barry Munday-t alakította az American Dad! című filmben. Ebben az évben Lynch karakterét alakította A szupercsapat című filmben. Továbbá szerepelt még a Morning Glory-ban, Young Adult-ban. 2011-ben főszerepet kapott A Gifted Man című filmben. 2013-ban vendégszereplő volt a Girls-ben. 2014-ben játszott a Jack Strong, a Stretch, a Big Stone Gap és a Let's Kill Ward's Wife című filmekben.

Tovább

Nicole Kidman

Nicole Kidman 1967. június 20.-án született Nicole Mary Kidman néven a Hawaii-szigeteken, Honoluluban. Apja Anthony Kidman, pszichológus, anyja Janelle Kidman, főnővér. Ausztráliában nevelkedett, és már tízéves kora óta drámatagozatos iskolába járt. Első komolyabb szerepét a BMX banditák (1983) című filmben kapta, majd négy évvel később a Vietnam (1987) című minisorozatban nyújtott alakításáért megkapta az Ausztrál Filmintézet díját. 1990-ben forgatta aMint a villám (1990) című filmet, ahol megismerkedett későbbi férjével, Tom Cruise-zal. A pár még ez év decemberében össze is házasodott. Hollywood imádta a Kidman-Cruise kapcsolatot, így 1992-ben újra együtt játszhattak a Túl az óperenciánban (1992), amely két ír bevándorló szerelméről szól. 1995-ben Bruce Wayne partnereként tűnik fel a Mindörökké Batman (1995) című filmben, melyben Val Kilmer játszotta a címszerepet. Szintén ebben az évben forgatta Gus Van Sant rendezésében a Majd\' megdöglik érte (1995) című filmet, alakítása pedig Golden Globe-díjat ért. Hosszú szünet után 1999-ben újra együtt tűnt fel a vásznon férjével Stanley Kubrick thrillerében, a Tágra zárt szemek-ben (1999). 2001-ben, miután folyamatos találgatások folytak házasságuk megromlásáról, végül elváltak. Két örökbe fogadott gyermekük Nicole Kidmannal él. Még ebben az évben szerepelt a Moulin Rouge musical filmes adaptációjában, ahol Ewan McGregor partnerét alakítja. A kritikusok pozitívan nyilatkoztak, az akadémia pedig Oscar-díj jelöléssel jutalmazta őt. 2006. június 25-én másodszor is férjhez ment, ezúttal Keith Urban countryzenészhez. 2008. júliusában megszületett férjével közösen vállalt gyermekük, Sunday Rose. 2011. januárjában tovább bővült közös családjuk Keith-tel, amikor hozzájuk került az előző év decemberében született Faith Margaret is, akit – mivel a színésznő nem tudott teherbe esni – béranya hordott ki.

Tovább

Willem Dafoe

Williem Dafoe már gyermekkorában élénk érdeklődést mutatott a filmezés iránt, és egészen fiatalon már csatlakozott a Milwaukee székhelyű kísérleti szánházhoz, a Theatre X-hez. 1997-ben New Yorkba költözött, ahol az avantgárd drámatársulat, a The Performance Group színészeként tevékenykedett. Feleségével, a rendező Elisabeth LeCompte-tal együtt pedig megalapították a The Wooster Group nevű alternatív színházi társulatot. A komor és félelmet keltő tekintetéről ismert színész többnyire negatív szereplőként tűnt fel a filmvásznon. Egyik legjobb alakítása az Élni és meghalni Los Angelesben (1985) című filmben az aljas alvilági bűnöző Eric Masters megformálásához köthető. Karrierjének fordulópontját Oliver Stone 1986-os filmje, a A szakasz jelentette, melyért a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díjára is jelölték.1988-ban pályafutásának talán két legjelentősebb szerepét kapta Scorsese Krisztus utolsó megkísértése című megosztó filmjében, valamint Alan Parker a Lángoló Mississippi című alkotásában, ahol egy FBI ügynök szerepében tűnt fel. Ezt követően egy újabb Oliver Stone filmben, a Született július negyedikén-ben (1989) kapott szerepet, de emlékezetes alakítást nyújtott az 1996-os Az angol betegben, a kultikus Amerikai pszichóban (2000) valamint a A vámpír árnyéka (2000) című moziban is, melyért másodszorra is Oscar-díjra jelölték. Néhány kevésbé sikeres film után William Dafoe visszatért a karrierjét mindvégig szegélyező erős szerepekhez, és az utóbbi időkben olyan kiváló alkotásokban láthatta őt a nagyközönség, mint a A harag tüze (2013), a A nimfomániás 2. rész (2013), a Csillagainkban a hiba (20141) vagy a A Grand Budapest Hotel (2014).

Tovább
  • Film adatlapok: 432140
  • Sorozat adatlapok: 41302
  • Színész adatlapok: 1022919
  • Kommentek: 32
  • Film listák: 120
  • Sorozat Listák: 32
  • Színész listák: 18
  • Cikkek: 144