A Sharknado után érkezik az Arachnado!

A Sharknado után érkezik az Arachnado!

2020-10-27 13:11:28 - Gutási Gábor - Blog » Filmhír » A Sharknado után érkezik az Arachnado!

Ha halottunk már a Sharknado című filmről, és szinte azonnal a fejünket a fogjuk, akkor most újabb finomsággal készülnek nekünk, ugyanis megérkezett az Arachnado. A SCS Entertainment műhelyéből kapjuk ezt a horrorfilmet, ami minden bizonnyal erősen fogja súrolni a bizarr kategóriát. A repülő cápák után azt hihettük, hogy már semmit nem kell elviselnünk, viszont nem hagynak minket borzongás és nevetés nélkül, mert valljuk be, a Sharknadón csak nevetni lehetett. 

Azt a film javára kell írni, hogy sokkal logikusabb repülő pókokkal találkozni, mint 6 méteres fehér cápákkal, bár valószínűleg itt is eltúlozták a méreteket. Az előzetes alapján akkora pókokat kapunk, mint egy ember, úgyhogy azok, akiknek fóbiájuk van, most jobb, ha nem kapcsolják be a tévét.

Szerencsére a készítők tisztában vannak azzal, hogy a Sharknado csak azért érte meg az újabb részeket, mert az emberek vették a viccet, és már poénból megnézték a filmet. A legújabb Arachnodóval ezt nem próbálják ki, mivel a film az online platformokon lesz megtekinthető.


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

Sharknado - Cápavihar

A napfényes Los Angeles felé soha nem látott tornádók közelednek. A Csendes-óceán vízét felkavaró széltölcsérek cápák ezreit repítik magukkal. A szélsőséges időjárás özönvízet zúdít a városra és a tenger csúcsragadozói ellepik az utcákat. Egy csapat szörfös Baz (Jaason Simmons - Baywatch) vezetésével sikeresen menekül a várost ellepő cápák elől a biztonságot nyújtó Beverly Hills dombjai közé, azonban az újra és újra kialakuló tornádók elől sem a földön, sem a levegőben nincsenek biztonságban. Feleségével (Tara Reid - Amerikai pite) és gyerekeivel karöltve hajmeresztő taktikákat bevetve harcolnak a mindenhonnan lecsapó cápákra.

Tovább
  • Film adatlapok: 218999
  • Sorozat adatlapok: 30448
  • Színész adatlapok: 266289
  • Kommentek: 10379
  • Film listák: 20
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 12