49. Film7

49. Film7

2021-12-09 10:50:18 - Wakanda DC - Blog » Filmhír » 49. Film7

A 2021-es év 49. hete van, és ezen a héten is nagyon sok új film információt kaptunk, megjelent jó pár előzetes új poszterek érkeztek 2022-es filmekhez és debütált a Pókember: Nincs hazaút Amerikában, sajnos nekünk még várnunk kell az 50-ik héten kerül a mozikba 16-ától, aki szeretné elsők között megnézni már most megvette a jegyét ahogyan mi is tettük és ha igazán jó minőségben szeretné megnézni a Marvel legújabb alkotását akkor biztosan csak is IMAX moziban nézi meg, ha szeretnél jegyet foglalni akkor itt a link a CinemaCity Pókember: Nincs hazaút filmhez.

Lássuk milyen új előzetesek jelentek meg a héten:

Kezdjük a legfrissebbel, végre megnézhetjük a DC szuperállatok ligája előzetesét Magyar szinkronnal, biztosan nagyon sok felnőtt kedvence lesz, hiszen az előzetesből is kiderűl, hogy nagyon vicces és igényes kis mese lesz, a gyerekek számára pedig egyértelmű, hogy az egyik legnagyobb kedvenc lesz.


Mátrix feltámadások előzeteséből megérkezett a második szinkronos is, nagyon sok jelenet hasznos és sejtelmes, majdnem 3 perc összefoglalóban sokmindenre következtethetünk, de szinte biztosan meg kell nézni a filmet legalább 2x, hogy megértsük miről is szól a film.


A héten debütált a Moonfall szinkronos előzetese is, amely a Sci-fi kedvelőknek biztosan nagyon fog tetszeni.


Ha szereted az akció filmeket akkor ez a film is biztosan az egyik kedvenced lesz, nézd meg az előzetest és a film adatlapján írd meg a véleményed.Az előzeteseken kívűl kaptunk néhány képet a Operation Fortune: Ruse de Guerre Guy ritchie filmről amit a linkre kattintva megtalálhattok, a poszter igazán jól sikerült, sajnos a filmről még nincs angol nyelvű előzetes sem, de a jelenet fotókból ítélve már nem kell sokat várnunk.


A cikkhez kapcsolódik:

A cikkben megemlített színészek, filmek és sorozatok adatlapjai, egy kattintással megnézhetitek a filmek előzeteseit vagy kattinthattok egy színész, sorozat adatlapjára.

DC Szuperállatok ligája

Tovább

Mátrix: Feltámadások

Neo nem halt meg. A Mátrix működik, de megújult, erősebb és biztonságosabb, mint valaha. Az élet megy tovább. Vannak hősök, akik képesek a feltámadásra. Vannak szörnyű erők, amelyek ellen mindig újra harcba kell szállni. És van néhány nagy titok, amelynek segítségével a hősök vállalhatják a harcot, és szembeszállhatnak azzal, aki/ami az elpusztításukra tör. Legfeljebb maguk sem értik, hogy történik mindez.

Tovább

Moonfall

Az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel, és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal, hogy egy lehetetlennek tűnő küldetésen mentsék meg a világot. Ám arra egyikük sincs felkészülve, ami a Holdon vár rájuk...

Tovább

355

A világ vezető női ügynökeinek egy csoportja megpróbálja megakadályozni, hogy egy szervezet halálos fegyvert szerezve, káoszba taszítsa a világot.

Tovább

Operation Fortune: Ruse de Guerre

Tovább
  • Film adatlapok: 270040
  • Sorozat adatlapok: 35721
  • Színész adatlapok: 582893
  • Kommentek: 1
  • Film listák: 38
  • Sorozat Listák: 4
  • Színész listák: 7
  • Cikkek: 66